alechandro napisał(a):Plucia w twarz abonentom ciąg dalszy
anakin napisał(a):Powinno działać:
https://ncplus.pl/online-za-granica
.png)
pawel_nowy napisał(a):Nie wiem jak za granicą, ale ja nawet w PL miałem czasami ograniczony dostęp do wielu kanałów. Z tego co kojarzę to MŚ transmituje TVP. Często jest problem z odbiorem.
.png)
.png)
Habanero napisał(a):W zeszłym roku wyświetlał się komunikat, że usługa jest niedostępna poza granicami kraju.
.png)
.png)
Habanero napisał(a):pawel_nowy napisał(a):Nie wiem jak za granicą, ale ja nawet w PL miałem czasami ograniczony dostęp do wielu kanałów. Z tego co kojarzę to MŚ transmituje TVP. Często jest problem z odbiorem.
W zeszłym roku wyświetlał się komunikat, że usługa jest niedostępna poza granicami kraju.
marze_na napisał(a):Od 1 kwietnia 2018r., na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2017/1128 z dnia 14 czerwca 2017r. w sprawie transgranicznego przenoszenia na rynku wewnętrznym usług online w zakresie treści, Abonenci nc+ mają dostęp do serwisów online platformy nc+ także poza granicami Polski. Dostęp do serwisów online nc+ (w szczególności nc+ GO i CANAL+ SPORT ONLINE) na terenie krajów Unii Europejskiej, przyznawany jest w oparciu o zasady wprowadzone przez Rozporządzenie, na podstawie weryfikacji miejsca stałego zamieszkania Abonenta w Polsce. Informacje dotyczące możliwości korzystania z usług online poza granicami Polski oraz postępowania w przypadku braku dostępu, można uzyskać w moje nc+ w zakładce MOJE DANE I ZGODY lub w najbliższym Punkcie Obsługi nc+.
Podobno wystarczy "uaktywnić" tą opcję w salonie NC+ lub na koncie Moje NC+. Sprawdzę jeszcze w czerwcu.