Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dytchen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dytchen » 14.10.2005 17:48

To jeszcze tylko ja nie napisalam, ze to PROWOKACJA :lol: :lol: :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 14.10.2005 18:02

co robimy??

Powrót do chorwackiej piaskownicy???? czy damy luzu i poklikamy sobie na GG albo Tlenie???

Zaloz Edytko tlena..... www.tlen.pl

zrobimy sobie babskie pogaduchy bo tam sa konferencje :) OK?
dytchen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dytchen » 14.10.2005 18:04

sie robi :!: :wink:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 14.10.2005 18:08

Ten watek bedzie skasowany ,jako watek nie mający nic wspólnego z Chorwacją ,a to jest przewodnia myśl cro.pl.Będzie skasowany w swoim czasie.Bo czas płynie nieubłagalnie.Na serwerze jest juz czerwona kreska na pamięci.No ale,może coś jeszcze o cro będzie. :wink:
Lubię Cię ,,twurco'',ale ta dru przypomina mi Małgosię z Sosnowca.
Coś za duże podobieństwo.No ale śmiejmy się razem. :D :D :D
ale siara,łeh
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 14.10.2005 19:24

Wierzyć mi się nie chce w to co się tu dzieje. I gadać mi się też nie chce. I zaglądać mi się też tu nie chce.
Monika z Sosnowca.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 14.10.2005 19:38

gratkorn napisał(a):Wierzyć mi się nie chce w to co się tu dzieje. I gadać mi się też nie chce. I zaglądać mi się też tu nie chce.
Monika z Sosnowca.

Słabi zawsze tu odpadają.No ale powinnaś być silna po spotkaniu z Volumenem. :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 14.10.2005 20:06

gratkorn napisał(a):Wierzyć mi się nie chce w to co się tu dzieje.

Wszyscy zdziecinnieli i poszli do piaskownicy :lol: :lol:

Pozdrav
Leya_31
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leya_31 » 14.10.2005 20:19

Pewnym osobom brak poczucia humoru??? :wink:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 14.10.2005 21:52

volumen napisał(a):Skoro uważacie, że wątek jest super i takie tam to... uważajcie sobie... Ja swojego zdania nie zmienię i mam absolutne do tego prawo, podobnie jak do zakładania kolejnych for. I nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć dlaczego takie a nie inne, dlaczego kogoś zaprosiłem a kogoś nie.

Tak szczerze mówiąc zakładając forum pomyślałem także o Was, że skoro to naprawde takie zadziwiająco proste i łatwe, to może TWA chciałoby mieć swoje forum. Chciałem to wam zaproponować... właściwie propozycja nadal jest aktualna, ba, nawet mogę pomóc. Jeżeli nie skorzystacie... ne ma problema. Forum można założyć dosłownie w pół godziny na stronie www.fora.pl

Do Anetki
Z całym szacunkiem, jesteś na cro.pl już czas jakiś, ale nagły wzrost Twej wojowniczości dziwnie zbiegł się z niezbyt entuzjastycznym przyjęciem pomysłu ze stronką. Anetko... nie wszystko się udaje, to normalne w życiu. Ubiegłoroczny konkurs fotografizny zakończył się sukcecem, tegoroczny - porażką. Konkurs literacki w zeszłym roku to porażka, w tym roku wpłynęło jedno opowiadanie. Czy to powód do okazywania złości (wybacz, ale już kilka razy dałaś znać, że czujesz się zawiedziona).

To tyle, co chciałem na spokojnie. Nie mam zamiaru już więcej się tu kłucić, nikomu nic wypominać. Bo nie mam już siły i chyba już mi się nie chce. Bywać TU, to znaczy na cro.pl będę, bo czuję z tym portalem ogromną więź emocjonalną. Gdyby ktoś chciał zaglądnąć na stronę PLAGIATU ;) to zapraszam.

z całym szacunkiem pisze się kłócić :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 14.10.2005 22:36

To mamy stronę 102 i na 102 :lol:
dytchen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dytchen » 14.10.2005 23:24

krakuscity napisał(a):To mamy stronę 102 i na 102 :lol:

Jutro a raczej juz dzisiaj zatroszczymy sie o strone 103 i moze nawet na powazny temat? :lol: Nie chcemy byc odpowiedzialne za zbiorowy atak serca :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 15.10.2005 09:02

dytchen napisał(a): Nie chcemy byc odpowiedzialne za zbiorowy atak serca :wink:

Całkowicie się zgadzam :!: Trochę temat wesoły.
Witam wszystkich dzyń dybry jak mawiają w Allo Allo. To jedna z moich najlepszych komedii wojennych , wprawdzie wojna to nie temat do śmiechu ale pewne epizody z niej można śmiesznie opisać lub przedstawić.
Numer jeden to " Jak rozpętałem drugą wojnę światową" pewne teksty znam na pamięć, nawet część akcji dzieje sie w Jugosławii a więc trochę tu na temat, "Allo Allo" to drugie miejsce, "Gdzie jest generał" trzecie.
Co Wy na to??
:wink:
Pozdrawiam
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 15.10.2005 10:19

hej hej !!! :lol:
No to dziś o wojence :)
Ja w czasach szkolnych lubiłam "Czterech pancernych" i "Stawkę większą niż zycie" :D Ale kto nie lubił ! :lol: Inna sprawa że wtedy niewiele było do wyboru.
Potem miałam bardzo długą przerwę od wojenki.
W tej chwili moim absolutnie numerem jeden jeśli chodzi o filmy wojenne jest 'Za linią wroga". Pisałam kiedyś o tym. To akurat o końcówce wojny na Bałkanach - o walkach w Bośni. Oczywiscie robili Amerykanie :lol: więc wiadomo że bohaterem jest dzielny amerykański pilot ale film jest niesamowicie wciagający i oglada się go jednym tchem :D
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 15.10.2005 10:35

Drussi a wojenka na wesoło?

Kako je dobro... . :wink:

Pozdrav
dytchen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dytchen » 15.10.2005 10:42

Oops ale narobilam 8O rozpetalam wojne 8O

Taaaa, kto nie ogladal "Czterech Pancernych" :wink: Do dzisiaj pamietam, ze byl tam ... pies :wink:

Moje Szczescie mogloby z wami na ten temat podyskutowac, bo on wprost polyka wszystko co na temat II Wojny Swiatowej, no ale to bylaby powazna dyskusja :wink:

Nie ogladalam zadnych filmow wymienionych przez Janusza (albo co mozliwe- juz nie pamietam :D ), wiec nie biore udzialu w dzisiejszej dyskusji :D ( nooo, chyba, ze sobie nagle cos przypomne :lol: )

Paaaaaaaaaaa
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 102
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone