Re: COVID - szczepionka
napisał(a) Kapitańska Baba » 21.02.2021 22:55
"Skimir"]Aaa, był chyba nawet jakiś taki nurt filozoficzny: moje bezpieczeństwo = bezpieczeństwu innych, jak mi jest dobrze to innym też.
Pewnie masz rację, moja wiedza filozowiczna jest bardzo słaba więc nie podejmuję sie rozmowy w temacie
Teraz wszyscy mają dostęp do netu więc analizują, dzielą zapałkę na czworo, są fachowcami w każdej dziedzinie. A co najgorsze idą za modą - tak jak z tym morsowaniem

Najnowsza moda - nawet w decathlonie otworzyli dział „morsowanie”. Później ubaw po pachy jak ściągają delikwentkę z Tarnicy bo tylko w majtkach, butach i biustonoszu poszła

A gdzie widziałeś jakiś zbiornik wody do morsowania na tej Tarnicy? Bo jakoś nie zauważyłam

Chodzenie po górach na golasa to nie moda tylko szczyt głupoty (oczywiscie nie mówię tu o ludziach którzy są przygotowani do takich wędrówek długimi treningami itp). Nasze morsowanie zaczęło się przed ogólna modą - tak to jest, często wyznaczamy z mężem nowe trendy. I co ważne swoim wyborom pozostajemy wierni na wiele wiele lat więc na tym sezonie na pewno nie zakończymy przygody z zimna wodą
Nawet ktoś mnie tutaj próbował bohaterem okrzyknąć bo stwierdziłem, że mimo trudności, obaw wielu osób, ja wsiadłem w samochód w lecie 2020 i pojechałem prawie na miesiąc do Chorwacji.

Wow, no to mi zaimponowałeś

Brzmi jak wyzwanie na miarę wyjścia na golasa na Tarnicę
Oczywiście, mogę uwierzyć też w teorie spiskowe... jest jakieś wyjście.
Jak dla mnie możesz nawet byc wyznawcą potwora spaghetti - to Twoja wiara, masz do niej absolutne prawo