.png)
.png)

.png)
gratkorn napisał(a):Wierzyć mi się nie chce w to co się tu dzieje.
.png)

volumen napisał(a):Skoro uważacie, że wątek jest super i takie tam to... uważajcie sobie... Ja swojego zdania nie zmienię i mam absolutne do tego prawo, podobnie jak do zakładania kolejnych for. I nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć dlaczego takie a nie inne, dlaczego kogoś zaprosiłem a kogoś nie.
Tak szczerze mówiąc zakładając forum pomyślałem także o Was, że skoro to naprawde takie zadziwiająco proste i łatwe, to może TWA chciałoby mieć swoje forum. Chciałem to wam zaproponować... właściwie propozycja nadal jest aktualna, ba, nawet mogę pomóc. Jeżeli nie skorzystacie... ne ma problema. Forum można założyć dosłownie w pół godziny na stronie www.fora.pl
Do Anetki
Z całym szacunkiem, jesteś na cro.pl już czas jakiś, ale nagły wzrost Twej wojowniczości dziwnie zbiegł się z niezbyt entuzjastycznym przyjęciem pomysłu ze stronką. Anetko... nie wszystko się udaje, to normalne w życiu. Ubiegłoroczny konkurs fotografizny zakończył się sukcecem, tegoroczny - porażką. Konkurs literacki w zeszłym roku to porażka, w tym roku wpłynęło jedno opowiadanie. Czy to powód do okazywania złości (wybacz, ale już kilka razy dałaś znać, że czujesz się zawiedziona).
To tyle, co chciałem na spokojnie. Nie mam zamiaru już więcej się tu kłucić, nikomu nic wypominać. Bo nie mam już siły i chyba już mi się nie chce. Bywać TU, to znaczy na cro.pl będę, bo czuję z tym portalem ogromną więź emocjonalną. Gdyby ktoś chciał zaglądnąć na stronę PLAGIATUto zapraszam.
.png)
dytchen napisał(a): Nie chcemy byc odpowiedzialne za zbiorowy atak serca
.png)
.png)
.png)