Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Widzę że nie jest drogo .... kwatery od strony wjazdu do Makarskiej ....
Ale nie byłem więc nie doradzę ale w tym roku wynajmuję w tej okolicy kwaterkę.
byłam we wrześniu 2007, w zeszłym roku miałam też zarezerwowane ale musiałam zrezygnować tydzień przed wyjazdem ale znajomi pojechali. Właściciele obiektu bardzo fajni, sam dom i apartamenty jak dla mnie super poza tym cena atrakcyjna przynajmniej wtedy była nie wiem jak teraz. Jak macie jakieś pytania to chetnie odpowiem lub jak chcecie zdjęcia takie nie ze strony internetowej to podajcie maila to coś przesle