tloche sie pobujamy i koncymy zamecek, jesce ze dwie wiezycki zostaly do zlobienia, a potem fose zlobimy naokolo
zalaz hyba descyk zacnie padac
.png)
.png)
Ja też zaglądam. I lubię poczytać opinie innych o książkach o tematyce odmiennej od Cro, i muzyce itp. ale jakoś dziwnym trafem ta tematyka zamieniła się w bzdurną paplaninę.
Sorry, ja tak to oceniam. Z nieukrywaną przykrością.
.png)
.png)
.png)
.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):Jestem na luzie, nawet baaardzo!
Ja właśnie piszę o NOWO-ZAREJESTROWANEJ osobie.
A skoro uznajesz, że wątek zlotowy spadł nisko to czy jest to wystarczający powód aby luźne wpychac go do rynsztoka (i to nie tak malowniczego jak te opisane w Pachnidle). Przeciez od ponad 3 stron jest tu pieprzenie kotka za pomocą młotka. I nikt kto zajrzy na te strony nie uzna nikogo z TWA za osoby ciekawe i warte poznania. No, może nikt spośród ludzi których ja znam i wiem, że korzystają z różnych for(ów)![]()
Każdy wątek się rozwija i meandrami idzie w przeróżnych kierunkach. Chyba tylko Akademia i wyspa skarbów trzymają się tematu od 1 do ostatniego posta.
To tyle.
pa!
.png)
mama_Kapiszonka napisał(a): Przeciez od ponad 3 stron jest tu pieprzenie kotka za pomocą młotka
.png)
aneta_jacek napisał(a):
Aneta zobacz na jaki poziom zszedl watek zlotowy .... ochy i achy i wazelina .... jak napisalam ze mozna pogadac o tym co zrobic jeszcze lpeiej na nastepnym zlocie to ... wypowiedz zniknela w masie wlasnie zachwytow i potakiwan. Ja wiem co bylo zle , Ty wiesz.
Widzisz ....nie chce mi sie pisac ile to wypilam albo ile nie wypilam i jakiego kaca mialam albo nie. To nie pisze tam teraz, nie przeszkadza mi jednak zupelnie ze inni sie tym podniecaja. Nigdy i nigdzie nie skrytykowalam ze inni chca sobie popisac o "dupie maryni".
Wszystko poszlo o to ze ten watek jest za popularny to zaczeto go gnoic po cichu i oficjalnie też ( za popularne tez byly osoby tu piszace to inna sprawa ) .... a popularny jest m.in dzieki Tobie tez) bo wiesz doskonale jak tu sie fajowo gadalo i twoje posty w wielu miejscach byly ciekawe - lekkość pisania i dowcip to Ty tez masz
)) Anetka ....i tu kolo sie zamyka : )))))
.png)
aneta_jacek napisał(a):Luzik:
Wszystko poszlo o to ze ten watek jest za popularny to zaczeto go gnoic po cichu i oficjalnie też ( za popularne tez byly osoby tu piszace to inna sprawa )