lubelski napisał(a):dzięki anjas , widzę że nie jesteśmy z alessandro sami w tej słownej potyczce, o nierobienie z każdego tematu "szajsu"
Nie ma za co.
Pozdrawiam.
.png)
lubelski napisał(a):dzięki anjas , widzę że nie jesteśmy z alessandro sami w tej słownej potyczce, o nierobienie z każdego tematu "szajsu"
.png)
marcin10 napisał(a):Ja mowie o faktach medialnych, ale z mediow NIEtabloidowych. Tu powoluje sie na TVN, Polsat, TVP, RMF FM, Radio Zet. Czy gazety ogolnopolskie tez mam wymienic? O CNN nie mowie, bo ten kanal ogladam tylko gdy jestem za granica i brak mi polskiej telewizji.
Pamiętaj, że stety lub niestety - wersja do wyboru- nic mu (MJ) nie udowodniono.
Na takiej samej podstawie można oskarżyć Ciebie i zrujnować Ci życie.
.png)
dorota19 napisał(a):tgniw napisał(a):A skad Ty wiesz, ze byla II wojna swiatowa? Przezyles ja?.
... no commnetsJa mowie o faktach medialnych...
Proponuje zacząć mówić o faktach....pomijając słowo "medialnych"
.png)
alessandro1977 napisał(a):Co Ty w ogóle tgniw porównujesz II wojnę światową do pierdoł wypisywanych przez Ciebie na temat MJ...jakie argumenty...co Ty p...sz, już chyba sam nie wiesz...trzepnij się w łeb albo nie lepiej bo wydmuszka pęknie.
tgniw napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Co Ty w ogóle tgniw porównujesz II wojnę światową do pierdoł wypisywanych przez Ciebie na temat MJ...jakie argumenty...co Ty p...sz, już chyba sam nie wiesz...trzepnij się w łeb albo nie lepiej bo wydmuszka pęknie.
Widze, ze koledze sie skonczyly rzeczowe argumenty i nerwy zaczynaja kolege ponosic. Proponuje trzymac sie merytorycznych argumentow a nie uciekac sie do atakow personalnych.

.png)
.png)
alessandro1977 napisał(a):Problem w tym, że oskarżenia mogli oni sobie wycofywać ale sprawy o pedofilię ścigane są z urzędu i wycofywanie zeznań nic tutaj nie da...z drugiej strony oskarżenia przyniosły efekt - wyciągnęli kasę i o to im chodziło...jeżeli naprawdę był winny to ani kasa ani wycofywanie oskarżeń nic by jemu nie pomogły.
alessandro1977 napisał(a):Problem w tym, że oskarżenia mogli oni sobie wycofywać ale sprawy o pedofilię ścigane są z urzędu i wycofywanie zeznań nic tutaj nie da...z drugiej strony oskarżenia przyniosły efekt - wyciągnęli kasę i o to im chodziło...jeżeli naprawdę był winny to ani kasa ani wycofywanie oskarżeń nic by jemu nie pomogły.
.png)
tgniw napisał(a):dorota19 napisał(a):tgniw napisał(a):A skad Ty wiesz, ze byla II wojna swiatowa? Przezyles ja?.
... no commnetsJa mowie o faktach medialnych...
Proponuje zacząć mówić o faktach....pomijając słowo "medialnych"
Dla Ciebie rowniez MJ, jego istnienie oraz smierc sa faktami medialnymi. Niezaleznie czy tego chcesz czy nie. No chyba, ze znasz MJ osobiscie i bylas przy jego smierci, to wtedy, ale tylko wtedy dla Ciebie nie jest to fakt medialny.