Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mundial 2006 czas zacząć... Obstawiamy?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.06.2006 21:52

I po herbacie....
I to w kiepskim stylu; żółte kartki, czerwone kartki, ręka, sędzia Anglik tak jakby sprzyjał australijczykom.......

Brak słów.....

FUX
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 22.06.2006 21:55

:cry: :cry: :cry:

A było tak blisko...
bzyq74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bzyq74 » 22.06.2006 21:55

Jeszcze tylko Ukraina broni honoru Słowian na mundialu.
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 22.06.2006 22:03

Ehhhhhhhhhhhhhh :( :( :( :cry:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.06.2006 22:05

bzyq74 napisał(a):Jeszcze tylko Ukraina broni honoru Słowian na mundialu.

A Klose i Podolski to co???!!!! Z księżyca???????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bzyq74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bzyq74 » 22.06.2006 22:18

Też Słowianie, ale już przeflancowane :twisted: .
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 22.06.2006 22:26

Nie wiem czy ktos już jeszcze gra w stsie lub innych zakładach bukmacherskich...ale ja dzis zgarnąłem gdzieś ze 100 złotych....
Ghana - USA 1
WKS - Serbia 1
Brazylia - Japonia 1
Włochy -Czechy 1

Wygrana może nie imponująca ale jako kibic jaka to frajda coś ustrzelić!!!
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 23.06.2006 09:27

antek napisał(a):Nie wiem czy ktos już jeszcze gra w stsie lub innych zakładach bukmacherskich...ale ja dzis zgarnąłem gdzieś ze 100 złotych....
Ghana - USA 1
WKS - Serbia 1
Brazylia - Japonia 1
Włochy -Czechy 1

Też gram,200 ustrzeliłem na tym samym układzie :lol:
pozdrowienia
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 23.06.2006 13:28

antek napisał(a):Nie wiem czy ktos już jeszcze gra w stsie lub innych zakładach bukmacherskich...ale ja dzis zgarnąłem gdzieś ze 100 złotych....
Ghana - USA 1
WKS - Serbia 1
Brazylia - Japonia 1
Włochy -Czechy 1

Kolega zgarnął stówę ale zapomniał dodać że wydał 2-stówy :lol:

A wracając do wczorajszego dramatu w Sztutgarcie to przyznać trzeba że:
1. Chorwaci pokazali serce do walki i odpadli z honorem
2. 5 minut przed końcem Tudor miał 100% sytuację bramkową i zrobił wielkie G...
3. sędzia dprowadził do kompletnego bezhołowia; Simunić przeszedł do historii jako pierwszy zawodnik który otrzymał w jednym neczu 3 żółte kartki :o i 1 czerwoną (szkoda że nie dwie :lol: ) i ten wynik już raczej trudno będzie poprawić...

Ni i nie czarujmy się ale to już nie ta sama Chorwacja co w czasach Szukera
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 23.06.2006 13:58

FUX napisał(a):I po herbacie....
I to w kiepskim stylu; żółte kartki, czerwone kartki, ręka, sędzia Anglik tak jakby sprzyjał australijczykom.......

Brak słów.....

FUX

Kurczę, to Ci w kraciastych koszulkach to byli Australijczycy? Bo dałabym sobie rękę uciąć, że właśnie taką koszulkę miał gość, który grał w rękę przed swoją bramką...
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 24.06.2006 08:41

No i mamy już z górki - koniec rozgrywek grupowych. Dziś dopiero zaczyna się prawdziwy mundial; 16 najlepszych drużyn świata (1x Afryka, 4 x Ameryka, 11 x Europa) gra już w każdym meczu o wszystko (przegrywający odpada), więc mam nadzieję że nie będzie już kunktatorstwa z rozgrywek o punkty tylko gra na całość.
Myślę że dziesiejszy mecz Niemcy - Szwecja to będzie bitwa, podobnie jak Anglia-Szwecja, emocji nie powinno braknąć. Stawiam 2:1 dla Niemców po dogrywce (złota bramka nie obowiązuje).
Natomiast Argentyna powinna złoić skórę Meksykanom; stawiam 3:0

Na mistrzów świata podtrzymuję Brazylkę a za głównego ich rywala widzę Argentynę
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 24.06.2006 09:21

niezawodny napisał(a):No i mamy już z górki - koniec rozgrywek grupowych. Dziś dopiero zaczyna się prawdziwy mundial; 16 najlepszych drużyn świata (1x Afryka, 4 x Ameryka, 11 x Europa) gra już w każdym meczu o wszystko (przegrywający odpada), więc mam nadzieję że nie będzie już kunktatorstwa z rozgrywek o punkty tylko gra na całość.
Myślę że dziesiejszy mecz Niemcy - Szwecja to będzie bitwa, podobnie jak Anglia-Szwecja, emocji nie powinno braknąć. Stawiam 2:1 dla Niemców po dogrywce (złota bramka nie obowiązuje).

Na mistrzów świata podtrzymuję Brazylkę a za głównego ich rywala widzę Argentynę

Wszystko super lecz mimo że im nie kibicuję to mogą zamieszać ;;Włochy 8)
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 24.06.2006 09:32

Ghana - USA 1
WKS - Serbia 1
Brazylia - Japonia 1
Włochy -Czechy 1

gramy, ale na razie tylko inwestujemy :(
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 24.06.2006 09:33

Podsumowując występ Polaków na MŚ to nie ,,jest żle'' .Na 194 drużyny biorące udział w eliminacjach do MŚ zajęliśmy ,,aż''21 pierwsze miejsce i tu się cieszę bo jest to mój ,,szczęśliwy''numer.Pozdrawiam :lol:
bzyq74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bzyq74 » 24.06.2006 11:25

niezawodny napisał(a):No i mamy już z górki - koniec rozgrywek grupowych. Dziś dopiero zaczyna się prawdziwy mundial; 16 najlepszych drużyn świata (1x Afryka, 4 x Ameryka, 11 x Europa) gra już w każdym meczu o wszystko (przegrywający odpada), więc mam nadzieję że nie będzie już kunktatorstwa z rozgrywek o punkty tylko gra na całość.

Australię zaliczyłeś do Europy? Nawet by tego nie wymyślił statystyczny Amerykanin po highschoolu. :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Mundial 2006 czas zacząć... Obstawiamy? - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone