Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.04.2018 07:47

Plucia w twarz abonentom ciąg dalszy bo okazało się, że od przyszłego sezonu E oraz nc+ podziela się Ligą Hiszpańską. NC+ straciła LaLiga na rzecz Eleven, teraz straciła LM, ludzie zaczęli uciekać z nc+ do cp a tymczasem Eleven część Laliga oddaje do nc+. Jaja jak berety bo to plucie ludziom w twarz jak nic. Ja akurat hiszpańskiej nie oglądam i cieszę się, że Serie A przez 3 kolejne lata będzie w Eleven ale szkoda mi kibiców hiszpańskiej za ten cios bo wiem, że pakiety mieli tak skonfigurowane aby mecze swojej drużyny oglądać bez ograniczeń. Kasa rzecz jasna rządzi ale po wejściu Eleven na rynek nie spodziewałem się, że tak szybko zaczną kręcić.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.05.2018 06:33

alechandro napisał(a):Plucia w twarz abonentom ciąg dalszy

https://eurosport.interia.pl/ligue-1/ne ... Id,2587513
pancezary
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pancezary » 31.05.2018 20:47

A gdyby zabrać ze sobą dekoder nc+ do Chorwacji to będzie działał? Kompletnie się na tym nie znam, a posty na forum mniej więcej na ten temat znalazłem z 2014r. W apartamencie jest dekoder, a jadę w czasie mistrzostw świata, może się uda coś złapać?
Trajgul
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trajgul » 31.05.2018 21:08

pancezary napisał(a):A gdyby zabrać ze sobą dekoder nc+ do Chorwacji to będzie działał?

Wczoraj przedłużałem umowę i facet po drugiej stronie mówił, że NC+Go będzie działać, więc jeśli ktoś ma Wi-Fi, to mecze poogląda.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.06.2018 20:24

Oczywiście, że nc+ go działa tylko trzeba sobie założyć konto. Wystarczy być abonentem nc+, zarejestrować się na platformie nc+ go i wsio śmiga jeżeli jest dostęp do netu.
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 02.06.2018 20:39

W zeszłym roku miałem ze sobą nc+ go i nic nie śmigało.
Ta usługa nie działa w Chorwacji.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.06.2018 20:48

Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 02.06.2018 20:51

anakin napisał(a):Powinno działać:
https://ncplus.pl/online-za-granica

No to coś na + , oby tak było.
pawel_nowy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel_nowy » 02.06.2018 20:54

Nie wiem jak za granicą, ale ja nawet w PL miałem czasami ograniczony dostęp do wielu kanałów. Z tego co kojarzę to MŚ transmituje TVP. Często jest problem z odbiorem.
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 02.06.2018 20:57

pawel_nowy napisał(a):Nie wiem jak za granicą, ale ja nawet w PL miałem czasami ograniczony dostęp do wielu kanałów. Z tego co kojarzę to MŚ transmituje TVP. Często jest problem z odbiorem.

W zeszłym roku wyświetlał się komunikat, że usługa jest niedostępna poza granicami kraju.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2018 17:30

Ja nie miałem problemów ale może to zależy od pakietu a ja mam dość bogaty.
pawel_nowy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel_nowy » 03.06.2018 17:39

W zasadzie jeśli chodzi o same mecze, to pewnie będą transmisje na iTVP. Jakość taka sobie ale da radę obejrzeć.
maxredaktor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maxredaktor » 04.06.2018 12:36

Habanero napisał(a):W zeszłym roku wyświetlał się komunikat, że usługa jest niedostępna poza granicami kraju.

Maiłem teraz tak samo. Jak w maju chciałem odpalić ncplus go w USA, to pojawił się komunikat, że usługa dostępna tylko w Polsce.
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 04.06.2018 12:41

Od 1 kwietnia 2018r., na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2017/1128 z dnia 14 czerwca 2017r. w sprawie transgranicznego przenoszenia na rynku wewnętrznym usług online w zakresie treści, Abonenci nc+ mają dostęp do serwisów online platformy nc+ także poza granicami Polski. Dostęp do serwisów online nc+ (w szczególności nc+ GO i CANAL+ SPORT ONLINE) na terenie krajów Unii Europejskiej, przyznawany jest w oparciu o zasady wprowadzone przez Rozporządzenie, na podstawie weryfikacji miejsca stałego zamieszkania Abonenta w Polsce. Informacje dotyczące możliwości korzystania z usług online poza granicami Polski oraz postępowania w przypadku braku dostępu, można uzyskać w moje nc+ w zakładce MOJE DANE I ZGODY lub w najbliższym Punkcie Obsługi nc+.

Podobno wystarczy "uaktywnić" tą opcję w salonie NC+ lub na koncie Moje NC+. Sprawdzę jeszcze w czerwcu.
ApropoDefacto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ApropoDefacto » 06.06.2018 12:31

Habanero napisał(a):
pawel_nowy napisał(a):Nie wiem jak za granicą, ale ja nawet w PL miałem czasami ograniczony dostęp do wielu kanałów. Z tego co kojarzę to MŚ transmituje TVP. Często jest problem z odbiorem.

W zeszłym roku wyświetlał się komunikat, że usługa jest niedostępna poza granicami kraju.

Również potwierdzam, że rok temu w Chorwacji Nc+Go nie działało.

marze_na napisał(a):Od 1 kwietnia 2018r., na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2017/1128 z dnia 14 czerwca 2017r. w sprawie transgranicznego przenoszenia na rynku wewnętrznym usług online w zakresie treści, Abonenci nc+ mają dostęp do serwisów online platformy nc+ także poza granicami Polski. Dostęp do serwisów online nc+ (w szczególności nc+ GO i CANAL+ SPORT ONLINE) na terenie krajów Unii Europejskiej, przyznawany jest w oparciu o zasady wprowadzone przez Rozporządzenie, na podstawie weryfikacji miejsca stałego zamieszkania Abonenta w Polsce. Informacje dotyczące możliwości korzystania z usług online poza granicami Polski oraz postępowania w przypadku braku dostępu, można uzyskać w moje nc+ w zakładce MOJE DANE I ZGODY lub w najbliższym Punkcie Obsługi nc+.

Podobno wystarczy "uaktywnić" tą opcję w salonie NC+ lub na koncie Moje NC+. Sprawdzę jeszcze w czerwcu.

Koniecznie daj znać :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone