Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Delikatny mróz, trochę śniegu - nie dało się oprzeć Naturze wołającej nas nad jezioro Wczorajsza siódma kąpiel w sezonie zdecydowanie najlepsza od początku zimy
Wow! Cudo Zazdroszczę Też udało nam się złapać zamarznięte jezioro i ósmą kąpiel w sezonie ale to dwa tygodnie temu, nawet o tym nie wspomniałam Ten sezon to morsowa porażka - niestety późno wracam z pracy i sporadycznie udaje się skorzystać z dobrodziejstwa zimnej wody Przed pracą nie chcę się kąpać bo później zawsze jestem śpiąca i zdekoncentrowana a na to nie mogę sobie pozwolić
Nareszcie udało się rozpocząć kolejny, czwarty już nasz sezon
Mam nadzieję, że będzie intensywniejszy niż poprzedni - w pracy jest już lżej, nie wymaga ode mnie tyle nakładu energii i skupienia więc może będą jakieś kąpiele również weekendowe za dnia.