Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 14.10.2005 10:46

mama_Kapiszonka napisał(a):Ja też zaglądam. I lubię poczytać opinie innych o książkach o tematyce odmiennej od Cro, i muzyce itp. ale jakoś dziwnym trafem ta tematyka zamieniła się w bzdurną paplaninę.
Sorry, ja tak to oceniam. Z nieukrywaną przykrością. :(

Ja już bez przykrości ale ZGADZAM SIĘ z TOBĄ również dlatego abyś samotnie nie wyglądała na nienormalną :wink:
Bo jak już dwoje ludzi wygląda na nienormalnych, "bo się czepiają" to może coś jednak jest nie tak na forum cro.pl :?: :?: :?:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 14.10.2005 10:55

Józek - wyluzuj troszke :wink: Jesteś naprawdę tak spiety i poważny ze w koncu pękniesz 8O :lol:
Jak juz napisałam - kto nie ma ochoty to nas nie czyta.
Jeśli mamy ochotę pobawic sie w piaskownicy - to to robimy. Nikt nam tego nie zabroni. Jeśli sie to nie podoba Tobie lubi Anetce K.- nie musicie tu zaglądać. Na pewno są miejsca w których będziecie się świetnie czuli :)
A nasz wątek jest "gnojony" - poczytajcie dokładnie a nie przez rózowe okularki :wink:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 14.10.2005 10:58

Maciej napisał(a):
aneta_jacek napisał(a):
Aneta zobacz na jaki poziom zszedl watek zlotowy .... ochy i achy i wazelina .... jak napisalam ze mozna pogadac o tym co zrobic jeszcze lpeiej na nastepnym zlocie to ... wypowiedz zniknela w masie wlasnie zachwytow i potakiwan. Ja wiem co bylo zle , Ty wiesz.
Widzisz ....nie chce mi sie pisac ile to wypilam albo ile nie wypilam i jakiego kaca mialam albo nie. To nie pisze tam teraz, nie przeszkadza mi jednak zupelnie ze inni sie tym podniecaja. Nigdy i nigdzie nie skrytykowalam ze inni chca sobie popisac o "dupie maryni".

Wszystko poszlo o to ze ten watek jest za popularny to zaczeto go gnoic po cichu i oficjalnie też ( za popularne tez byly osoby tu piszace to inna sprawa ) .... a popularny jest m.in dzieki Tobie tez :)) bo wiesz doskonale jak tu sie fajowo gadalo i twoje posty w wielu miejscach byly ciekawe - lekkość pisania i dowcip to Ty tez masz :))) Anetka ....i tu kolo sie zamyka : )))))

8O 8O 8O
Tylko krótko...Jeśli miałaś/masz jakieś MERYTORYCZNE uwagi co do organizacji zlotu to wystarczyło przekazać je organizatorom czy to na zlocie czy po nim choćby w wątku zlotowym. Przejrzałem wszsytkie strony do 1 października włącznie i oprócz tekstu że fajnie byłoby przywieźć na przyszłą wigilię jakieś jedzienie dla wszytskich nic Twojego tam nie znalazłem...To był postulat do którego mieli się wszyscy odnieść :?: 8O
Organizacja zlotu to dla ludzi pracujących zawodowo i mających wiele innych zajęć naprawdę duuże wyzwanie. Moze będziesz miala kiedyś okazję to sprawdzić. Wiem ze nie uniknęliśmy paru niedociągnięć (mam nadzieję ze tata_Kapiszonka za brak chrztu już się nie gniewa ? :wink: )
Ale myślę parafrazując "Misia" ze minusy nie przesłoniły plusów...
Reszty Twojego podsumowania wątku zlotowego nawet nie chce mi się komentować ...

No Maćku ...... ( tu spory oddech hehheeh ) ale ....
nie napisalam nic w watku zlotowym bo naprawde nie warto sie czepiać.
Pare rzeczy można poprawić i to napisalam. Paplakalam tu chwilke ze nikt tego nie podchwycil i tyle. Doklanie tyle. Staram sie byc obiektywanaw miare a Ty tego nie widzisz ... ale trudno :)

Wybacz ale skoro można uznawać za bzdurny watek ten ..... to ja tez mam prawo napisać ze w innym cos mi nie pasuje. To tylko obrona byla a nie atak.
Czemu to tak odbieracie? :)))))) Moze checie tak to wiedziec ? :)))
To byla jedyna krytyka moja. Naprawde wg mnie ok że gadacie tam sobie, zauważ ze nie wcinam sie z jadem bo po co???

A co poziomu teog co napisalam .....mysle ze nie jest az tak zle :))
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 14.10.2005 11:04

Jasne, wszyscy kradną to ja też będe a co ! :( a może tak równać w górę a nie w dół ? Ja nikogo i niczego niekrytykowałem więc sumienie mam czyste. A MY i WY to było przed 89 rokiem, co prawda Towarzysze od wyprowadzonego sztandaru trzymają się nieźle ale ich tytuologia trochę gorzej.
Poza tym jak słusznie zauważyła Aneta "Kapiszonowa" to nie czat warto pomyśleć zanim się coś napisze bo ślad zostaje. Nigdy nie lubilem obrabiania tyłka za plecami a Twoja wypowiedź tak właśnie wygląda...szkoda...
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 14.10.2005 11:05

antek napisał(a):
aneta_jacek napisał(a):Luzik:

Wszystko poszlo o to ze ten watek jest za popularny to zaczeto go gnoic po cichu i oficjalnie też ( za popularne tez byly osoby tu piszace to inna sprawa )

Aneta.....sorry, ale bijesz pianę od kilku dni. Zauważ,że na zlocie było około 40 osób zarejetrowanych na forum, a na Twoje zarzuty odpowiadają tu 2,3......

czym oceniasz "popularność",??...że osoby mają po 1000 postów?jka wiesz ilość może być zaprzeczeniem jakości.
wogóle..co to znaczy,że ktoś jest za popularny???bo jakoś chyba nie kumam.....

założę zaraz wątek w którym natrzaskam 3000 postów ...będę popularny??

Piotrek ..... pijesz do mnie .... i walczysz przeciwko mnie niczym lew ... no to wypada az sie spytać - czyj? :)))))

czepnąc sie zawsze można ... ja tez umiem i moge to robić dopoki mi się nie znudzi i mnie mąz stad nie wygoni do zmywania garów, prasowania mu koszul albo mycia podłogi.
Bo być może tylko do tego juz sie glupia Anetka nadaje i zupelnie mi sie wszystko pokręcilo ......

poczkaj spokojnie, jeszcze kilka dni ..... zagoni mnie do roboty i bede miec czas czytać jeden watek ..... bedzie cisza i spokoj wtedy :)))

Skoro tak to powinieneś mi wspolczuć jako dobry kolega :))))

PS tu sie kłocimy a jak bedziesz w Gorze Kalwarii to zaproszenie nadal aktualne :)))
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 14.10.2005 11:06

Wykorzystałem prawo do swobodnego dysponowania własną wypowiedzią
Ostatnio edytowano 21.10.2005 21:34 przez JoeF, łącznie edytowano 1 raz
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 14.10.2005 11:16

wolne forum ja nie moge :))))

POSMIALAM SIE :)))))
dytchen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dytchen » 14.10.2005 11:17

Ludzie dajcie sobie spokoj!

Aktualnie w "tej" czesci forum nie ma watku bez slownych utarczek, wszedzie mieszacie.

Pisala o tym Dru i Aneta, wiec ja tez dodam od siebie (do 3ch razy sztuka :wink: - moze w koncu to pojmiecie) tutaj ludzie sie bawia, szukaja kontaktow. Nie chcecie do nas dolaczyc to wracajcie do swoich watkow, ale dajcie nam w koncu spokoj!!!!!!!!!!!
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 14.10.2005 11:19

Skoro uważacie, że wątek jest super i takie tam to... uważajcie sobie... Ja swojego zdania nie zmienię i mam absolutne do tego prawo, podobnie jak do zakładania kolejnych for. I nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć dlaczego takie a nie inne, dlaczego kogoś zaprosiłem a kogoś nie.

Tak szczerze mówiąc zakładając forum pomyślałem także o Was, że skoro to naprawde takie zadziwiająco proste i łatwe, to może TWA chciałoby mieć swoje forum. Chciałem to wam zaproponować... właściwie propozycja nadal jest aktualna, ba, nawet mogę pomóc. Jeżeli nie skorzystacie... ne ma problema. Forum można założyć dosłownie w pół godziny na stronie www.fora.pl

Do Anetki
Z całym szacunkiem, jesteś na cro.pl już czas jakiś, ale nagły wzrost Twej wojowniczości dziwnie zbiegł się z niezbyt entuzjastycznym przyjęciem pomysłu ze stronką. Anetko... nie wszystko się udaje, to normalne w życiu. Ubiegłoroczny konkurs fotografizny zakończył się sukcecem, tegoroczny - porażką. Konkurs literacki w zeszłym roku to porażka, w tym roku wpłynęło jedno opowiadanie. Czy to powód do okazywania złości (wybacz, ale już kilka razy dałaś znać, że czujesz się zawiedziona).

To tyle, co chciałem na spokojnie. Nie mam zamiaru już więcej się tu kłucić, nikomu nic wypominać. Bo nie mam już siły i chyba już mi się nie chce. Bywać TU, to znaczy na cro.pl będę, bo czuję z tym portalem ogromną więź emocjonalną. Gdyby ktoś chciał zaglądnąć na stronę PLAGIATU ;) to zapraszam.
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 14.10.2005 11:32

Voluś, chyba wszyscy poszli zobaczyć plagiat bo stronka siadła ;)
Kończąc odwiedziny w tym wątku- jednak rada dla zalożycieli-bywalców TWA, jeśli mogę oczywiscie. Jeśli nie chcecie odwiedzin osób spoza Waszego grona (macie do tego pelne prawo) to łaskawie, mówiąc brzydko, "nie obrabiajcie im tyłka". Gdyby nie pewne personalne wstawki nie psułbym Wam zabawy i z pewnością bym nie zabierał tu głosu.
Ale jeśli piszecie o kimś "z zewnątrz" to nie dziwcie się reakcji. To tyle z mojej strony dziękuję za uwagę i nie przeszkadzam, miłej zabawy :)
pozdraVki
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 14.10.2005 11:32

DZIEKI ROBERT ....

mi przechodzi powoli :)))
ale Ty tez sie uspokoj i wiesz z czym ? :)))

No to prosze teraz .... wszyscy uśmiech .... ja sie usmiecham i niepamietliwa jestem :)))

PS Mnie troche boli ta stronka ..... ale cos moze jeszcze zaiskrzy. Jestem niezla w stronkach a Ty jestes dobry w pisaniu fajnych opowiadań.
Twoj konturs lieracki tez lezy chyba .... i zaklad ze tez byś chcial zeby wypalil. Ja to rozumiem. Kazdy by chcial jak chce cos dobrego zrobić tu.
Przezyjemy to jakos co ??? :))

PS2 smalec byl cudowny na zlocie. Byl Twoj i wszyscy to widzieli.
Pochwal moje ciasto i bedzie ok :)))

Napiszmy troche o tym co dobre ok?????
Kiedys tu Kapiszonkowa napisala ze moze bysmy zrobili coś wspolnie o chorwackich potrawach ???
Wyciagniesz reke i zrobimy cos razem - jakis artykul o kuchni chorwackiej z Twoimi i moimi przepisami ?????

PS podziekowania z płytke beda poczta. Nie mysl ze tu walcze mieczem a nie widze tego co dobre i kolezenskie.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 14.10.2005 11:35

Odnoszę wrażenie, że kilka osób robiąc tu zamęt chce potencjalnych nowych forumowiczów jak również tych starych sprowokować do tego aby opuścili to forum i przenieśli się do "drugiego".

Chęć pomocy w założeniu nowego forum?

To mi przypomina lata kiedy pewni działacze dostawali propozycje otrzymania paszportu (a wtedy trudno było go otrzymać) z wyjazdem w jedną stronę, bez powrotu.

Będziemy chcieli to sobie poradzimy. Ja osobiście dziękuję!

Pozdrawiam
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 14.10.2005 11:43

I tak dobrnęliśmy do setnej strony tego wątku. :lol:

Pozdrawiam :wink:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 14.10.2005 11:44

Ja tez odnioslam wrazenie ze mnie przeganiaja .... ALBO PROBUJĄ ....
i wmawiaja mi cos czego nie robie .... ALE NIC TO .... bawie sie dalej .....

...chyba znowu za duzo gadam ......
i ktos sie obrazi ( jak nas obgaduja to jest ok ;) )

ale chyba zostane na tym forum :))

na razie znikam jednak - obowiazki.

PS Jak nie wroce do jutra to znaczy ze PAN I WLADCA ( Jacek ) zrobil porzadek z komputerem w biurze domowym

pozdrovionka
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 14.10.2005 11:48

aneta_jacek napisał(a):DZIEKI ROBERT ....

mi przechodzi powoli :)))
ale Ty tez sie uspokoj i wiesz z czym ? :)))

No to prosze teraz .... wszyscy uśmiech .... ja sie usmiecham i niepamietliwa jestem :)))

PS Mnie troche boli ta stronka ..... ale cos moze jeszcze zaiskrzy. Jestem niezla w stronkach a Ty jestes dobry w pisaniu fajnych opowiadań.
Twoj konturs lieracki tez lezy chyba .... i zaklad ze tez byś chcial zeby wypalil. Ja to rozumiem. Kazdy by chcial jak chce cos dobrego zrobić tu.
Przezyjemy to jakos co ??? :))

PS2 smalec byl cudowny na zlocie. Byl Twoj i wszyscy to widzieli.
Pochwal moje ciasto i bedzie ok :)))

Napiszmy troche o tym co dobre ok?????
Kiedys tu Kapiszonkowa napisala ze moze bysmy zrobili coś wspolnie o chorwackich potrawach ???
Wyciagniesz reke i zrobimy cos razem - jakis artykul o kuchni chorwackiej z Twoimi i moimi przepisami ?????

PS podziekowania z płytke beda poczta. Nie mysl ze tu walcze mieczem a nie widze tego co dobre i kolezenskie.

Konkurs literacki zakończony, wygrała Salvia, więc tak źle nie jest.
Smalec na zlocie nie był tylko mój, był też z produkcji Jolek i VOIDa i były znacznie smaczniejsze.

O kuchni chorwackiej, w właściwie kilka przepisów jest już:
TU
I TU
A NAWET TU
Ja już jestem za stary i zbyt zmęczony, ale śmiało możesz korzystać z tych przepisów, chętnie później zaglądnę i skorzystam.

P.S.
Skończ z tą manią prześladowczą... Bo Ciebie też ktoś może zapytać, kto za Tobą stoi, że tak bronisz pewnych idei i tematów. Jestem jednak przekonany, że każdy, kto tu pisze stara się przedstawić swój punkt widzenia, pisze we własnym imieniu i własnymi słowami. Mam rację?

Koniec. Kropka. Był volumen, nie ma volumena ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 100
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone