Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.08.2015 19:49

alechandro napisał(a):Jeżeli nie zależy Ci na sporcie to przerzuć się na Vectrę...

Przyjedziesz Marcin mi na wieś ją założyć? :roll:
Niech jeszcze zabiorą LM i za 10 miesięcy nie będę miał żadnego dylematu....

Polsat na tę chwilę jest dla mnie żadną alternatywą, więc pewnie trzeba będzie "zainwestować" w naziemną... :? :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2015 22:17

Nie jest dostępna ? Nawet nie wiedziałem...Polsat to już w ogóle dno...jeżeli chodzi o ESN to w niedzielę zainaugurowałem sezon dzięki tej stacji ale dramat Panie i Panowie...transmisje beznadziejne jakościowo, zacinający się obraz i beznadziejny komentarz...musiałem szukać linku włoskiego lub arabskiego...padło na ten drugi ale jakość o niebo lepsza i nie zacinało...jeśli tak maja wyglądać transmisje na ESN to ja dziękuję...to jest powrót do epoki kamienia ciosanego..zrobili nas o tak...Obrazek...przy czym prawy banan to nc+ a lewy banan to rzecz jasna my...
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 25.08.2015 08:45

Ja już przedłużyłem, niestety byli nie ugięci i w sumie miałem dosyć już tych telefonów. Warunki takie same czy na rok czy na 2 lata.
Mam za 69,90zł - 6 x canal+ z multiroomem i na miesiąc history HD i coś tam jeszcze a potem w październiku na miesiąc cinemaxa.
Chciałem wydębić na 3 miesiące HBO ale po konsultacjach przełożony się nie zgodził... może jakiś inny w innym dniu z lepszym humorem komuś z was się zgodzi :)
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 25.08.2015 09:37

u mnie już po dwa razy dzwonią dziennie, wysyłają smsy, że jak to , 1 września się zbliża a ja bez telewizji- nie może to być, zadzwoń natychmiast i przedłóż umowę.
Jednego dnia dwa razy już nie wytrzymałem bo ciągle dzwonią z ofertą za 94 zeta, na co się nie zgodziłem a oni ciągle, że się nie da, że najtaniej jak można to 94. . Podniosłem głos jak nigdy tego nie robię i powiedziałem, żeby zadzwonili, jak będą mogli taniej.
Ja jestem ugodowy i mogę z czegoś zrezygnować ( bajki, AXNy i inne MGMy) ale muszę mieć C+ i HBO, a oni, że się nie da.
Jak się nie da to trudno, będę miał naziemną . Przeżyję.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2015 12:33

yzedef napisał(a):............

Czyli znowu sobie poużywali na całego...Obrazek
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.08.2015 13:59

alechandro napisał(a):Nie jest dostępna ? Nawet nie wiedziałem...Polsat to już w ogóle dno...

No właśnie nie........
Nie sądzę żeby w Polsacie zaszły jakieś radykalne zmiany, pozwalające się w ogóle nad nim zastanawiać...
Póki co mamy jeszcze niecały rok za wynegocjowane 59.90, a potem się zobaczy...

Niemniej jednak tak jak mówisz - mają nas w totalnej doopie. :evil:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 25.08.2015 18:15

alechandro napisał(a):
yzedef napisał(a):............

Czyli znowu sobie poużywali na całego...Obrazek

Czy ja wiem... niestety alternatywy nie mam, mieszkam poza miastem bez żadnych sieciówek a jak anakin pisze polsat to żadna alternatywa. 10zł x 12 miesięcy jakoś przeżyje :) ze sportu oglądam tylko LM.
Rozumiem że według ciebie powinienem czekać do 31 sierpnia?, byłby to ryzykowne bo rezygnować nie chciałem, walczyłem tylko o cenę.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2015 18:27

