.png)
anakin napisał(a):CROberto napisał(a):Grzegorz, a czy można na drugą część rewanżów typować do 14 kwietnia ?![]()
Przejęzyczyłacisieklafiatura
Można.
Tylko nikt tego nie będzie liczył.![]()
Skoro moondek się nie odzywa to może przenieś Janusz te jego typy stąd w odpowiednie miejsce.
.png)
Alias21 napisał(a):A gdzie typowanie Walpa...![]()
Widziałem że było....
.png)
pablo74 napisał(a):Morata zabrał mi 3 pkty....
.png)
te kiero napisał(a):Arsenal w dwumeczu z Bayernem i wynikiem chciał poczuć się jak Legia... udało im się;
przy wynikach 1:2 w dzisiejszych meczach miałem 2 trójkiwiedziałem, że się to nie utrzyma, najpierw Bayern zabrał trójkę, teraz Real, i zostałem się z 2x 1pkt
.png)
greenrs napisał(a):Alias21 napisał(a):A gdzie typowanie Walpa...![]()
Widziałem że było....
Też nie widzę.
Czyżby Waldek nie zdążył?
greenrs napisał(a):Alias21 napisał(a):A gdzie typowanie Walpa...![]()
Widziałem że było....
Też nie widzę.
Czyżby Waldek nie zdążył?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):https://www.cro.pl/liga-mistrzow-uefa-dyskusja-t39194-8700.html#p1774900
liga-mistrzow-uefa-dyskusja-t39194-9255.html#p1823414
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Alias21 napisał(a):A gdzie typowanie Walpa...![]()
Widziałem że było....
Walp honorowo sam usunął, bo niestety były po czasie regulaminowym, czyli po 20:00
.png)
Alias21 napisał(a):To jak tak pilnujesz czasu to zadbaj o to aby forumowy i faktyczny był identyczny...Masz ku temu chyba uprawnienia jako mod...
Bo ta sytuacja jest wynikiem niedbalstwa.....

Alias21 napisał(a):Była 20:03 jak wstawił typy..biorąc pod uwagę 5 minut poślizgu czasu forumowego to moim zdaniem zdążył....
Jest nawet 6 minut różnicy w czasie....
walp napisał(a): Regulamin - rzecz święta.![]()
.png)
.png)
walp napisał(a):P.S.
Tak z czystej ciekawości, chciałbym dowiedzieć się, na czym polega problem z brakiem synchronizacji czasu?
Prawdę mówiąc, z dniem 31.10.2016 nastąpiła w Głównym Urzędzie Miar, zmiana adresów IP serwerów czasu urzędowego,
ale przecież ten problem istniał już przed tą datą. Może trzeba coś zmienić, pula serwerów NTP jest dość duża.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki