Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 15.10.2005 22:08

dalmatinska suza napisał(a):Hmmm gwoli ścisłości . Przeszłości nie wykasowywałam :roll: bo plam na życiorysie nie mam :) . Nie miałam sie też czego wstydzić .
Po prostu mam dwa nicki :) Ten jest powiedzmy odświętny :wink: :lol:

hm no to popatrzmy na przykladzie tego wątku ile swoich postów skasowałaś :wink:
https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=6734&highlight=la+awka
dalmatinska suza
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinska suza » 15.10.2005 22:14

aneta_jacek napisał(a):Jeju ale przystojniaka walnelas :)))
Gdzie są tacy faceci ? :)))

To Chorwat ? :)

Nooo tacy są w Chorwacji oczywiście :lol:
Chorwat z krwi i kości :lol: Nawet ...Dalmatinac :D
dalmatinska suza
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinska suza » 15.10.2005 22:20

platon napisał(a):hm no to popatrzmy na przykladzie tego wątku ile swoich postów skasowałaś :wink:

Hmmm no to popatrzmy na daty :wink: dalmatinska ...powstała w lipcu a posty w niektórych wątkach :wink: wykropkowałam 19.08. :)
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 15.10.2005 22:22

dalmatinska suza napisał(a):
platon napisał(a):hm no to popatrzmy na przykladzie tego wątku ile swoich postów skasowałaś :wink:

Hmmm no to popatrzmy na daty :wink: dalmatinska ...powstała w lipcu a posty w niektórych wątkach :wink: wykropkowałam 19.08. :)

a pisałaś ,że nie kasowałaś :wink:
dalmatinska suza
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinska suza » 15.10.2005 22:28

Jola, Zawodowiec, Morski - przeczytałam i obejrzałam Wasze dzieło :D
Genijalno! Fantastićno ! :D Jestem pod wielkim wrażeniem 8O Zrobiliście kawał dobrej roboty ! :D :D :D :D :D Jak nie byłam w 100 % przekonana do tej piosenki to po przeczytaniu całości tłumaczenia ogromnie mi się podoba :D Tekst jest przepiękny :D
A bonus...KAPITALNY :!: :lol: :lol: :lol:
Ciekawe ile flaszek tego co szefo trzyma było ukrytych za tymi tomiszczami 8O :lol: :lol: :lol:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 15.10.2005 22:32

dalmatinska suza napisał(a):Jola, Zawodowiec, Morski - przeczytałam i obejrzałam Wasze dzieło :D
Genijalno! Fantastićno ! :D Jestem pod wielkim wrażeniem 8O Zrobiliście kawał dobrej roboty ! :D :D :D :D :D Jak nie byłam w 100 % przekonana do tej piosenki to po przeczytaniu całości tłumaczenia ogromnie mi się podoba :D Tekst jest przepiękny :D
A bonus...KAPITALNY :!: :lol: :lol: :lol:
Ciekawe ile flaszek tego co szefo trzyma było ukrytych za tymi tomiszczami 8O :lol: :lol: :lol:

popatrz co jeszcze stało się 19.08. :wink:
19.08.
BigJar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BigJar » 15.10.2005 22:34

dalmatinska suza napisał(a):Hmmm gwoli ścisłości . Przeszłości nie wykasowywałam :roll: bo plam na życiorysie nie mam :) . Nie miałam sie też czego wstydzić .
Po prostu mam dwa nicki :) Ten jest powiedzmy odświętny :wink: :lol:

Po co Tobie dwa nicki? Pytam z ciekawości.
Pozdrawiam,
BJ
dalmatinska suza
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinska suza » 15.10.2005 22:41

platon napisał(a):a pisałaś ,że nie kasowałaś :wink:

Nie kasowałam przeszłości :wink: wykropkowałam wypowiedzi w pewnych wątkach :wink:
dalmatinska suza
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinska suza » 15.10.2005 22:49

BigJar napisał(a): Po co Tobie dwa nicki? Pytam z ciekawości.
Pozdrawiam,
BJ

Hehehe już Ci mówię.Ciekawosć nalezy zaspokoić :lol: Więc... jak podjęłam decyzję o rejestracji na Forum to byłam tak przejęta że nie wiedziałam jaki nick sobie wybrać . Kompletna pustka 8O Wzięłam więc sobie ten jaki miałam na czacie :lol: - to pierwsze co mi przyszło do glowy. Chciałam się już natychmiast zarejestrować :lol:
Po jakimś czasie zaczełam załować że nie wybrałam sobie innego ale było już za późno. Jednak mnie to gryzło - MUSIAŁAM mieć nick nawiązujący do mojej ukochanej muzyczki i ulubionego wykonawcy :!: ... i tak narodziła się dalmatinska suza :lol:
Po prostu - chciałam miec taki nick :lol:... i to właśnie TEN a nie inny :D
pozdrav Dru/DS :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 15.10.2005 22:59

Ja tez mam dwa nicki :)) to jest zupelnie dozwonloe na tym forum :)

ale tu na jneta_jacek mam cromaniaka to wole ten "zasluzony" ( znaczy produktywny hehehe ) ....
drugi wszyscy znaja ....
jeszcze jeden ma mój mąż ale Platon go wyśmial ;)
ale Jacek sie nie przejął :) może i jest glupi i prowokacyjny ale elpszy niz bylby jacek12345 ;)

PS ech ....widac ze pilam ;) literowki ;)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 15.10.2005 23:59

Co jest grane?
Tu jest jakaś moda na kilka nicków? Ja mam jeden i wystarczy.

Drussi a dlaczego Ty się tak tłumaczysz? To jakieś przesłuchanie czy co? :lol:

Pozdrawiam
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 16.10.2005 00:07

Dobrzy ludzie .....

czeka zajęcie Was na najbliższe dni ...ciężka praca ale mysle że naprawde fajna i dośc ciekawa ....

lukajcie i notujcie pomysly ktore przyjda Wam do glowy .....
co kilka glow to nie jedna :)))

A jedna wlasnie idzie spac ......
Dobrej nocki :)
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 16.10.2005 07:35

krakuscity napisał(a): Drussi a dlaczego Ty się tak tłumaczysz? To jakieś przesłuchanie czy co? :lol:

Pozdrawiam

Buahaahahahahah no ja zawsze wychodziłam z założenia że jeśli ktoś pyta z ciekawosci to go to naprawdę ciekawi :lol: Sama lubię dostawać odpowiedzi na swoje pytania więc nic nie stało na przeszkodzie żebym opowiedziala BJ historię tego nicka :lol: Podzieliłam się ze wszystkimi swoimi odczuciami co do Chorwacji ... nick jest ich częścią :lol: Nie myśle że Jar chciał mnie przesłuchać 8O . Zapytał więc odpowiedziałam :D Ponieważ sama lubię sobie to powspominać chętnie się podzieliłam z innymi :lol: Nie jestem samolubna :lol:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 16.10.2005 09:14

:lol: Nie musisz mi sie z tego Drusii tłumaczyć :lol: :lol: :lol: Dobra, żartuję - widzę, że Aneta też do nocy "balowała"

Kako je dobro.....

Pozdrawiam :wink:
dytchen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dytchen » 16.10.2005 09:22

A mnie ciagle tlumacza, ze tlumaczy sie tylko winny :wink:

I badz tu madry... :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 104
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone