Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Michael Jackson nie żyje...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kasiutka
Podróżnik

Postnapisał(a) kasiutka » 26.06.2009 08:26

Swiat stracił wielką osobowość. Michael miał swoje "odchyły', ale byl wspaniałym artysta i bedzie go nam brakowac
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2009 08:32

woka napisał(a):
Po śmierci np. największego skurdziela, chama, zboczeńca .....w dobrym tonie jest nie mówić o nim źle.

..a co to ma wspólnego z oceną dorobku muzycznego Jacksona, choć moim idolem tez nie był ale nikt nie podważy jego wkładu w muzykę pop.....
Czy w każdym temacie na forum musi być taki rozp.....j. Załóż sobie nowy temat : dulszczyzna po życiu i tyle.
Polecam uważnie przeczytać ostatnie zdanie mojego postu ..to tyle..kropka.
tgniw
Croentuzjasta

Postnapisał(a) tgniw » 26.06.2009 09:39

No to Michael Jackson nam zaspiewal po raz ostatni:
"Dead, I'm dead, yeah, yeah, yeah".
olki
Globtroter

Postnapisał(a) olki » 26.06.2009 09:56

co by nie powiedzieć to był król POPu - Ja osobiście lubie jego utwory (oczywiście nie każdy wpada w ucho, ale...)

[*]
Stela
Cromaniak

Postnapisał(a) Stela » 26.06.2009 10:00

tgniw napisał(a):No to Michael Jackson nam zaspiewal po raz ostatni:

Dno.

Fanką nie jestem, ale powiem, że szacunek dla muzyki Jacksona mam wielki.
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.06.2009 10:02

Waliło mnie jego życie prywatne i do tej pory tak pozostaje... Muzyka :?: Długo jeszcze go będą naśladować i coverować.... nie był moim idolem choć kilka kawałków poznałem. Napewno był prekursorem w pewnej dziedzinie muzyki.

Bez zbędnego podniecania się śmiercią "bożyszcza tłumów"

Pozdrav :papa:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2009 10:06

Na głupotę nie ma rady...
tgniw
Croentuzjasta

Postnapisał(a) tgniw » 26.06.2009 10:17

Iwona_PB napisał(a):

Dno.

Fanką nie jestem, ale powiem, że szacunek dla muzyki Jacksona mam wielki.

Nie dno a szczera prawda.
Dno to jego badziewna muzyka. Slyszalem wiekszosc jego piosenek i jedynie "Dirty Diana" oraz "Smooth criminal" sa warte uwagi. Dla mnie MJ to taka amerykanska Doda i jego smier mojej opinii o nim nie zmieni.

Kiedy MJ byl 1 996 roku w Polsce podczas wizyty w Domu Dziecka zalozyl maske przypominajaca chirurgiczna. Dziennikarze i satyrycy sie smieli, ze "on sie w doktora z dziecmi bawil".

Gdyby nie swietni prawnicy, to on by juz dawno gnil w wiezieniu z powodu seksualnego wykorzystywania dzieci. Przynajmniej dwukrotnie!

Taki byl Majkel Dżekson i jego smierc tych faktow nie zmieni... .
tgniw
Croentuzjasta

Postnapisał(a) tgniw » 26.06.2009 10:31

alessandro1977 napisał(a):

Na głupotę nie ma rady...

Nie glupote a szczera prawde. Najgorsza piosenke z calej plyty wybral on na tytulowa dla tego albumu. Juz 1988 roku kiedy Polskie Radio katowalo tym niby przebojem napisalismy z chlopakami na koloniach parodie tego "utworu". I stad pochodzi ten cytat.

Takie piosenki jakie on pisal to i ja potrafie... dlatego ich nie pisze.
No chyba, ze on pisal je po to by moc pokazac na scenie, ze umie sie zlapac za krocze. To by to jakos wyjasnialo jego beztalencie.
marcin10
Croentuzjasta

Postnapisał(a) marcin10 » 26.06.2009 10:47

Takie piosenki jakie on pisal to i ja potrafie... dlatego ich nie pisze.
No chyba, ze on pisal je po to by moc pokazac na scenie, ze umie sie zlapac za krocze. To by to jakos wyjasnialo jego beztalencie.

Chciałbym nieśmiało zauważyć, że ten temat nie został założony w celu krytykowania twórczości MJ.
Może zanim napiszesz coś w tym stylu, to pomyśl chwilę dłużej, to nie boli.

Swoją drogą to skończyła się jakaś epoka.
[*]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2009 10:51

Leszek Skupin napisał(a):Bez zbędnego podniecania się śmiercią "bożyszcza tłumów"

Leszku...nikt tu , a przynajmniej ja nie podnieca się zbędnie. Po prostu trzeba przyznać rację ze w dziedzinie muzyki pop był i będzie gwiazdą. Z tym życiem ..dokładnie tak myślę jak Ty, że będą go naśladować i coverowac.....zgoda,
Alessandro..spadamy, znowu kaszana z tematu, żal czytać.
.... , aha jeszcze sobie przypomniałem ..w 1966 roku dłubał w nosie na scenie....Tgniew...nic dodać nic ująć do Twoich postów.... :cry: już pisałem..nie lubiłeś, nie leżał Ci ..to po co piszesz.... . nie jestem jego fanem ale ocenianie kogoś kto sprzedał ileś tam milionów płyt na całym świecie jako miernotę..żenada..więc.....
Ostatnio edytowano 26.06.2009 10:57 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 26.06.2009 10:53

lubelski napisał(a):..a co to ma wspólnego z oceną dorobku muzycznego Jacksona,

.... dobrze się czujesz :?:
Czy ja coś piszę o jego dorobku jako artysty. :?: :?: :?:
( myśl i czytaj ..... czytaj i myśl) Wiesz czego nie trawię, więc ......
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2009 10:56

Masz rację kolego lubelski...spadamy... nic tutaj po nas a może zaraz znowu jakiś dym się zacząć...mnie już powoli gotuje.

A propos...jeżeli cwaniaczek jest taki zdolny to niech przejmie pałeczkę po MJ i będzie zarabiał miliony skoro tak samo potrafi...inaczej cały czas będzie gonił za swoją marną pensyjką.
tgniw
Croentuzjasta

Postnapisał(a) tgniw » 26.06.2009 11:02

Jest wielu lepszych artystow od MJ.
Uswiadamiajac sobie kim ten czlowiek byl naprawde, to nie bede po nim plakal. Plakanie po pedofilu, ktory uniknal kary za swoje nikczemne czyny to po prostu obciach.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2009 11:04

woka napisał(a):.... dobrze się czujesz :?:
Wiesz czego nie trawię, więc ......

czuję się świetnie, nie wiem czego nie trawisz ..ale dla spokoju sumienia dla Ciebie też...... ...kop robaki i wpadaj do mnie na ryby...
tgniew...uwierz...nie płakałem. koniec OT.
Alessandro pozdrawiam... :wink: :wink:
Ostatnio edytowano 26.06.2009 11:15 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Michael Jackson nie żyje... - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone