A z obsługą tankowania... jak się tankuje samemu ,potrzeba mieć jakieś specjalne zdolności
.png)
.png)
.png)
.png)
malypkmm napisał(a):Potrzebuję waszej pomocy,mianowicie znajomy pytał się mnie czy znajduje się stacja autoplinu między Gospić a Virem.
.png)
gonzo napisał(a):malypkmm napisał(a):Potrzebuję waszej pomocy,mianowicie znajomy pytał się mnie czy znajduje się stacja autoplinu między Gospić a Virem.
http://www.ina.hr/default.aspx?id=474
.png)
Kolego mnie udało się dwa razy przejechać w następujący sposób. Cieszyn ostatni Orlen w RP- LPG i PB95 do pełna i w drogę. Następnie Mikulow stacja Shell po lewej stronie przed samą granicą LPG do pełna i w drogę. W Austrii trochę lipa bo mnie nie udało się natrafić na LPG, ale podobno gdzieś jest. Więc do pierwszej stacji paliw z LPG w Słoweni musiałem pociągnąć troszkę [30 km] na benzynie. W CRO raczej nie ma problemów z LPG. Pozdrawiam i szerokościmaksikaz napisał(a):Nie chcę tworzyc nowego wątku więc tu was się zapytam: Jak planować tankowanie LPG w drodze do Chorwacji, jadąc z Warszawy, przez Cieszyn, potem przez Austrię, Słowanię i na Krk. Niestety mój zasięg na LPG to tylko 280-320 km.
.png)
maksikaz napisał(a):Nie chcę tworzyc nowego wątku więc tu was się zapytam: Jak planować tankowanie LPG w drodze do Chorwacji, jadąc z Warszawy, przez Cieszyn, potem przez Austrię, Słowanię i na Krk. Niestety mój zasięg na LPG to tylko 280-320 km.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi