anakin napisał(a):Sven napisał(a):najbardziej martwią się wynikami akurat Ci którzy z Legią nie mają dużo wspólnego

Ależ ja się najmniej tym martwię, a jak pewnie wiesz im więcej w plecy tym milej...
Po prostu jeżeli chodzi o europejską piłkę nożną, to jesteśmy w czarnej d.....i chyba tam trochę jeszcze posiedzimy.
Przykre to i wcale mnie nie cieszy, ale cóż.........taki mamy klimat.

Coś mi tu nie pasuje. W pierwszym zdaniu się cieszysz a w ostatnim nie

.
Ja widzę, że zapętliłeś się i w pierwszym zdaniu pokazałeś prawdziwe swoje oblicze wobec Legii, a w ostatnim wobec innych klubów. W miarę umiarkowane. Nie bedę dyskutował z gościem dla którego
im wiecej w plecy tym milej. Nie mamy wspólnej "równej murawy".
Odpiszę Ci tylko na pytania jakie postawiłeś.
1. Czerczesow odszedł sam. Miał gdzieś jakikolwiek nasz klub. Od początku roku miał obiecaną posadę trenera Rosji. Bardzo dobrze płatną, mniej stresującą i na dłużej. To on trzymał Legię w szachu a nie odwrotnie.
2. Pazdan jest solidnym obrońcą, ale nie najlepszym jaki był w Legii. Jego błysk nastapił na Euro, ale czy będzie tak samo prezentował się w klubie, przy innych zawodnikach? Nie wiem. Czy zostanie sprzedany? Nie wiem. Czy przydałby sie na LM? Tak. Ale czy zawodnik który ma w głowie wyjazd jest potrzebny klubowi? Nie!!! To jego decyzja, nie przezesa. To są realia dobrze Ci znane tylko udajesz i się czepiasz.
3. Nikolic-zgoda, mam taką samą opinię jak Ty.
Pisanie że
anakin napisał(a): prezes-glonojad
Nie jego wina, że tak wygląda, ale przynajmniej mógłby się tak z facjatą nie obnosić
Poziom narcyzmu i zajebistego mniemania o sobie osiągnął w L niebotyczne rozmiary, nijak mające się do rzeczywistości jaką oglądamy na boisku...
jest delkatnie mówiąc nie eleganckie. To tak jak by ktoś napisał, że gliniarz - krawężnik. Myslę, że rozumiesz. Czy to miłe oceń sam. Gdybyś kiedykolwiek spojrzał w lustro i zobaczył coś niepokojącego na swej twarzy daj znać , może pomożemy

Nie obrażaj ludzkich fizjonomii.
Nie wiem także o jakim i czyim narcyźmie piszesz i o jakim zajebistym mniemaniu

Nie odpisuj na to, nie chcę wiedzieć. Bo znów możesz obrazić ludzi.
Kiepura z kolei tradycyjnie ucieka w "krzaki".
Kiepura napisał(a):Odniosłem się do wypowiedzi kolegi Janusza, który był uprzejmy wyrazić się w ten sposób, że L reprezentuje Polaków.
Z kontekstu jasno wynikało, że ogół Polaków.
To oczywisty absurd, bo:
a. cześć Polaków nie interesuje się piłką klubową w ogóle, a są tacy co w ogóle żadną,
b. część Polaków ma w serdecznym poważaniu sukcesy L.,
c. cześć, całkiem niemała życzy L. wszystkiego najgorszego.
Z kontekstu wcale nie wynika, że Janusz ma na myśli ... zmarłych Polaków. Oczywiście teraz kpię. Jasne jest, że na tym forum mówimy o tych którzy są kibicami, interesują sie piłką, a nie o tych którzy już nie ... żyją. Kiepura nie miej tych co tu piszą i czytają za idiotów. Mimo wszystko mam nadzieję, że oprócz Was dwóch jest jeszcze kilku kibiców którzy są dumni, że Legia jest tam gdzie jest. Że mimo regionalnemu, ligowemu zacietrzewieniu, będą jej kibicować. Jeśli nie, to .... mi wisi. Ja się cieszę. Nawet jak zdobędą 0 pkt. Nawet jak dostaną baty. Będę dumny, że weszli do LM. Że znów doczekałem się NASZEJ drużyny tak wysoko. Że ogladam mecze z dreszczykiem emocji, a nie patrzę jak se pyka Real z Łudogorcem albo innym Juve.
Nie rozumieniecie

Wasz problem.
I na koniec.
Kasa za LM będzie wydana na bydowanie od podstaw szkółki dla przedszkolaków i starszych. Budowę boisk dla nich, zakup sprzętu, zatrudnienie pracowników, bo L. nikt nie daje, nawet za stadion płaci czynsz. Mam nadzieję, że szkółka ta przyniesie kiedyś korzyść dla naszej reprezentacji.
Może jeszcze kogos kupią
Nie odpisujcie, bo ja nie będę z Wami na ten temat już pisał