Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
tranquilo
Cromaniak
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 09.03.2017 17:49

GSM napisał(a):Generalnie Barcelona w tym meczu totalnie lepsza,dominująca,zwycięska ,ale gdyby nie decyzje sędziowskie to samego awansu by nie było raczej.Tak samo czerwona dla Kościelnego i w sumie nieco naciągany karny na Lewym.Nieudaczny Arsenal i tak by nie dał rady,ale...

Racja. O ile z Arsenalem nie było co się spierać bo i tak Bayern by wygrał, to jednak w przypadku Barcelony to wszystko było niefajne. Nie chcę się tu narazić fanom Barcy, jednak zaryzykuje opinię że wyglądało mi to na celowe przepchnięcie jej do następnej fazy. Barca była lepsza zdecydowanie, ale ten wynik powinien tak uczciwie oscylować w granicy 4:2 dla Barcy.

Inna sprawa że te dwie pierwsze bramki to PSG nieźle sobie zawaliło. Ale zrobili sobie 4 bramki przewagi u siebie to mogli sobie na to pozwolić. Nie spodziewali się tylko że sędzia zrobi resztę.
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 10.03.2017 23:26

alechandro napisał(a):To co się stało wczoraj nie miało nic wspólnego z futbolem. Jak Barca w pierwszym meczu przegrałaby 10-0 to i tak przepchneli by ją jak zawsze. Barca, Real i Bayern zawsze mogą liczyć w trudnych momentach na pomoc. Teraz w "losowaniu" oczywiście na siebie nie wpadną a Real może liczyć na Borussię lub Leicester/Sevilla.

Cześć Alex :) trochę się stenskniłem za tobą... :wink:
W tym co piszesz w znacznej mierze się z tobą zgadzam...
Ale teraz wszystko o szeleszczące sie opiera... :?
Co powiesz o karnym dla Juve, we włoskim klasyku :?: :mrgreen: :oczko_usmiech:
andrzejk1975
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk1975 » 11.03.2017 09:21

a nie macie wrażenia że taki wynik miał być bo ktoś to wcześniej ustalił ?? za dużo ciekawych sytuacji w obronie PSG które normalnie na takim poziomie raczej by się nie miały miejsca no ale ponoć to tylko sport
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 11.03.2017 10:32

A dlaczego nikt nie mówi o zakładach tak zwanych sportowych......ciekawy jestem ile "miliardów" obstawiono przed rozpoczęciem rozgrywek na zwycięstwo Barcelony....a ile...kolejnych "miliardów" po wylosowaniu PSG ....itd??
andrzejk1975
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk1975 » 11.03.2017 12:15

VONPLES napisał(a):A dlaczego nikt nie mówi o zakładach tak zwanych sportowych......ciekawy jestem ile "miliardów" obstawiono przed rozpoczęciem rozgrywek na zwycięstwo Barcelony....a ile...kolejnych "miliardów" po wylosowaniu PSG ....itd??

dlatego mój wcześniejszy post o dziwnych zachowaniach zawodników PSG
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 11.03.2017 13:57

andrzejk1975 napisał(a):a nie macie wrażenia że taki wynik miał być bo ktoś to wcześniej ustalił ?? za dużo ciekawych sytuacji w obronie PSG które normalnie na takim poziomie raczej by się nie miały miejsca no ale ponoć to tylko sport

Zawsze, w podobnych przypadkach jak ten mecz, kiedy media wrzeszczą o cudzie, przypomina mi się dokumentalny film, o którym już tutaj wspominałem,
pt. "The Bet" (polski tytuł "Ustawione rozgrywki").
Jest tam pokazane, na przykładzie analizy wybranych akcji, jak tworzy się takie "cudowne" wyniki. Skala jest porażająca.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 11.03.2017 14:18

andrzejk1975 napisał(a):a nie macie wrażenia że taki wynik miał być bo ktoś to wcześniej ustalił ??

te kiero napisał(a):FC Barcelona – PSG 6:1

to byłem ja, przyznaję się lub miałem taki przeciek :wink: :oczko_usmiech:

---

przeca już kiedyś wyszły na jaw ustawki (materiał tylko poglądowy), więc skąd zdziwienie, oglądać i tak będziemy dalej
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 11.03.2017 19:52

andrzejk1975 napisał(a):a nie macie wrażenia że taki wynik miał być bo ktoś to wcześniej ustalił ??

