napisał(a) janniko » 08.07.2009 07:43
Nie przesadzałbym z tymi kanaliami.
To jest Ameryka! I to są Murzyni, a oni inaczej świętują śmierć (nawet ci zwykli szarzy obywatele.. tzn. czarni obywatele)
Widzieliście na pewno nieraz ich pogrzeby w mediach. Wolę je od naszych totalnie pozbawionych wiary w życie wieczne tragiczno-zarobkowych ceremoniach katolickich.
A u nas co? Też "czarni" zarabiają krocie na pogrzebach.
A poza tym, mało to u nas kanalii pasie się na nieszczęściu innych?!
Nie przesadzajcie z tym potępianiem.
Zacznijmy może każdy od siebie i od swojego podwórka.
Ja jestem hardrockowcem i bluesmenema, ale Michale lubiłem sobie posłuchać, bo koleś miał niesamowitego czuja. Tzw. feeling. Poza tym, sam fakt, że współpracował z największymi (np. Q. Jones) mówi sam za siebie. Był Królem Popu i temu nie da się zaprzeczyć.
A życie osobiste? To jego sprawa. Nie wiem czy był aż tak nieszczęśliwy i samotny? Chyba sam już nie wiedział co jest grane. Ale skoro w tym tkwił, to znaczy, że taki był jego wybór.
Trochę jednak chyba tylko przesadził z tym poprawianiem natury, bo jako czarny był całkiem ładnym i przystojnym chłopakiem. Tak twierdzi moja żona, bo ja na ciachach się nie znam.
Trochę tylko przesadzili chyba z tą córeczkę na wczorajszej ceremonii. No, ale u nas już też robi się "wszystko na sprzedaż". Reklamy z dziećmi itp..
To co było wczoraj to jest show i to jest Ameryka!