Uswiadamiajac sobie kim ten czlowiek byl naprawde, to nie bede po nim plakal. Plakanie po pedofilu, ktory uniknal kary za swoje nikczemne czyny to po prostu obciach.
I tu sie rodzi pytanie: skąd Ty wiesz kim MJ był naprawdę?
.png)
alessandro1977 napisał(a):A propos...jeżeli cwaniaczek jest taki zdolny to niech przejmie pałeczkę po MJ i będzie zarabiał miliony skoro tak samo potrafi...inaczej cały czas będzie gonił za swoją marną pensyjką.
.png)
tgniw napisał(a):Jest wielu lepszych artystow od MJ.
Uswiadamiajac sobie kim ten czlowiek byl naprawde, to nie bede po nim plakal. Plakanie po pedofilu, ktory uniknal kary za swoje nikczemne czyny to po prostu obciach.
.png)
tgniw napisał(a):alessandro1977 napisał(a):A propos...jeżeli cwaniaczek jest taki zdolny to niech przejmie pałeczkę po MJ i będzie zarabiał miliony skoro tak samo potrafi...inaczej cały czas będzie gonił za swoją marną pensyjką.
Z przyjemnoscia przejme paleczke, ale po Led Zeppelin czy The Rolling Stones. Natomiast nie slucham i nie tworze muzyki na poziomie Dody i Jacksona.
Dla mnie ile ten facet zarobil to temat poboczny. Wolfgang Amadeusz Mozart przez cale swoje zycie byl zadluzony po uszy, ale jego muzyka nie tylko przetrwala do dzis, ale wiele jego utworow jest uwazanych za arcydziela muzyki klasycznej.
Jak chcecie, to sobie placzcie bo MJ. Dla mnie on byl skonczonym draniem i w dodatku slabiutenkim kompozytorem. To juz tutaj w Polsce mamy lepszych od MJ, ale to juz obszerny temat.
.png)
dorota19 napisał(a):tgniw napisał(a):Jest wielu lepszych artystow od MJ.
Na pewno??? Czy tylko przypuszczasz, że był pedofilem?
.png)
tgniw napisał(a):dorota19 napisał(a):tgniw napisał(a):Jest wielu lepszych artystow od MJ.
Na pewno??? Czy tylko przypuszczasz, że był pedofilem?
O rany boskie! To tak jakbys sie mnie spytala czy tylko przypuszczam, ze Wojciech Jaruzelski byl Prezydentem RP. Idac tym tropem myslenia trzeba byloby negowac kazdy fakt medialny, z istnieniem Braci Kaczynskich wlacznie.
.png)
.png)
.png)
alessandro1977 napisał(a):Skąd Ty k....a np. wiesz, że on molestował dzieci ?
.png)

.png)
Ja mowie o faktach medialnych, ale z mediow NIEtabloidowych. Tu powoluje sie na TVN, Polsat, TVP, RMF FM, Radio Zet. Czy gazety ogolnopolskie tez mam wymienic? O CNN nie mowie, bo ten kanal ogladam tylko gdy jestem za granica i brak mi polskiej telewizji.