Czyli zadzwoń frajerze na swój koszt, to pogadamy....
Koniec umowy - 31 sierpień.
Wypowiedzenie na piśmie poszło, czekamy.

.png)
Rysio napisał(a):Przygodę z NC+ zakończyłem 15 lipca po ponad piętnastu latach współżyciaDzwonią wciąż, ale mam taki jeden numer którego poza kilkoma przypadkami w roku nie używam więc ... niech se dzwonią. Teraz mam lokalnego operatora, (w zasadzie to kumpel) za 160 zł., z netem, telefonem stacjonarnym i pełnym pakietem TV łącznie z "przyrodniczymi", multiroomem i jakimiś jeszcze dodatkami jak antywir, "opcją jeszcze raz" i nagrywaniem. Jakby co do siedziby firmy mogę na rowerze podjechać i zza biurka wytargać szefa szefów firmy, a nie jak jełop dzwonić na katarynki
.png)
anakin napisał(a):Nowa umowa od 01.09.2016 r na 15 m-cy.
Pakiet Start+, CANAL+,, Dopełnienie do Comfort+, Eleven Sports, MULTIROOM STANDARD
Wybrane promocje:Start+ 19,99zł 15m dla Abonentów, CANAL+ 25 zł 6 m i 40 zł/m dla Abonentów, Multiroom Standard 49 10zł dla Abonentów
A to wszystko za kwotę : 71,89 zeta.
Rachunek z poprzedniej umowy wynosił 67,85 zeta.
Bardziej się ugryźć nie dali.
edit:
aczkolwiek rozpoczęliśmy rozmowę od kwoty 85,00 za to co miałem poprzednio, a więc bez dodatkowych dwóch C+, które finalnie dołożyli.

yzedef napisał(a): ma ktoś jakąś dłuższą umowę bo te 12-15 miesięczne są irytujące.
.png)
anakin napisał(a):http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna,tomasz-smokowski-i-andrzej-twarowski-odchodza-z-canal-,artykul,810581,1,279.html
Początek końca nc+?
.png)
anakin napisał(a):Początek końca nc+?
.png)
anakin napisał(a):Licencja na Premier League kończy się po sezonie 2017/2018.
Ligi Mistrzów już nie mają..