Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.09.2015 21:05

Ja i tak zapłacę... :?
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 18.09.2015 21:10

alechandro napisał(a):Ja i tak zapłacę... :?

Drugie 85 pln :roll: :smo: Już hulają... :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.09.2015 21:16

A gdzie jest napisane, że 85 zł ? Nikt nie wyskoczy z taka sumą bo nikt im tyle nie zapłaci...
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 18.09.2015 21:19

alechandro napisał(a):A gdzie jest napisane, że 85 zł ? Nikt nie wyskoczy z taka sumą bo nikt im tyle nie zapłaci...

Trzymam Cię za słowo :D Ale ze dwie dyszki krzykną...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.09.2015 21:26

To chyba będzie też zależne od pakietu jaki się ma...osoby z wyższymi pakietami nie zapłacą im 20 zł a ja wątpię osobiście aby te gogusie wyskoczyły z taka kwotą...

Na dekoderach nc+, ESN są już dostępne na kanałach 127 oraz 128...
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 18.09.2015 21:28

alechandro napisał(a):To chyba będzie też zależne od pakietu jaki się ma...osoby z wyższymi pakietami nie zapłacą im 20 zł a ja wątpię osobiście aby te gogusie wyskoczyły z taka kwotą...

Na dekoderach nc+, ESN są już dostępne na kanałach 127 oraz 128...

Zobaczymy. :D Już patrzyłem :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.10.2015 19:07

Na chwilę obecna wygląda to tak, że posiadacze pakietów z c+, którzy zdecydują się na wdrożenie Eleven będą przez pierwszy rok płacić 7,95 zł a potem 15,90 zł...
To jeszcze informacja nieoficjalna a jedynie przeciek...na ile prawdziwy okaże się zapewne lada moment...może nie jest to majątek ale to kpina, że mając pakiet c+ po utracie 3 lig musimy za jakieś Eleveny dodatkowo płacić... :x
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 14.10.2015 19:44

W zeszłym tygodniu przedstawicielka nc+ nic o opłatach za te kanały nie wiedziała
Ale skoro to przeciek, to nie dziwota. :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.10.2015 20:00

alechandro napisał(a):Na chwilę obecna wygląda to tak, że posiadacze pakietów z c+, którzy zdecydują się na wdrożenie Eleven będą przez pierwszy rok płacić 7,95 zł .

Do przeżycia.
A potem wypowiedzenie i się....zobaczy. :mrgreen:

Też uważam, że to bucówa kazać ludziom płacić za cokolwiek w tej sytuacji.
Nawet zeta. :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.10.2015 21:15

W zeszłym tygodniu nikt niczego nie wiedział, nawet przecieków nie było...

Dziadostwo bo rozumiem, że biorą opłatę od tych, którzy maja najniższe abonamenty a my straciliśmy 3 ligi...bez względu na to czy ktoś lubi włoską czy hiszpańską to jednak był wybór za cenę i tak wygórowaną w stosunku do cen tych samych pakietów na zachodzie ale przecież Polska to kraina mlekiem i miodem płynąca...
Trudno...jeśli chodzi o mnie to zapłacę bo Serie A u mnie to mus...

No i przeciek stał się faktem...dostęp do elevenów na zasadzie jak to opisałem...mimo wszystko nie jest tragicznie ! :?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 16.10.2015 10:32

Ze skrzynki @ :

Specjalna oferta kanałów ELEVEN SPORTS NETWORK
50% rabatu na cały rok dla Abonentów CANAL+
nc+, która jako pierwsza platforma satelitarna na polskim rynku wprowadziła do oferty kanały Eleven i Eleven Sports, przedłuża termin bezpłatnego dostępu do nich do 20 października. Po tym okresie zaoferuje je abonentom nc+ posiadającym w swoich pakietach CANAL+ w specjalnej cenie. Jeśli zdecydują się oni na subskrypcję kanałów ELEVEN SPORTS NETWORK do końca tego roku, otrzymają aż 50-procentowy rabat na 12 miesięcy. Tym samym opłata miesięczna przez pierwszy rok wyniesie 7,95 PLN.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 16.10.2015 13:51

Ciekawe na ile umowa? Rabat przez rok, trzeba sobie odbić, to przynajmniej na 24 m-ce.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.10.2015 19:23

To nie ma wpływu na kształt obecnej umowy...płacisz tyle chyba, że kończy Ci się umowa i masz dobre zdolności negocjacyjne...mnie umowa wiąże jeszcze przez okrągły rok więc wyboru na chwilę obecną nie mam...we wrześniu przyszłego roku najwcześniej będę mógł negocjować...tak więc będę płacił bo oglądanie przez internet to katorga dla mnie... :?
Ale jak wspomniałem - tragedii nie ma na szczęście ale z drugiej strony za to tyle, za to 2,50 ( żona chciała History 2 HD ), za to 7,95 i sumka się uzbiera...mój brat za pakiet ten co ja płaci 130 zł 8O a teraz przyjdzie mu dodatkowo bulić...on niestety w przeciwieństwie do mnie nie jest dobrym negocjatorem... :oczko_usmiech:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 18.06.2016 09:34

Wydzwania BOK. Umowa tylko 24 miesiące. Nie chca na rok za tę sama cenę za ten sam pakiet, co obecnie. Macie pomysły?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2016 10:25

FUX napisał(a):Wydzwania BOK. Umowa tylko 24 miesiące. Nie chca na rok za tę sama cenę za ten sam pakiet, co obecnie. Macie pomysły?

Też byli nieugięci :| dopóki nie otrzymali wymówienia na piśmie :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone