Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 28.05.2013 20:21

Kiepura napisał(a):Cierpliwość zawsze popłaca. Umowa jest umowa, cyfry nie wyłączą.
(...)
Teraz płacę w kombinowanej wersji Cyfra + n za całą europejską piłkę średnio około 55 zł miesięcznie, miałbym płacić 100. No way. Poczekam, co najwyżek kilka miesiecy nie będę oglądał meczów. Na zdrowie wyjdzie mi to tylko.

A najlepsza metodą uzyskania dobrej oferty jest wysłanie pisma poleconego z wymówieniem umowy (oczywiście w ramach regulaminowych możliwości).

Umowa się kończyła, wymówienie poszło.

Zero zainteresowania z mojej strony oczywiście. :lol:

No i teraz łaskawie się zgodziłem :roll: :mrgreen:

Standard obecnie.

Universe
C+ x 6
Multiroom
Jakiś badziewny dekoder, dla zasady wziąłem bo dawali.

Razem 59 zł.

Mam dwa razy więcej kanałów niż miałem poprzednio razem w kombinowanym układzie Cplus + n nakartę.
Mam multiroom a nie miałem (piękny myk, kupiłem na godzine przed przedłużeniem umowy :D ) i nie muszę już przekupywać żony jak chce zobaczyć mecz (wyjścia to ona nie ma, ale zawsze to lepiej brzmi :mrgreen: ).

Interesuje mnie sport, mam wszystkie ligi. Cały czas opowaidałem, że interesują mnie tylko filmy :mrgreen:

Mogło być taniej 5 zł, ale nie mam czasu w końcu miesiąca.

I nie można tak od razu.
Stasiek18
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stasiek18 » 30.05.2013 11:59

Kiepura napisał(a):Umowa się kończyła, wymówienie poszło.

Zero zainteresowania z mojej strony oczywiście. :lol:

Universe
C+ x 6
Razem 59 zł.

I nie można tak od razu.

Zrobiłem podobnie do Ciebie :)
Zaproponowali pakiet Universe+ do tego 6 kanałów Canal+(W tym Canal+Sport :P )
Pokręciłem jeszcze trochę nosem i dołożyli HBO na 6 miesięcy.
I wszystko to za...49zł :lol: :!:

Więc chyba nie ma się co zastanawiać :lol:
sroczka66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroczka66 » 23.07.2013 07:32

Cześć,
czy ktoś z Was po wypowiedzeniu umowy "n-ce" (wszystko zgodnie z terminem i z zapisem otrzymanym w piśmie z NTv:"W przypadku nie zaakceptowania zmian, przysługuje Państwu prawo do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tych zmian.") otrzymał już pismo z wezwaniem do zapłaty "kary za zerwanie warunków promocji głównej"?

Takie właśnie pismo odebrałam wczoraj i nie wiem tak naprawdę, o co chodzi.
Na pewno napiszę jakieś odwołanie, ale może ktoś z Was to już przerabiał i podpowie coś mądrego..... :roll:

Pozdrawiam :papa:
Ostatnio edytowano 23.07.2013 08:22 przez sroczka66, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.07.2013 07:44

sroczka66 napisał(a):.....

Olej to :wink:
Niech idą z tym do Sądu o wydanie wyroku nakazowego...będziesz miała 7 dni na złożenie sprzeciwu i sprawa odbędzie się na zasadach ogólnych w miejscu Twojego zamieszkania...
W razie takiej sytuacji pisz na PW ( tylko nie od 3.08 do 18.08 :wink: )...
Nie masz czym się przejmować :D
sroczka66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroczka66 » 02.08.2013 12:08

Sądy...wyroki nakazowe....to brzmi groźnie :wink: ,
napisałam więc odwołanie (że wezwanie do zapłaty kary uważam za bezzasadne, itp.itd., dołączyłam kserokopię pisma o rezygnacji i pismo od n-ki informujące o możliwości rezygnacji w przypadku niezaakceptowania zmian) no i właśnie dziś dostałam odpowiedź o uwzględnieniu reklamacji i z przeprosinami za błędnie wystawioną notę obciążeniową za zerwanie umowy :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2013 13:40

