liwan napisał(a):Banja Luka chorwacka? No,no, będą się rozszerzać![]()
No Leszku ,gratuluję refleksu.
.png)
.png)
liwan napisał(a):Banja Luka chorwacka? No,no, będą się rozszerzać![]()
.png)

Malenna napisał(a):Bardzo Wam zazdroszczę spotkanka i mam nadzieję, że napiszecie parę słówek relacji z pobytu w Krakowie! Osobiście czekam aż coś "się zorganizuje" w Polsce Centralnej...a tymczasem wypiję w sobotę szampana za Wasze zdrowie (oczywiście Dom Perignon![]()
![]()
).
Krakus... "wystąpienia" różne ciekawe obserwujemy i wystarczy tylko rano włączyć komputer, żeby człowiek uśmiał się na widok różnych ciekawych dywagacji, teraz już nawet dotyczących niewłaściwych wypowiedzi autorki Chorwatki na temat własnego narodu ("jak ona śmiała")...
Wszystko mozna powiedzieć o tym forum, ale na pewno nie to, że jest nudne i monotonne.
pozdrawiam jesiennie
Prot napisał(a):w końcu wyszła za mąż z miłości a nie dla fiuta
.png)
Prot napisał(a):nie jak ona śmiała krytykować Chorwatów?no to to można wytrzymać!!! ,ale jak ona śmiała napisać o pierwszym mężu Chorwacie ,że miał za małego fiuta i teraz jej drugi mąż Serb ma większego fiuta i jest okej ,czytałem jej książkę o tym gardle itp ,ale to jest niesmaczne i przypomina rzygi,
jesli ktos nie czuje się Chorwatką to niech tego nie podkreśla w kontekscie małego chorwackiego fiuta,no chyba ,że to piąta kolumna i trzeba podkreslac swoją chorwackość tak jak dzisiaj w Polsce niektórzy swoją niemieckość!!
w końcu wyszła za mąż z miłości a nie dla fiuta
.png)
Malenna napisał(a):...a tymczasem wypiję w sobotę szampana za Wasze zdrowie
pozdrawiam jesiennie

.png)
.png)
.png)
krakuscity napisał(a):A ja mam katar od 3 tygodni i mnie nos swędzi"na picie"
.
Pozdrawiam
.png)
.png)

.png)
Malenna napisał(a):[b]... do Krakowa zawsze przyjeżdżam chętnie i bywam dosyć często, bo niestety częśc rodzinki dziwnym trafem opuściła piękną WarszawkęAle teraz w takie zimne dni odechciewa się ruszać gdziekolwiek, a tym bardziej w dłuższą podróż. całuski