Myślę, że tak.
W oparach mgły, siedząc pod brzozą. :roll:

Sędzia i owszem dołożył swoje.
Z Waszych postów wynika, że FCB kupuje wszystko i wszystkich, a PSG to jakieś biedaki, które stopem na mecze jeżdżą i niestety nie stać ich.

Nie bronię Barcelony ani sędziego, żeby była jasność.
Ale przypominam, że to Neymar trafił z wolnego na 4:1( nie sędzia), a karny na Suarezie podyktowany został na 5:1( jak już powiedziałem karny drukowany).
To nie była bramka dająca awans FCB!

Gdyby wcześniej trafił Cavani czy DiMaria, nie byłoby w ogóle tematu.
Sędzia winny, że nie trafili?
A może Cavani wziął kasę?
Tylko po co by strzelał na 3:1 ? :?
Aaaaaaaaa..........pewnie dla niepoznaki. :roll:

Syndrom Antoniego się powoli zaczyna kłaniać..
Ostatnio edytowano 11.03.2017 20:08 przez anakin, łącznie edytowano 2 razy
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 11.03.2017 19:54

CROberto napisał(a): Co powiesz o karnym dla Juve, we włoskim klasyku :?: :mrgreen: :oczko_usmiech:

Wg mnie to karny z tych, które się gwiżdże albo nie. :wink:
W Turynie był mecz to się gwiżdże. :mrgreen:

Ale ja mam inne pytanie do alechandro( jeżeli się tu pojawi).
Czy Dybala to jakaś rodzina z Neymarem? :oczko_usmiech:

A tak na marginesie Lewandowski strzelił dziś 100 bramkę w 137 występie w Bayernie. :mrgreen:
Ostatnio edytowano 11.03.2017 20:05 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.03.2017 19:56

andrzejk1975 napisał(a):a nie macie wrażenia że taki wynik miał być bo ktoś to wcześniej ustalił ?? za dużo ciekawych sytuacji w obronie PSG które normalnie na takim poziomie raczej by się nie miały miejsca no ale ponoć to tylko sport

Absolutnie nie mam takiego wrażenia.
Masz niezbite dowody na ustawkę. :?:
andrzejk1975
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk1975 » 11.03.2017 20:32

Każdy obrońca od juniora wie takie piłki wybija się nie mam dowodów nikogo nie złapałem za rękę ale wyniki niektórych meczu są mocno podejrzane niestety
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.03.2017 20:50

Skoro nie masz dowodów. podejrzenia można wyrzucić kosza. :mrgreen: :wink:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 11.03.2017 23:26

anakin napisał(a):

Myślę, że tak.
W oparach mgły, siedząc pod brzozą. :roll:
..........................................................
Syndrom Antoniego się powoli zaczyna kłaniać..

Daleko mi do naszego Ministra Wojny, ale czasami widzę mgłę. :oczko_usmiech:
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 12.03.2017 00:08

...wrażenia,wrażeniami....ale z całym szacunkiem, nie wierzę, że na takim poziomie rozgrywek, ktoś komuś "wbija" 6 bramek....przypomina mi się...
http://nofootballnofun.blox.pl/2013/12/ ... toria.html
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 12.03.2017 08:15

VONPLES napisał(a):...wrażenia,wrażeniami....ale z całym szacunkiem, nie wierzę, że na takim poziomie rozgrywek, ktoś komuś "wbija" 6 bramek....przypomina mi się...
http://nofootballnofun.blox.pl/2013/12/ ... toria.html

To niekoniecznie musiał być sprzedany mecz.
Ale nie raz okazuje się że sędzia w sytuacjach które są stykowe, 9jeśli zagwiżdże to się obroni i jeśli nie zagwiżdże to też się obroni) to zawsze gwiżdże na korzyść jednej drużyny i to potrafi wypaczyć wynik meczu.

Może kierowała nim prywatna sympatia do jednej drużyny, albo niechęć do drugiej. Zresztą nie bez powodu ten sędzia już został zdyskwalifikowany.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 627
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone