.png)
.png)
bieder1 napisał(a):a ja w poniedziałek jechałem do Cro i z tej stronki wbiłem sobie stacje do gpsa i 100% trasy na lpg zrobiłem
A w Polsce to lpg jest na każdym rogu więc po co sprawdzać na mylpg?
.png)
japu napisał(a):@wiktor nie da sie policzyc dokladnie. Moje autko pali w miescie ok.20 l lpg. Spodziewalem sie ze z boxem, namiotem, rowerami i rodzina spale na autostradzie jakies 15. Spalilem nieco ponad 12. Tym samym tankowalem tylko w jastrzebiu na full, w mikulovie, sentilj i dojechalem na samo poludnie istrii. Spodziewalem sie 4 tankowan eW. Przejazdu kawalka Austrii na benzynie a tu niespodzianka. 140l niecale na prawie 1100km. Pozdr
.png)
.png)

.png)
.png)
ravel napisał(a):Czy ktoś też zauważył , że na stacji shella w Mikulov nie dają paragonu za zatankowany gaz? Przy pierwszym tankowaniu myślałem, że po prostu zapomniałem wziąć paragon ale przy drugim tankowaniu w drodze powrotnej sytuacja się powtórzyła więc poprosiłem o paragon i dopiero zdziwionysprzedawca mi go wypisał
![]()
.png)
.png)
japu napisał(a):Mnie zapytal sprzedawca czy chce paragon i chcial wypisywac recznie...
Nie wiem czemu tak maja ale wyglada na to, ze dystrybutor nie jest sprzegniety z systemem - obslugujacy go pracownik wypisuje na karteczce kwote jaka nalezy zaplacic w kasie ;P
.png)
ravel napisał(a):japu napisał(a):Mnie zapytal sprzedawca czy chce paragon i chcial wypisywac recznie...
Nie wiem czemu tak maja ale wyglada na to, ze dystrybutor nie jest sprzegniety z systemem - obslugujacy go pracownik wypisuje na karteczce kwote jaka nalezy zaplacic w kasie ;P
ale paragon chyba powinien wydawać bez pytania
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi