Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mundial 2006 czas zacząć... Obstawiamy?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 24.06.2006 16:02

No!!!! To Polacy zaczęli grę!.............................................................................................................................................................................................. Dla reprezentacji Niemiec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FUX
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 24.06.2006 21:53

niezawodny napisał(a):Natomiast Argentyna powinna złoić skórę Meksykanom; stawiam 3:0

Na mistrzów świata podtrzymuję Brazylkę a za głównego ich rywala widzę Argentynę

Coś się Argentyna bardzo męczy :x .Brak szczęścia u sędziego?Czarno to widzę :boss: Bramkarz Mexyku wydaję się sprytniejszy(większe szanse na karne? :lol: ).Pierwsza dogrywka jest już faktem. Pozdrawiam :papa:
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 24.06.2006 22:33

Ciekawe czy Polacy dadzą radę :lol:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 02.07.2006 14:42

[color=darkred]No to teraz czas na rachunek sumienia: kto przypuszczał, że trójkolorowi wykopią w ćwierćfinału canarinios?

Wczorajsza taktyka Francuzów to dla mnie bajka: zdusić, atakować, wkopać piłę do siatki a potem męczyć, dręczyć, na krok nie odstępować, nie faulować, nie podawać piłek ....

dalsze rozgrywki zeuropeizowane na maxa....

Włosi ze swoim fartem mogą okonac gospodarzy. Ajeśli Portugalia będzie tak slaba jak wczoraj to Francuzi nie będą mieli z nią problemu.

Tak więc wg mojego nosa finał: Włochy - Francja.[/color]
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 02.07.2006 14:49

a mi to bardziej wygląda na Niemcy - Francja :wink:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.07.2006 14:50

Dopiero dzisiaj rano obejrzałem mecz, który potwierdził moje wcześniejsze spostrzeżenia. Jeżeli w pojedynkę poszczególni Brazylijczycy, grający w Europie, potrafią zachwycić, to jako drużyna narodowa, sprawiają wrażenie zagubionych. Gwiazdy nie błyszczą. Sądzę, że im się fuksnął ten awans z grupy.
Powinni odpaść wcześniej.

FUX
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 02.07.2006 15:06

rich72 napisał(a):a mi to bardziej wygląda na Niemcy - Francja :wink:

Obyś miał rację.

Allez les Bleux!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.07.2006 23:08

Teraz są juz tylko cztery możlowości na mecz finałowy:
Niemcy-Portugalia
Niemcy-Francja
Włochy-Portugalia
Włochy-Francja
I mam nadzieję , że każdy będzie warty ogladania.
Podobnie jak wcześniejsze dwa pólfinały.
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 05.07.2006 08:54

Po meczu Niemcy - Włochy:

Niemiecka prasa: "PŁACZEMY RAZEM Z WAMI"
Polska prasa: "MY TEŻ PŁACZEMY... ZE ŚMIECHU!!!" :-)))

W końcu ktoś utarł nosa dumnym szwabom! :-)))
Stuttgart, Stuttgart, wir fahren nach Stuttgart!!! he he he....
WASP
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) WASP » 05.07.2006 09:10

Też się cieszę ze wreszcie ktoś im przytarł nosa bo już byli tak pewni finału. :D
Teraz wiedza jak smakuje bramka w końcówce meczu. Dzisiaj już jest mi to bez różnicy kto wejdzie do finału czy Francja czy Portugalia grunt ze Niemcy jak dla mnie są już poza nim :D
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 05.07.2006 09:37

WASP napisał(a):Też się cieszę ze wreszcie ktoś im przytarł nosa bo już byli tak pewni finału. :D
Teraz wiedza jak smakuje bramka w końcówce meczu. Dzisiaj już jest mi to bez różnicy kto wejdzie do finału czy Francja czy Portugalia grunt ze Niemcy jak dla mnie są już poza nim :D

A ja jestem mimo wszystko za Francuzami, bo Portugalczycy "ślizgają" się przez te mistrzostwa z meczu na meczu, a poza tym to są straszni symulanci, kombinatorzy i beksy (a wśród nich największą beksą jest laluś Ronaldo ;))... No i na samą myśl, że w finale mogą zagrać Francuzi z Włochami przechodzą mnie większe ciarki po plecach... :) A więc "allez les bleux!!!"
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 05.07.2006 09:51

Czy żaby wciągną makaron nosem czy też makaron pokona żaby... oto jest pytanie. :lol: I mimo dużej sympatii dla Portugalczyków chciałabym, aby właśnie Włochy:Francja zagrali o mistrzostwo!
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 05.07.2006 11:03

To ja jednak pozostanę wierna sercu :lol: i pomarzę o finale Włochy -Portugalia. To fakt - ślizgają się i duuużo szczęścia mają :lol: . A z drugiej strony - Francja dopiero teraz się rozkręciła :lol: . tak czy inaczej - będzie pięknie :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.07.2006 22:38

Tu można postrzelać Buffonowi karne :wink: :lol:
http://www.pumafootball.com/buffon.jsp
*justa*
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *justa* » 08.07.2006 10:21

WASP napisał(a):Też się cieszę ze wreszcie ktoś im przytarł nosa bo już byli tak pewni finału. :D

Zgadzam się w 100% !!!! :D

Najważniejsze, że Niemców nie będzie w finale :-) Dobrze, że wynik meczu Niemcy-Włochy ustalił sie dopiero w ostatnich minutach dogrywki!! Mają za "nasz" Dortmund ;-)
Gdyby jeszcze dziś Niemcy przegrali z Portugalią...... Oj, dobrze by było :-)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Mundial 2006 czas zacząć... Obstawiamy? - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone