Ja dzisiaj rozpoczęłam sezon. 10min w 6 stopniach. Woda była troszkę zimniejsza
Wcześniej jakieś 8km pod górkę i z górki A po morsowaniu około 4km biegiem do parkingu
.png)
Bea.ta napisał(a):No i? Cisza?
Ja dzisiaj rozpoczęłam sezon. 10min w 6 stopniach. Woda była troszkę zimniejsza![]()
Wcześniej jakieś 8km pod górkę i z górki A po morsowaniu około 4km biegiem do parkingu
.png)
Bea.ta napisał(a):No i? Cisza?
Ja dzisiaj rozpoczęłam sezon. 10min w 6 stopniach. Woda była troszkę zimniejsza![]()
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):
Ale Ci fajnie![]()
![]()
Cisza bo ostatnie dni choć intensywne kąpielowo jednak do morsowania się nie zaliczą, woda nie dla morsów
yarko2000 napisał(a):Ale fajniePoczekam jeszcze parę dni na sprzyjającą pogodę - podobno idzie ochłodzenie
.png)
Bea.ta napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):
Ale Ci fajnie![]()
![]()
Cisza bo ostatnie dni choć intensywne kąpielowo jednak do morsowania się nie zaliczą, woda nie dla morsów
Masz racjędla mnie morsowanie jest, jak są sople na drabinie i śnieg na brzegu
yarko2000 napisał(a):Ale fajniePoczekam jeszcze parę dni na sprzyjającą pogodę - podobno idzie ochłodzenie
Juz jest zero
.png)
.png)
Bea.ta napisał(a):Pięknie![]()
W weekend góry mnie wciągnęły. Może w tygodniu wskocze do potoku
.png)
.png)
Bea.ta napisał(a):Mój weekend zajęty inaczej. Jutro trening i czasu na morsa nie będzie. poza tym czekam aż będzie biało
.png)
Bea.ta napisał(a):No i było biało i minus 5 w powietrzuwoda w miejscach, gdzie było spokojnie już się ślicznie lodziła
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Pięknie tam u Ciebie, pozazdrościć