Problem w tym, że....oni doskonale o tym wiedzą...dział utrzymania klienta prześwietla delikwenta z którym negocjuje bardzo dokładnie...Ty, ani jesteście w gorszej sytuacji aniżeli abonenci z miasta, którzy mają alternatywy oraz alternatywy alternatyw... :wink:
Jestem przekonany, że ja ( bez przechwał ) wyciągnąłbym o wiele więcej w obliczu obecnej sytuacji, tym bardziej, że doskonale też wiedzą co moje szkiełka na ogół oglądają...z drugiej strony, mój brat, który mieszka w Lubinie ma to samo co ja a płaci dwa razy tyle ale on nigdy nie był dobrym negocjatorem...teraz się wścieka tym bardziej, że swoją ukochaną Barcelonę oglądać musi w necie a nic poza tym go nie interesuje i telewizora praktycznie nie włącza...
Ja z zaakceptowaniem umowy czekam zawsze do ostatniego ( dosłownie ) dnia obowiązywania poprzedniej umowy...

Na marginesie warto postudiować wątek w którym można dowiedzieć się na temat elastyczności ofert...
http://forum.satkurier.pl/viewtopic.php ... tart=22455
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.08.2015 11:25

Łaskawie dostaliśmy Ligę Europy....... :roll:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... cie/d2zhdm

Która mnie, tak na marginesie w ogóle nie interesuje......
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.08.2015 12:23

Podobnie jak mnie z małymi wyjątkami...taki mały wyjątek był 2 lata temu i mam nadzieję, że już nigdy do podobnej sytuacji nie dojdzie...
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 26.08.2015 12:35

Ale LE to na TVN Turbo można było obejrzeć.
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 26.08.2015 18:18

NC+ bada po prostu zasobność przeciętnego Kowalskiego chcąc urwać jak najwięcej.

Co do utraty lig to nie demonizowałbym wielkiego wpływu utraty niektórych lig na ilość abonentów.
Po prostu racjonalizacja wydatków.
NC+ ma ponad dwa miliony abonentów. Można szacować, że góra 40 % to abonenci piłkarscy czyli tacy dla których piłka ma znaczenie przy zawieraniu umowy.
Dopóki nc+ ma Ekstraklasę, LM i ligę angielską (kolejność nie przypadkowa) może spać spokojnie.
Utrata niszowych (z punktu widzenia oglądalności) lig włoskiej czy francuskiej jest bez znaczenia. Ogląda je mniej niż 10 % tego co Ekstraklasę. Lekkim kłopotem może być utrata ligi hiszpańskiej, bo choć przeciętne mecz też nie cieszy się wielkim powodzeniem, jednakże wisz Pan derby europy trza oglądnąć a i jakaś grupa sympatyków dwóch głównych drużyn tamtej ligi by się wśród abonentów znalazła.
Według mnie NC+ pozbyła się z premedytacją niedochodowych lig (lub nie walczyła o nie zawzięcie) robiąc przy tym sfochowane miny myśmy chcieli ale wicie nie dało się

Jak nc+ trafnie ocenia preferencje można zobaczyć na przykładzie LE. Czy zbieg dających nadzieje na awans wyników meczów polskich drużyn i pozyskanie praw do LE to przypadek ?

Tyle z punktu widzenia marketingu nc+. Z punktu widzenia mojego czyli klienta to co płacę to sufit. Odejście tych lig, mimo, ze nie budziły mojego większego zainteresowania to obniżenie wartości usługi. Coś jak GPS w samochodzie. Używam raz na rok, ale jego brak obniża wartość auta.
Póki co mam jeszcze rok na zastanowienie. :mrgreen:
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 26.08.2015 19:26

NO i dogadałem się z nimi.
Stanęło na cenie 79,90 za wszystko to co mam czyli C+x6 i HBO
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 18.09.2015 18:38

Chwilowo eleven za friko w nc+

Jakby to kogo interesowało a nie zauważył.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.09.2015 19:39

Kanały Eleven i Eleven Sports będą przez pierwszy okres, do 15 października, dostępne bezpłatnie dla abonentów nc+ posiadających w swoich pakietach CANAL+.

3 tygodnie.........szał. :roll:
Ciekaw jestem ceny po tej dacie.....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone