Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miejscowosci typowo imprezowe

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kali_
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kali_ » 07.01.2012 13:28

Witam

Nigdy wczesniej nie bylem w Chorwacji i sie zbytnio nie orientuje. Poszukuje jakis miejscowosci o charakterze imprezowym. Cos w stylu Slonecznego Brzegu czy Zlotych Piaskow w Bulgarii. Bede wdzieczny za informacje.
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 07.01.2012 13:56

Może to głupio zabrzmi z moich ust :lol: ,ale wystarczy troche poczytać forum :twisted: .
Ja czytam forum dopiero od 3 tygodni i takie informacje już dawno wiem :wink: .

moondek dobrze napisałem 8) ?
Kali_
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kali_ » 07.01.2012 14:13

Nie watpie, ze tak jest ;) Wystarczy mi tylko lista potencjalnych kandydatow i juz reszte sam przekopie.
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 07.01.2012 14:25

np. Novalja (Chorwacka Ibiza) i Makarska.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone