Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.11.2005 18:35

a ja się zalkoholizowałem :D i ... popadłem w depresję :cry: ... hmm ... 18:35 ... czy nie za wcześnie ... :lol:
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 07.11.2005 18:46

bjur napisał(a):a ja się zalkoholizowałem :D i ... popadłem w depresję :cry: ... hmm ... 18:35 ... czy nie za wcześnie ... :lol:

pij pij ,będziesz łatwiejszy :D
Kasper
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasper » 07.11.2005 20:45

A mnie w sobotę ukradziono forsę którą miałam przeznaczoną na przyszłoroczny wyjazd do Chorwacji :cry: . Jakbym dorwała złodzieja to nie wiem czy by z niego dużo zostało.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 07.11.2005 21:03

To Ci współczuję, może uda Ci się ponownie uskładać bo do lata jeszcze jest trochę czasu.
Pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.11.2005 22:05

Kasper napisał(a):A mnie w sobotę ukradziono forsę którą miałam przeznaczoną na przyszłoroczny wyjazd do Chorwacji :cry: . Jakbym dorwała złodzieja to nie wiem czy by z niego dużo zostało.

Z banku złodzieje ukradli? :wink: :devil:
:cry: Ale też szczerze współczuję :cry:
Kasper
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasper » 08.11.2005 09:11

Nie z banku , bo to były pieniądze (euro) które nam zostały z tegorocznego wyjazdu. Odłożyło się je razem z paszportami do szuflady i zapomniano do banku wpłacić. A raczej mąż nie miał czasu bo gdy on kończy pracę to juz wszystkie banki nie pracują :cry: . Niestety złodziej włamał się do mieszkania chyba wiedząc, że jest to jedyny dzień w roku kiedy wspólnie z teściami wychodzimy z domu na imprezę urodzinową, bo tak w domu zawsze ktoś jest. Nas okradł przy okazji, bo głównie u teściów szukał. Myślał, że jak emeryci to pieniądze po szafach trzymają. My też trzymamy wszystko na koncie ale zawsze coś się w domu trzyma na wszelki wypadek. Dobrze że tylko pieniędzy szukał i nie wyniósł innych rzeczy. Takie szczęście w nieszczęściu.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 08.11.2005 09:48

Witam wszystkich.

Ci co wczoraj wieczorem nie czytali to mogą dziś zobaczyć "taktowne" (jak zwykle) wystąpienie gasnącej świeczki. (o już zgasła i nawet o sobie napisała przy nicku)

Nic to - w piątek w Krakowie będą strzelały korki od szampana. :lol:

Pozdrawiam :wink:
Ostatnio edytowano 08.11.2005 10:02 przez krakuscity, łącznie edytowano 1 raz
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 08.11.2005 10:01

Poczytałam sobie "taktowne" dziś rano 8O :?
Mam nadzieję że wyjazd wypali na 100 % i napiję się z Wami tego szampana :lol:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 08.11.2005 10:28

krakuscity napisał(a):Witam wszystkich.

Ci co wczoraj wieczorem nie czytali to mogą dziś zobaczyć "taktowne" (jak zwykle) wystąpienie gasnącej świeczki. (o już zgasła i nawet o sobie napisała przy nicku)

Nic to - w piątek w Krakowie będą strzelały korki od szampana. :lol:

Skoro Januszu uważasz, że wszystkie Twoje wystąpienia tryskają taktem, niczym ów piątkowy szampan, to... gratuluję dobrego samopoczucia.

P.S.
Czy gdzieś niedaleko Siennej jest jakiś parking strzeżony?
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 08.11.2005 11:41

drusilla napisał(a):
Mam nadzieję że wyjazd wypali na 100 % i napiję się z Wami tego szampana :lol:

Ja też mam taką nadzieję :)
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 08.11.2005 11:56

P.S.
Czy gdzieś niedaleko Siennej jest jakiś parking strzeżony?

...Voluś....u mnie jest..dwa psy pilnują...pomyśl może jeszcze :wink:

..a zamiast szampana...grzaniec...galicyjski ma się rozumieć :wink:

ps.
jakoś szampan mi do nas nie pasuje :D :D :D
Malenna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malenna » 08.11.2005 15:43

Bardzo Wam zazdroszczę spotkanka i mam nadzieję, że napiszecie parę słówek relacji z pobytu w Krakowie! Osobiście czekam aż coś "się zorganizuje" w Polsce Centralnej...a tymczasem wypiję w sobotę szampana za Wasze zdrowie (oczywiście Dom Perignon :D :D :D).

Krakus... "wystąpienia" różne ciekawe obserwujemy i wystarczy tylko rano włączyć komputer, żeby człowiek uśmiał się na widok różnych ciekawych dywagacji, teraz już nawet dotyczących niewłaściwych wypowiedzi autorki Chorwatki na temat własnego narodu ("jak ona śmiała" :evil: )...
Wszystko mozna powiedzieć o tym forum, ale na pewno nie to, że jest nudne i monotonne.

pozdrawiam jesiennie
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.11.2005 17:14

Malenna napisał(a):Osobiście czekam aż coś "się zorganizuje" w Polsce Centralnej

1. ja uważam, że do Krakowa warto, warto ... trochę się odchamić :D ... po stolicy :cry: ...

2. a poza tym ... hmm ... Malenno ... hmm ... jeśli przyjedziesz do Krakowa ... to ja przyjadę także .... :D (hiii)

ponieważ już ciemno za oknem ... tak więc pozdrawiam zimowo lecz nie śnieżnie :cry: ... ale i nie słotnie :D ... tak więc po prostu pozdrawiam w ciemno ... :D :lol: hiii
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 08.11.2005 17:54

Malenna napisał(a):Bardzo Wam zazdroszczę spotkanka i mam nadzieję, że napiszecie parę słówek relacji z pobytu w Krakowie! Osobiście czekam aż coś "się zorganizuje" w Polsce Centralnej...a tymczasem wypiję w sobotę szampana za Wasze zdrowie (oczywiście Dom Perignon :D :D :D).

Krakus... "wystąpienia" różne ciekawe obserwujemy i wystarczy tylko rano włączyć komputer, żeby człowiek uśmiał się na widok różnych ciekawych dywagacji, teraz już nawet dotyczących niewłaściwych wypowiedzi autorki Chorwatki na temat własnego narodu ("jak ona śmiała" :evil: )...
Wszystko mozna powiedzieć o tym forum, ale na pewno nie to, że jest nudne i monotonne.

pozdrawiam jesiennie

Malenno spotkanko warszawskie bedzie w polowie listopada w knajpie chorwackiej ( znaczy balkanskiej hihi ) na Pulawskiej .... w Bania Luce dokladnie.

Po krakowskiem bedzie nowy temat spotkanka dla osob Mazowsza i okolic .....
chyba bedzie to "firmowac" salvia i ja ......

szczegoly na Skypie i tu niebawem :)

A.
Ostatnio edytowano 08.11.2005 18:37 przez aneta_jacek, łącznie edytowano 1 raz
liwan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwan » 08.11.2005 18:01

Banja Luka chorwacka? No,no, będą się rozszerzać :!: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 121
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone