Czemu mam pozbawiać siebie radości z kąpieli i pisania o tym tylko dlatego że ktoś uważa że to lans?
Niech ci którzy mają takie zdanie sami wejdą do lodowatej wody, zanurzą sie po szyję na kilka minut, potem kolejny raz - wszak najłatwiej krytykować nie mając o krytykowanej rzeczy pojęcia
Łatwo kogoś obrażać nie będęc twarzą w twarz - taka wada każdego forum i internetu - dlatego trzeba tych obrażających po prostu ignorować.
Co do memów - o prawie każdej kąpieli powiadamiam na FB. Lans powiecie? Dla Was może tak, dla mnie najszybszy sposób komunikacji z własnym stadem - wrzucam posta o treści: dziś o 19:30 zapraszam na kąpiel w morsowni przy tamie, kto chętny?
Łatwo, szybko - i meeeeega lansersko
Nie zmuszam nikogo do zaglądania tutaj, do komentowania - choć zawsze z uśmiechem na twarzy czytam każdy miły post czy zapytanie i zawsze staram się na takowy odpowiedzieć.
Jeśli komuś nie pasuje to co tu piszemy czy pokazujemy - czy musi zaglądać i nas z tego powodu obrażać?
Teraz sezon niestety zbliża sie ku końcowi - choć oczywiście to nie koniec kąpieli, mam jeszcze nadzieję na przynajmniej miesiąc wodnych przyjemności - potem lato więc przerwa i wrócę znowu późną jesienią - bo w naszym przypadku to nie jednorazowy wybryk i robienie czegoś na pokaz jak niektórym się wydaje

.png)
.png)

.png)
.png)