Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 18.03.2014 12:31

A na ile przedłużyłeś?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.03.2014 12:37

Adam,K napisał(a):Ja mam wszystkie C+ w opcji silver i płacę jak dotychczas 64 zeta + 20 za dwa multirumy.

A ja za to samo 54 zeta + 10 za multiroom.
Umowa przedłużona tydzień temu, na kolejne 18 miesięcy.
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 18.03.2014 14:26

Do mnie dzwonili parę dni temu
Mam pakiet ze wszystkimi Canalami (bez HBO) za 59

Teraz chcą za 69 to samo na dwa lata i dokładają coś na 5 mcy

Na razie spuściłem ich tradycyjnie na drzewo - umowa kończy mi się wygodnie z końcem maja gdy kończą się wszystkie ligi prócz NBA

Wyślę wypowiedzenie - chyba zmądrzeją

Pozdrawiam Cromaniaków :)
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 18.03.2014 14:52

Hmmmmmm .....z tego co tu czytam po waszym wpisach dochodzę do wniosku , że mnie skromnie mówiąc robią w c.huja :x u mnie pakiet ze wszystkimi Canalami (bez HBO) za 79 być.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 18.03.2014 15:34

maniust napisał(a):Hmmmmmm .....z tego co tu czytam po waszym wpisach dochodzę do wniosku , że mnie skromnie mówiąc robią w c.huja :x u mnie pakiet ze wszystkimi Canalami (bez HBO) za 79 być.

Start za 69, potem koniec promocji na HBO - 94 + multi - 10 = 104 pln. Umowa do lipca, już dzwonią i chcą podpisywać nową.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 18.03.2014 16:56

anakin napisał(a):
Adam,K napisał(a):Ja mam wszystkie C+ w opcji silver i płacę jak dotychczas 64 zeta + 20 za dwa multirumy.

A ja za to samo 54 zeta + 10 za multiroom.
Umowa przedłużona tydzień temu, na kolejne 18 miesięcy.

No to gratuluję dobrej ceny.
FUX napisał(a):A na ile przedłużyłeś?

Na rok chyba.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.03.2014 17:23

Dziękuję.
Mam wszystko czego potrzebuję, za (chyba) niezłą cenę.
Alternatywy tu za bardzo nie mam, bo póki co sołtys kabla nie pociągnał :wink: , a Polsatem sobie nie ma co głowy zawracać.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.03.2014 20:00

Czy przedłużaliście umowy przez telefon czy w salonach? Nie próbują na siłę wciskać tych swoich nowych pakietów?

Ja mam do końca maja Silver+ z całą paczką Canal+ za 59 zł + 10 zł za multiroom i chętnie bym przy tym pozostał, nawet na 2 lata.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.03.2014 20:10

Raul73 napisał(a):Czy przedłużaliście umowy przez telefon czy w salonach? Nie próbują na siłę wciskać tych swoich nowych pakietów?

Ja miałem ze trzy telefony, zanim się zdecydowałem.
Niespecjalnie "naganiają" na jakieś swoje pakiety.

Oczywiście czuję się "wybrańcem", bo "niewielu osobom proponujemy coś takiego". :oczko_usmiech:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.03.2014 20:16

anakin napisał(a):Oczywiście czuję się "wybrańcem", bo "niewielu osobom proponujemy coś takiego". :oczko_usmiech:

No to tak jak ja, kiedy kilka lat temu w Plusie ze 4 mercedesy wygrałem w akcjach sms-owych "specjalnie dla mnie".

Do dziś tych merców nie odebrałem, bo nie mam gdzie trzymać.
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 18.03.2014 21:12

Do mnie też dzwonili.
Teraz mam za 79 plnów za prawie wszystko i wszystkie canaleplusy i hbo do końca umowy. Nie mam cinemaxów i filmboxów, ale nie specjalnie tęsknię.
Zadzwoniła pani I :
- jest pan zadowolony z oferty?
- no, jestem zadowolony i chciałbym mieć jak mam
-no, bo my mamy dla Pana taką fajną promocję bla, bla, bla , będzie Pan miał wszystko co pan ma do tej pory za jedyne 89 zł+ hbo po trzech miesiącach za 25 zł. = 114zł......
- No ale proszę Pani promocja to znaczy dla mnie , że będę płacił mniej a Pani mnie chce naciągnąć na większą kasę...Nie zgadzam się.

- Ale ma pan więcej programów , bo dodaliśmy, więcej w hd i Travel Chanel daliśmy i jakieś Motorsporty i w ogóle jesteśmy cool....
- No, ale proszę Panią Travel to mi się kojarzy z turystyką (znam się trochę na angielskim to sobie słowo travel przetłumaczyłem)
A ja to ustrojstwo włączam i co widzę: przez 24h lotnisko w Miami, Walka o bagaż , Kolej dla smakosza i dziwne potrawy Ameryki, potem znów " walka o bagaż na lotnisku w Miami i koleją po Ameryce z hamburgerem w łapie" i tak w kółko psze Pani. Na cholerę mi to? Chorwacji nie pokazują w ogóle i w ogóle.....
No to ja się jeszcze zastanowię przez tydzień, może rozwiążę umowę, będą niedługo święta, dacie nowym abonentom promocję, to może się skuszę, a jak nie to zobaczę, co Polsat mi da....
- To ja do Pana zadzwonię za tydzień, może z szefową porozmawiam, to jakąś specjalnie dla Pana zniżkę załatwię
-No to niech Pani zadzwoni za tydzień, tylko, osobiście , żebym nie musiał się od nowa tłumaczyć

Za tydzień dzwoni pani II
- Dzień Dobry , bo ja chciałam panu zaproponować przedłużenie umowy i promocję, ale najpierw mam do pana pytanie: Czy jest pan zadowolony z usług????
- No (k.....wa sobie myślę) no jestem, ale rozumiem że to już inna Pani do mnie dzwoni?
- No tak, bo ja tu w systemie mam zaznaczone, żeby do Pana zadzwonić, bo Pan umowę chce przedłużyć..... A ja dla pana specjalnie mam super promocję i bla bla wszystko od nowa a ja na telefonie wiszę całą drogę od kasy w Auchanie do lodówki w domu i tłumaczę babie, że jak specjalnie dla mnie oferta to ja chcę tylko te programy które oglądam, bez pakietów programów, które mi są na ch...., no i koniecznie chcę hbo canale plusy, bo tam zawsze coś dla siebie znajdę, albo mi powtórzą .
A baba swoje , że owszem nie muszę wszystkich pakietów jak nie chcę, w ogóle nie ma pakietów , tylko mogę sobie programy wybrać, które chcę, ale.... nie mogę wybrać, bo jednak są w pakiecie.. Zgłupiałem..
- To ja już chcę, żebyście zostawili tak jak jest to co mam do tej pory, nie chcę nic nowego, zostawcie też cenę 79 zł i mogę przedłużać. Poza tym zastanowię się czy umowy nie rozwiązać i pójść do Polsatu
-To ja zobaczę co się da dla pana zrobić i zadzwonię za tydzień.

Za tydzień Pan III:
- Czy jest Pan zadowolony z naszej oferty???????
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Znowu od nowa wszystko????????
Przecież ja od kasy w Auchanie do lodówki w domu mam naprawdę daleko i chyba wszystko ostatniej Pani powiedziałem, co chcę?
- No, ale ja mam tu w systemie, że Pan chce umowę przedłużyć i w ogóle....
-Ale ja nie jestem zadowolony . Na canal plus same powtórki, nic nowego, bajki mnie nie kręcą a mojego syna też wcale. Romance i Religia nie trafia w moje gusto, Pakiet filmowy same starocie , sportu nie lubię a travel chanel..... sami już wiecie. W ogóle nie chcę telewizji żadnej....
- No ale ja mam tu dla pana promocję , jedyne 99 złotych + 25 za hbo......
- nie, no w życiu...... JA CHCĘ TO CO MAM ZA 79 ZŁ Z HBO I C+
- No to ja zobaczę , co da się dla Pana zrobić

Za tydzień znów zadzwonią:
Czy Pan jest zadowolony???
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 19.03.2014 10:54

Raul73 napisał(a):Czy przedłużaliście umowy przez telefon czy w salonach? Nie próbują na siłę wciskać tych swoich nowych pakietów?

Ja mam do końca maja Silver+ z całą paczką Canal+ za 59 zł + 10 zł za multiroom i chętnie bym przy tym pozostał, nawet na 2 lata.

Ja zadzwoniłem sam, mając pakiet Silver bez canalów za 59 zeta i że chcę wsio canaly , to babka woła że dodatkowo 2 dychy co miesiąc .......hmmmmm , 2 dychy to nie dużo , ok to biorę .
........ale widzę że się dałem w c.huja zrobić. :x

labusm napisał(a):.....

ObrazekDobre...... takie jajca to miałem kiedyś w UPC , jak co rusz ktoś wydzwaniał i ja co chwilę musiałem tłumaczyć jak krowie na rowie od początku.....masakra.
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 19.03.2014 15:09

maniust napisał(a):........ale widzę że się dałem w c.huja zrobić.

Całe młodzieńcze i dorosłe życie byłem pewien, że huj pisze się przez samo h. To jak to jest Chuj czy huj.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.03.2014 16:45

realista2 napisał(a):
maniust napisał(a):........ale widzę że się dałem w c.huja zrobić.

Całe młodzieńcze i dorosłe życie byłem pewien, że huj pisze się przez samo h. To jak to jest Chuj czy huj.

Człowiek rodzi się głupi, całe życie się uczy, a potem głupi umiera. :mrgreen:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 19.03.2014 18:26

realista2 napisał(a):Całe młodzieńcze i dorosłe życie byłem pewien, że huj pisze się przez samo h. To jak to jest Chuj czy huj.

Chyba nadal jesteś młodzieńcem skoro jeszcze nie wiesz.
Napisz do Miodka czy Bralczyka ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone