Buber napisał(a):W Łańcucie byłem (...), niestety wszystko w tamtym wieku.
A ja to nawet w zeszłym tysiącleciu.
pzdr
.png)
.png)
Moje też są pochylone, niestety poziomicy ten model nie ma....chyba, że się gdzieś ją ustawia, a ja przez te 4 lata tego nie odkryłam....Lidia K napisał(a):Masz fajniejszy model, najbardziej by mi się poziomica przydała. Moje zdjęcia są zawsze lekko skrzywione
Gwarantuję Ci i Wam, że Wasze zdjęcia nie powodują naszych (przynajmniej moich) bólu oczuLidia K napisał(a):(...)też chciałabym aby po oglądaniu naszych zdjęć nie bolały oczy choćby z powodu braku ostrości.
.png)
longtom napisał(a):A ja to nawet w zeszłym tysiącleciu.
iwc1 napisał(a):będę musiał wrócić na Podkarpacie, bo się okazuje że mam dosyć ubogie doświadczenia z tego pięknego regionu
piekara114 napisał(a):Gwarantuję Ci i Wam, że Wasze zdjęcia nie powodują naszych (przynajmniej moich) bólu oczu
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Nefer napisał(a):Przeworsk prezentuje się całkiem ładnie i ciekawie w Waszej relacji.
Nigdy tam nie byłem w realu, dzięki Wam przynajmniej wirtualnie mogłem to zrobić.
.png)
piekara114 napisał(a):Moje też są pochylone, niestety poziomicy ten model nie ma....chyba, że się gdzieś ją ustawia, a ja przez te 4 lata tego nie odkryłam....Lidia K napisał(a):Masz fajniejszy model, najbardziej by mi się poziomica przydała. Moje zdjęcia są zawsze lekko skrzywione
.png)
.png)
kulka53 napisał(a): Miasto prawdę mówiąc jest takie sobie i gdyby nie ta zupełnie niespodziewana i przypadkowa niespodziankato uznalibyśmy że niespecjalnie było warto się zatrzymywać. Ale dzięki tej osobliwości w postaci Grobu (podobno przyciąga niesamowite tłumy w Triduum Paschalne
) doceniliśmy Przeworsk
. Ponoć w Miechowie Grób jest jeszcze okazalszy, może będzie kiedyś okazja by tam zajrzeć.