Chociaż pewnie zanim my dotrzemy na Dugi Otok, to moje dzieci będą już pełnoletnie
.png)
.png)
agata26061 napisał(a):jeszcze tylu miejsc i wysp w Cro nie widziałam, że nie wiem czy podczas mojego życia je wszystkie odwiedzę![]()
Oczywiście bardzo bym chciała...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):agata26061 napisał(a):jeszcze tylu miejsc i wysp w Cro nie widziałam, że nie wiem czy podczas mojego życia je wszystkie odwiedzę![]()
Lista zamieszkanych wysp morskich Chorwacji

.png)
agata26061 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):agata26061 napisał(a):jeszcze tylu miejsc i wysp w Cro nie widziałam, że nie wiem czy podczas mojego życia je wszystkie odwiedzę![]()
Lista zamieszkanych wysp morskich Chorwacji
Oooo tylu wysp to ja chyba przez cale swoje życie nie zobaczę na całym swiecieale może chociaż kilka z nich w Chorwacji dane mi będzie zobaczyć
.png)
koval napisał(a):Trzeba zacząć program 47+ wysp chorwackich![]()
.png)
agata26061 napisał(a):Chociaż pewnie zanim my dotrzemy na Dugi Otok, to moje dzieci będą już pełnoletnie![]()
Oczywiście ta wyspa u Ciebie bardzo mi się podoba, ale jeszcze tylu miejsc i wysp w Cro nie widziałam, że nie wiem czy podczas mojego życia je wszystkie odwiedzę
![]()
Janusz Bajcer napisał(a):koval napisał(a):Trzeba zacząć program 47+ wysp chorwackich![]()
Mam zaliczone w programie 12![]()
3 pobytowo, 9 z postawieniem stopy.
.png)
maslinka napisał(a):Ja mam zaliczone 1910 pobytowo i 9 z postawieniem stopy
.png)
koval napisał(a):A ja biedak tylko 2x Brač

.png)
.png)
.png)
piekara114 napisał(a): +1 wyspa Obonjan - nie zamieszkała, ale ja tam spędziłam jakieś 10 dni w 2000 r, więc muszę ją doliczyć![]()
Czyli 8 Hvarski Otoci mam zaliczonych
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Melduję, że nadrobiłam czytanie po powrocie ze swojej pierwszej wyprawy do Chorwacji.Pobyt był niedługi, ale jak już mowa o wyspach to postawiłam stopę na dwóch. A z jednej z nich widziałam Dugi Otok
![]()
Piękną macie scenerię, śledzę dalej.
piekara114 napisał(a):Czyli 8 Hvarski Otoci mam zaliczonych

Powrót do Nasze relacje z podróży