.png)
.png)
.png)
.png)
WlodekJar napisał(a):Jak nie znajdziesz żadnych konkretnych namiarów to jedz spokojnie znajdziesz na miejscu nocleg trzeba zobaczyć i sie potargować ceny różne do wyboru do koloru
.png)
cerber napisał(a):WlodekJar napisał(a):Jak nie znajdziesz żadnych konkretnych namiarów to jedz spokojnie znajdziesz na miejscu nocleg trzeba zobaczyć i sie potargować ceny różne do wyboru do koloru
Taka prawda!
Warto pojechać w ciemno. Jeżeli nie zależy Ci na luksusach to spokojnie znajdziesz coś dla siebie.
Robię tak co roku od 5 lat i szukanie apartamentu nie trwało dłużej niż 2 godziny.
Biorę to co mi odpowiada, widzę za co płacę i zazwyczaj urwę parę euro.
Pozdrawiam!
.png)
.png)
cerber napisał(a):WlodekJar napisał(a):Jak nie znajdziesz żadnych konkretnych namiarów to jedz spokojnie znajdziesz na miejscu nocleg trzeba zobaczyć i sie potargować ceny różne do wyboru do koloru
Taka prawda!
Warto pojechać w ciemno. Jeżeli nie zależy Ci na luksusach to spokojnie znajdziesz coś dla siebie.
Robię tak co roku od 5 lat i szukanie apartamentu nie trwało dłużej niż 2 godziny.
Biorę to co mi odpowiada, widzę za co płacę i zazwyczaj urwę parę euro.
Pozdrawiam!
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Mogę polecić z czystym sercem apartamenty i pokoje w Makarskiej (byliśmy tam 2 lata temu, ale z tego co widzę ceny się prawie nie zmieniły)- House "Gudelj"
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje