Dr Seselj napisał(a):Nieoznakowany radiowóz Audi to model S4.
Chyba A4 z dziwnym motorem. Mało realne, aby mieli furę ze 3 X droższą od wyjściowki....
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Audi S4 było : http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_S4_(C4)
Dr Seselj napisał(a):Nieoznakowany radiowóz Audi to model S4. Na początku listopada miałem nieprzyjemność spotkania z nim. Ponieważ jechałem 160 km/h skończyło się na 50 EUR, oczywiście bez kwitka, gdyż funkcjonariusze stwierdzili, iż euro nie jest jeszcze oficjalnie nie obowiązuje i nie mogą wystawić mandatu z kwotą wyrażoną w tej walucie, hehe.
Jednocześnie pouczono mnie, że na słowackich autostradach i drogach ekspresowych nie należy przekraczać prędkości 140 km/h.
.png)
.png)
Dr Seselj napisał(a): a obcokrajowcom nie wystawia się mandatów kredytowych. W ramach alternatywy mogłem udać się ewentualnie na komendę i tam dokonać opłaty. Jednak tak się składa, że zdarzenie miało miejsce ok. 3 w nocy, a ja chciałem dojechac do Sarajewa, więc nie dziwi chyba nikogo, iż zależało mi raczej na szybkim załatwieniu sprawy..
i na przyszłość radzę im zrobić najpierw sobie rachunek sumienia, a później pouczać innych.

.png)
.png)
Piotrek_B napisał(a):Szukasz dymu czy rozmowy ?
Bo jak piszesz tonem pretensjonalnym to nie dziw się później, że masz odpowiedzi złośliwe pod swoim adresem.
Nawet jak ktoś zgadza się z Twoim zdaniem - przekora to ludzka rzecz![]()
Strasznie spięty jesteśUśmiechnij się i od razu będzie OK
pablowawa74 napisał(a):zacząłem normalnie, teraz już chrzanię to forum
na forum policyjnym chyba by mnie tak nie zjebali jak tu...
pablowawa74 napisał(a):....luzu to nie ma na tym forum więc generalnie papa....
pablowawa74 napisał(a):...teraz mnie śmiało usuwaj gdyż znowu złamałem regulamin okropnym przekleństwem dla odmiany, usuń też ten cały wątek ....
pablowawa74 napisał(a):... żałuję, że zrobiłem tego posta; nie mam ochoty pomagać tutaj nikomu....

.png)
pablowawa74 napisał(a):Piotrek_B napisał(a):Szukasz dymu czy rozmowy ?
Bo jak piszesz tonem pretensjonalnym to nie dziw się później, że masz odpowiedzi złośliwe pod swoim adresem.
Nawet jak ktoś zgadza się z Twoim zdaniem - przekora to ludzka rzecz![]()
Strasznie spięty jesteśUśmiechnij się i od razu będzie OK
zacząłem normalnie, teraz już chrzanię to forum
na forum policyjnym chyba by mnie tak nie zjebali jak tu
luzu to nie ma na tym forum więc generalnie papa
teraz mnie śmiało usuwaj gdyż znowu złamałem regulamin okropnym przekleństwem dla odmiany, usuń też ten cały wątek gdyż żałuję, że wdałem się w te beznadziejne gadki jak również wracając do początku - żałuję, że zrobiłem tego posta; nie mam ochoty pomagać tutaj nikomu
.png)
Piotrek_B napisał(a):pablowawa74 napisał(a):zacząłem normalnie, teraz już chrzanię to forum
na forum policyjnym chyba by mnie tak nie zjebali jak tu...
Wzruszyła mnie Twoja historia![]()
Chcesz o tym porozmawiać
pablowawa74 napisał(a):....luzu to nie ma na tym forum więc generalnie papa....
Siemka z dedykacją
pablowawa74 napisał(a):...teraz mnie śmiało usuwaj gdyż znowu złamałem regulamin okropnym przekleństwem dla odmiany, usuń też ten cały wątek ....
Myślisz, że nie mam nic ciekawszego do roboty![]()
pablowawa74 napisał(a):... żałuję, że zrobiłem tego posta; nie mam ochoty pomagać tutaj nikomu....
No to leżymy na łopatkach. Jedną nieprzemyślaną decyzją położyłeś to forum na amen![]()
.png)