No to super...oni sami nie panują nad tym wszystkim... :D
sroczka66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroczka66 » 02.08.2013 14:50

alechandro napisał(a):No to super...oni sami nie panują nad tym wszystkim... :D

Albo liczą na to że ktoś się zamota albo wystraszy i....zapłaci
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 08.08.2013 15:46

Po kilku tygodniach przepychanek, wczoraj oddałem dekoder :lol:
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 17.11.2013 15:29

Najlepsze przegięcie teraz robią , umowa ( 99,00 zł ) się skończyła i dla aktualnych abonentów nie ma promocji najtaniej co mogą to za 160 zł 8O :twisted:

Wypowiedzenie poszło z miejsca na piśmie ... bezczelność n-ki nie zna granic ...
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 17.03.2014 18:35

Odkopuje.
Od kilku dni telefony o przedłużenie.

Informacja, że płace o 20 zł więcej, niż płacę w celu złożenia droższej oferty.
Info, że nie wiedzą, dlaczego nie ma kanałów Polsatu z F1 (Polsat Sport Extra) i dlaczego wycofano.
W necie słyszał, że transmisje mają być na Eurosporcie.
Umowa min. 15 do 24 miesięcy.
Nie wiedzą, jaka będzie stawka bez przedłużania umowy po wygaśnięciu obecnej umowy.

Rozważam wypowiedzenie i powrót do Polsatu lub całkowitą rezygnację z satelity.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.03.2014 19:40

FUX napisał(a):Odkopuje.
Od kilku dni telefony o przedłużenie.

Informacja, że płace o 20 zł więcej, niż płacę w celu złożenia droższej oferty.
Info, że nie wiedzą, dlaczego nie ma kanałów Polsatu z F1 (Polsat Sport Extra) i dlaczego wycofano.
W necie słyszał, że transmisje mają być na Eurosporcie.
Umowa min. 15 do 24 miesięcy.
Nie wiedzą, jaka będzie stawka bez przedłużania umowy po wygaśnięciu obecnej umowy.

Rozważam wypowiedzenie i powrót do Polsatu lub całkowitą rezygnację z satelity.

Przedłużyłem umowę na kolejne 24 miesiące. Poprzedni miałem pakiet Silver + HistoryHD + multiroom na drugi tv za 65,99 miesięcznie. Obecnie pakiet Comfort+ przez 6 miesięcy 39,90 po tym okresie Comfotr+Extra+ z HistoryHD+multiroom za 71,99 pln. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.03.2014 19:42

Zastanawiam się nad dodatkowym pakietem Sport+ :roll:
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 17.03.2014 22:06

Ja mam CANAL+ SILVER z pakietem canal+ i dodatkowo do końca maja 2014 kanały HBO i FILMBOX do końca sierpnia 2014 roku.
Umowa na 12mcy od lutego 2014. Cena 69 +20 za 2 multiroomy to chyba też nienajgorzej. Mam więcej za mniej w stosunku do poprzedniej um. :-)
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 17.03.2014 22:23

a mój syn oznajmił mi ostatnio, że tv to medium starych ludzi i odejdzie wraz nimi.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 18.03.2014 12:25

Ja mam wszystkie C+ w opcji silver i płacę jak dotychczas 64 zeta + 20 za dwa multirumy. Dzwonili do mnie kilka razy i chcieli dopłaty do reszty C+, bo w umowie miałem jedynie famili i famili 2. Oczywiście reszta tych wszystkich C+ była w niby promocji do końca trwania umowy. W moim przypadku do końca marca.
Powiedziałem im trzykrotnie, że jeśli mi coś zmienią żądając jakichkolwiek innych pieniędzy, to w tym dniu piszę wypowiedzenie. Po trzecim telefonie - oczywiście z ich strony - i mojej twardej negocjacji, pani powiedziała OK i zostaję przy swoim. Mam wszystkie C+ za 64 zł.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone