napisał(a) labusm » 18.03.2014 21:12
Do mnie też dzwonili.
Teraz mam za 79 plnów za prawie wszystko i wszystkie canaleplusy i hbo do końca umowy. Nie mam cinemaxów i filmboxów, ale nie specjalnie tęsknię.
Zadzwoniła pani I :
- jest pan zadowolony z oferty?
- no, jestem zadowolony i chciałbym mieć jak mam
-no, bo my mamy dla Pana taką fajną promocję bla, bla, bla , będzie Pan miał wszystko co pan ma do tej pory za jedyne 89 zł+ hbo po trzech miesiącach za 25 zł. = 114zł......
- No ale proszę Pani promocja to znaczy dla mnie , że będę płacił mniej a Pani mnie chce naciągnąć na większą kasę...Nie zgadzam się.
- Ale ma pan więcej programów , bo dodaliśmy, więcej w hd i Travel Chanel daliśmy i jakieś Motorsporty i w ogóle jesteśmy cool....
- No, ale proszę Panią Travel to mi się kojarzy z turystyką (znam się trochę na angielskim to sobie słowo travel przetłumaczyłem)
A ja to ustrojstwo włączam i co widzę: przez 24h lotnisko w Miami, Walka o bagaż , Kolej dla smakosza i dziwne potrawy Ameryki, potem znów " walka o bagaż na lotnisku w Miami i koleją po Ameryce z hamburgerem w łapie" i tak w kółko psze Pani. Na cholerę mi to? Chorwacji nie pokazują w ogóle i w ogóle.....
No to ja się jeszcze zastanowię przez tydzień, może rozwiążę umowę, będą niedługo święta, dacie nowym abonentom promocję, to może się skuszę, a jak nie to zobaczę, co Polsat mi da....
- To ja do Pana zadzwonię za tydzień, może z szefową porozmawiam, to jakąś specjalnie dla Pana zniżkę załatwię
-No to niech Pani zadzwoni za tydzień, tylko, osobiście , żebym nie musiał się od nowa tłumaczyć
Za tydzień dzwoni pani II
- Dzień Dobry , bo ja chciałam panu zaproponować przedłużenie umowy i promocję, ale najpierw mam do pana pytanie: Czy jest pan zadowolony z usług????
- No (k.....wa sobie myślę) no jestem, ale rozumiem że to już inna Pani do mnie dzwoni?
- No tak, bo ja tu w systemie mam zaznaczone, żeby do Pana zadzwonić, bo Pan umowę chce przedłużyć..... A ja dla pana specjalnie mam super promocję i bla bla wszystko od nowa a ja na telefonie wiszę całą drogę od kasy w Auchanie do lodówki w domu i tłumaczę babie, że jak specjalnie dla mnie oferta to ja chcę tylko te programy które oglądam, bez pakietów programów, które mi są na ch...., no i koniecznie chcę hbo canale plusy, bo tam zawsze coś dla siebie znajdę, albo mi powtórzą .
A baba swoje , że owszem nie muszę wszystkich pakietów jak nie chcę, w ogóle nie ma pakietów , tylko mogę sobie programy wybrać, które chcę, ale.... nie mogę wybrać, bo jednak są w pakiecie.. Zgłupiałem..
- To ja już chcę, żebyście zostawili tak jak jest to co mam do tej pory, nie chcę nic nowego, zostawcie też cenę 79 zł i mogę przedłużać. Poza tym zastanowię się czy umowy nie rozwiązać i pójść do Polsatu
-To ja zobaczę co się da dla pana zrobić i zadzwonię za tydzień.
Za tydzień Pan III:
- Czy jest Pan zadowolony z naszej oferty???????
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Znowu od nowa wszystko????????
Przecież ja od kasy w Auchanie do lodówki w domu mam naprawdę daleko i chyba wszystko ostatniej Pani powiedziałem, co chcę?
- No, ale ja mam tu w systemie, że Pan chce umowę przedłużyć i w ogóle....
-Ale ja nie jestem zadowolony . Na canal plus same powtórki, nic nowego, bajki mnie nie kręcą a mojego syna też wcale. Romance i Religia nie trafia w moje gusto, Pakiet filmowy same starocie , sportu nie lubię a travel chanel..... sami już wiecie. W ogóle nie chcę telewizji żadnej....
- No ale ja mam tu dla pana promocję , jedyne 99 złotych + 25 za hbo......
- nie, no w życiu...... JA CHCĘ TO CO MAM ZA 79 ZŁ Z HBO I C+
- No to ja zobaczę , co da się dla Pana zrobić
Za tydzień znów zadzwonią:
Czy Pan jest zadowolony???