Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sama plaża jakoś nas nie zachwyciła, wieczorem słońce chowa się za górę, więc pięknego zachodu słońca tam nie zobaczycie. Może dlatego o godz. 18 plaża świeci pustkami:
Polecam za to plażę w miejscowości obok, Medici, jest szeroka, dosyć długa, można znaleźć dużo cienia:
Piękne fotki! Plaża w Mimicach przypomina nam nasze ukochane Marusici (miłe wspomnienia:) Czy możesz podać namiary na kwaterkę? Widoki robią wrażenie. Zamarzyła mi się poranna kawa na tarasie Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl (Pozdrowienia również z Lublina )
swoimi fotkami przywołałeś piękne wspomnienia pobyt w Mimicach, był moim czwartym wypadem do Cro i stwierdzam, że bardzo mi przypadła do gustu ta mała mieścinka i urokliwa plaża. Wypady do Omisa, Makarskiej, wodospady Cetiny... to było to!
Pozrdrav
Mimice to miejsce odpowiednie dla ludzi z dziećmi. Znajdą tam spokój, ciszę, nie ma tu tłumów turystów, można w spokoju odpoczać od codziennego zgiełku. W sierpniu do zatoki w Mimicach przypływają delfiny ze swoimi maluchami, są atrakcją dla dzieciaków:) Nasi znajomi, którzy pojechali właśnie w połowie sierpnia byli nimi zachwyceni.
świetna relacja, słoneczne zdjęcia.. aż nabrałam ochoty na tegoroczne wakacje! Już nie mogę się doczekać!!! W ub. roku byłam niedaleko, w miejscowości Lokva Rogoznica, także pięknie
Dzięki:) Ja też od pewnego czasu już o niczym nie myślę tylko o lipcowym wyjeździe do Cro. Zapraszam też na obejrzenie fotek z Zivogosce z ubiegłego roku. Zdjęcia troszkę lepszej jakości, bo żonce tak się Chorwacja spodobała, że zażyczyła sobie lepszy aparat pod choinkę:)