Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.08.2015 21:48

nc+ powoli stacza się...wszystko przez prawa do wydarzeń sportowych bo oferta jest już nieco szczuplejsza a może być jeszcze gorzej...nc+ straciła prawa do Serie A i ligi francuskiej...bardzo niepewny jest los Primera Division bo na chwilę obecną ale według nieoficjalnych źródeł i tej nie będzie...gdyby to okazało się prawdą to będzie początek końca nc+ bo sporo klientów od nich odejdzie...nie dziwi już, że ramówki zawalane są golfami i innymi pierdołami a prawa do lig nabywa wchodzący Eleven Sports Network...nikt nie wie co to jest ale widać, że chcą namieszać monopoliście, któremu być może zostanie polska pseudoliga i Premier League...oczywiście o obniżeniu ceny póki co nikt nie mówi ale według mnie powinna być spora obniżka abonamentów...nc+ nie chce wpuścić w swoje szeregi ESN a to byłoby nie fair...żadnych oficjalnych informacji póki co nie ma ale trzeba się przyzwyczaić do tego, że już wszystkich wydarzeń w nc+ nie zobaczymy...acha - Ligę Europy także stracili czyli z całą pewnością można powiedzieć, że póki co posiadają w 100% prawa do LM, ligi polskiej oraz angielskiej...
orson
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) orson » 11.08.2015 22:06

alechandro napisał(a):...z całą pewnością można powiedzieć, że póki co posiadają w 100% prawa do LM, ligi polskiej oraz angielskiej...

Też nie do końca. Pierwszy i ostatni mecz kolejki pokazywany jest na żywo tylko w Eurosporcie 2.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 11.08.2015 22:14

Macie jakieś doświadczenia z ostatnich dni?
Żądają 70 zł bez groszy za 6 Canal+, bez HBO, z przyrodniczymi.Umowa wypowiedziana.
Teraz było 64,50.
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 11.08.2015 22:38

Mam ten sam temat na tapecie, umowa wypowiedziana i będzie obowiązywać do końca sierpnia. Do tej pory universe+ oraz wszystkie canal+ z 1 multiroomem, płaciłem 59zł. Teraz za to samo chcą 69zł, dzwonili jeszcze miesiąc temu nawet po 2 razy dziennie aż ich nie raz opierdzieliłem, jedna laska sama przyznała że mają jakiś zrąbany CRM bo wiele osób skarży się na wręcz nękanie. Od tygodnia cisza.... poczekam do samego końca i zobaczymy co będzie, chcę utrzymać te same warunki, jak aktualną umowę przedłużałem to wysępiłem do tych 59zł jeszcze HBO na 3 miesiące a teraz kicha.. zero negocjacji z nimi.
PiotrekS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) PiotrekS » 11.08.2015 22:44

U mnie jest tak: umowa wypowiedziana w czerwcu (do 31-08) dzwonią co 2-3 dni i tak jak u FUXa dają za 69,9 zł pakiet komfort z 6 C+ i nie chcą dać tych dwóch nowych kanałów (C+ Seriale, C+ Discovery)bo twierdzą, że teraz dali jako test, ale chcą mi dać HBO i coś jeszcze - chyba Cinemax. Na razie spuszczam ich na drzewo. 28 sierpnia wracam z CRO i wtedy finalizuję nową umowę chyba, że ta nowa sieć coś wymyśli (Eleven Sports Network) to się pożegnam :papa: z C+ po 15 latach.
Pełen pakiet 8 sztuk C+ chcą za 79,90 zł.
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 12.08.2015 07:17

Też im wypowiedziałem jak mi chcieli z 87 zeta podnieść na 89.
Teraz już nawet tej oferty nie ma, , nie ma nawet 94, którą proponowali, ale ich wyśmiałem, teraz jest 109zł.
Mam wszystkie C+ oraz HBO.
Najciekawsze jest to , że ostatni miesiąc ( już poza promocją w starej umowie ) każą mi zapłacić ponad 200 PLN
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.08.2015 23:08

nc+ traci również Primera Division, która pokazywana na antenie nc+ już nie będzie...w ten sposób nc+ traci Serie A, Ligue 1, La Liga...nadchodzą ciężkie czasy dla abonentów i początek końca nc+ według mnie...prawa do La Liga nabył katarski BeIN ale nie wiadomo jak to będzie dalej wyglądało...czy szejkowie wprowadza swoje programy czy tez odsprzedadzą prawa komu innemu ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.08.2015 11:29

Tak czytam po różnych portalach...i jakaś dziwna radośc przebija,że NC+ traci prawa.
Ale po pierwsze chyba nikt nie ogladał od piątku do poniedziałku wszyskich możliwych lig i meczy plus LM czy LE w srodku tygodnia?
Po drugie sie skończy na tym,że de facto dla maniaków różnych lig i tak bedzie drożej a nie taniej.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 17.08.2015 11:35

hepik napisał(a):Tak czytam po różnych portalach...i jakaś dziwna radośc przebija,że NC+ traci prawa.
Ale po pierwsze chyba nikt nie ogladał od piątku do poniedziałku wszyskich możliwych lig i meczy plus LM czy LE w srodku tygodnia?
Po drugie sie skończy na tym,że de facto dla maniaków różnych lig i tak bedzie drożej a nie taniej.

Mnie radość nie ogarnia, bo mam umowę jeszcze na rok. :roll: :smo: Ale tu nie chodzi o to, żeby non-stop oglądać, lecz aby mieć taką możliwość.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.08.2015 16:39

Problem w tym, że i ja mam umowę jeszcze przez rok bo podpisałem rok temu na dwa lata za bardzo dobre warunki jakie wynegocjowałem za full + multiroom...
Wiadomo, że wszystkiego się nie oglądało ale był wybór i na tym polegał ten komfort...teraz pozostał shit w postaci polskiej kopanej...stracili 3 ligi, LM piłki ręcznej oraz LE...uszczęśliwiają nas śmiesznym żużlem, regatami i golfem...pogięło ich maksymalnie...
Za rok definitywnie bye bye chyba, że wpuszczą w swoje szeregi ESN...
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 18.08.2015 09:10

PiotrekS napisał(a):U mnie jest tak: umowa wypowiedziana w czerwcu (do 31-08) dzwonią co 2-3 dni i tak jak u FUXa dają za 69,9 zł pakiet komfort z 6 C+ i nie chcą dać tych dwóch nowych kanałów (C+ Seriale, C+ Discovery)bo twierdzą, że teraz dali jako test, ale chcą mi dać HBO i coś jeszcze - chyba Cinemax. Na razie spuszczam ich na drzewo. 28 sierpnia wracam z CRO i wtedy finalizuję nową umowę chyba, że ta nowa sieć coś wymyśli (Eleven Sports Network) to się pożegnam :papa: z C+ po 15 latach.
Pełen pakiet 8 sztuk C+ chcą za 79,90 zł.

Dzisiaj znowu telefon i oferta bez zmian.
69,90 z 8 Canalami bez HBO i multiroomu.

Ponoć Polsat ma nie mieć F1.
Nie wiecie, o co chodzi?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.08.2015 09:33

To ostatnia wiadomość jaka się pojawia....
https://twitter.com/iwanczyk_gw/status/ ... 08/photo/1

"Za telewizją Eleven Sport Network stoi Włoch Andrea Radrizzan, który był współzałożycielem MP&Silva. To o tyle ważne, bo większość praw telewizyjnych, jakie mają ponoć pozyskać sprzedaje w Polsce firma MP&Silva."

I od tego gościa Polsat kupił prawa do F1 na 2015.....
Od przyszłego roku wszystko na sprzedaż od nowa....a jak będzie to chyba on tylko wie....
Nie tylko Polsat i NC+ będzie miał problemy z transmisjami....
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 18.08.2015 09:36

Alias21 napisał(a):Nie tylko Polsat i NC+ będzie miał problemy z transmisjami....

To przez rok mam golfa oglądać? :roll: :smo:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.08.2015 09:40

jara napisał(a):
Alias21 napisał(a):Nie tylko Polsat i NC+ będzie miał problemy z transmisjami....

To przez rok mam golfa oglądać? :roll: :smo:

Znam lepszą markę i model.... :oczko_usmiech:
Ale podobno to passe ją posiadać....tak przynajmniej twierdzi omnibus.... :wink:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 18.08.2015 09:47

Alias21 napisał(a):Ale podobno to passe ją posiadać....tak przynajmniej twierdzi omnibus.... :wink:

Auto jak auto, ma jeździć. Pamiętam czasy, że się przez okna zaglądało, ile ma na liczniku :lol: .
A w temacie, to jak angielską jeszcze skasują w ence, to niedziele już nie będą takie jak kiedyś :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone