Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 09.11.2005 11:19

Malenna napisał(a):Bjur do Krakowa zawsze przyjeżdżam chętnie i bywam dosyć często, bo niestety częśc rodzinki dziwnym trafem opuściła piękną Warszawkę :) Ale teraz w takie zimne dni odechciewa się ruszać gdziekolwiek, a tym bardziej w dłuższą podróż. Ale rozumiem, że pojawisz się w Bania Luce :wink: :?:

Anetko a czy brałaś pod uwagę "prawdziwie chorwacką" knajpkę w Łomiankach pod W-wą??? Niestety nie pamiętam nazwy, ale wybieram się tam od wakacji. Czy mogłabyś napisać do mnie na skype'a????

całuski

Pisalam rano ... masz wiadomosc od aneta_jacek

hm..... nie slyszlam o tej knajpie w Łomiankach .... bedziesz umiala znalesc ja ? :)
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 09.11.2005 12:32

mam CIe!dDru! :P
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 09.11.2005 12:44

Buuaaaaaaaaaahahahah Kamuś ! :D No masz :lol:
Pocztę odbierz Babuszko ! :lol: :P
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 09.11.2005 13:03

No i karta sie skonczyła.....baw sie SUPER I pozdrow WSZYSTKICH.... :cry:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 09.11.2005 13:17

Wiedziałam ! :lol:
Jeśli dojedziemy to się pobawimy :wink: :lol:
Wszystkich pozdrowię :D
Słowo wampióra :P
vidimo se !!!
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 09.11.2005 13:23

a TY NIE MOGŁAS ODDZWOBNIC.....HA...IDE DO GAROW, POGADAMY PO POWROCIE...PIWKA NIE PIJE LE DRINECZKA MOZECIE ZA MNIE...PA :wink:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 09.11.2005 13:57

Wysłałam Ci smska ! :lol: Długiego ! :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 09.11.2005 15:22

Ja tez moge wyslac Wam smska
..... z tlenu Wam moge puszczać ;)

ida na Plusa i Idejke wiec jak ktos jest z Ery to sie nie załapie ;)
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 09.11.2005 15:37

Do Malenny !!

http://www.rest-croatia.lap.pl/

to jest ta w Łomiankach :)

ode mnie blisko ale kto tam dojedzie bez samochodu ? :)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 09.11.2005 16:04

Aneta też znalazłem w internecie knajpkę jugosłowiańską w Kraku przy Placu Szczepanskim. Menu bogate nawet parę lat temu Makłowicz dobrze się o kuchni wypowiadał. Już pomyślałem, że tam zrobimy spotkanie , poszedłem, patrzę a tej knajpki nie ma. :lol: W Kraku w centrum non stop są "zawirowania": był sklep a za kilka miesięcy go nie ma, jest knajpka a za rok inna lub bank sie wprowadza itd. :D

Pozdrawiam :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.11.2005 08:37

Malenna napisał(a):Ale rozumiem, że pojawisz się w Bania Luce :wink: :?:

M-a

hmm ... na takie dictum ... :D ... czemu nie

:cry:
Ostatnio edytowano 10.11.2005 09:26 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Malenna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malenna » 10.11.2005 08:55

Krakus dzięki za zaproszenie do pięknego miasta, ale Tobie łatwo mówić o zaledwie 2 godz 40 min jeśli sam tam mieszkasz i po 15 minutach od wyjścia z domu zapewne zobaczysz całe forumowe towarzystwo :D ...Jeszcze to rozważam..Ale zaczynacie w piątek czy w sobotę???
Anetko w skypie mnie wczoraj nie było, bo juz po napisaniu wiadomosci musiałam oddalić się na długie spotkanie, po którym nie wracałam już do pracy. Dzisiaj jednak żadna "wczorajsza" wiadomość od Ciebie do mnie nie dotarła :(
Niestety masz rację z tą knajpką w Łomiankach, ode mnie jest też blisko, ale ludzie spoza W-wy mieliby spory problem z dotarciem.
Bjur jak tam dzisiaj zdróweczko???? :lol:

pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.11.2005 09:15

:cry:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 10.11.2005 09:37

Bjur?

a czemu kasujesz kawalki postow?? :))) ....jesli to nei tajemnica :) ?

Tam nic takiego nie bylo .....

oj bo zaczne cytowac i robic ramki .... to najlepszy sposob zeby ktos potem nie cofal tego co napisze :)))))))

ja z reguly poprawiam ....literowki w swoich i bledy :)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 10.11.2005 09:49

Malenna napisał(a):Krakus dzięki za zaproszenie do pięknego miasta, ale Tobie łatwo mówić o zaledwie 2 godz 40 min jeśli sam tam mieszkasz i po 15 minutach od wyjścia z domu zapewne zobaczysz całe forumowe towarzystwo :D ...Jeszcze to rozważam..Ale zaczynacie w piątek czy w sobotę???
pozdrawiam

Piechotą mam z 40-50 minut do knajpki, a Ty masz 2 godziny dłużej :lol: pociągiem. Więcej informacji forum/viewtopic.php?t=9394&start=0 - zaczynamy w piątek. :wink:

Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 123
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone