Tak jak pisałem wcześniej - są na liście życzeń wszystkich rozstawionych drużyn
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Ciekawe do jakiej grupy trafią w czwartek.![]()
Tak jak pisałem wcześniej - są na liście życzeń wszystkich rozstawionych drużyn
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Polaków i polską ligę reprezentować w LM
Sven napisał(a):zobacz gdzie jest dzisiaj Wisła po słynnej holenderskiej szarży na LM
Sven napisał(a):plus spłata ITI
Umówmy się, żaden nasz klub nie był, nie jest i nie będzie jeszcze długo równym rywalem w LM. Równym w rozumieniu wygrania choćby trzech meczów, czy zajęcia drugiego miejsca w grupie.

Kiepura napisał(a):Legia nie reprezentuje ani Polaków ani polskiej ligi tylko siebie i swoich kibiców (tych stałych i tych od sukcesu).
.png)
.png)
dario7 napisał(a): Nie rozumiem natomiast tekstów Twoich i Kiepury, że Legia nie reprezentuje ani Polaków, ani polskiej ligi, tylko siebie. Jakim prawem zabieracie głos za tych kibiców? Jakim prawem, Wy wiedzący wszystko, wiecie kogo reprezentuje a kogo nie Legia? Ja jestem mało obiektywny z wiadomych względów, ale gdybym był kibicem jakiegoś innego klubu to cieszyłbym się jego sukcesami na międzynarodowym podwórku.
dario7 napisał(a):Może wychodźcie z psem gdy LEGIA WARSZAWA będzie grała w LIDZE MISTRZÓW, chyba, że wybierzecie pozostanie w domach i będziecie cieszyć się z ewentualnych porażek JEDYNEJ POLSKIEJ drużyny grającej na światowym podwórku.

dario7 napisał(a):Anakin,
a tak z ciekawości, jakiemu klubowi (polskiemu) Ty kibicujesz?
dario7 napisał(a):Do tej pory, a jestem tu w sumie młody, nie załapałem co i jak. Wiem natomiast, bo Ty sam o tym niejednokrotnie (chyba z nieskrywaną radością) piszesz, że najdalej Ci do Legii.OK Twój problem.
dario7 napisał(a):Nie rozumiem natomiast tekstów Twoich i Kiepury, że Legia nie reprezentuje ani Polaków, ani polskiej ligi, tylko siebie. Jakim prawem zabieracie głos za tych kibiców? Jakim prawem, Wy wiedzący wszystko, wiecie kogo reprezentuje a kogo nie Legia?
dario7 napisał(a):Ja jestem mało obiektywny z wiadomych względów, ale gdybym był kibicem jakiegoś innego klubu to cieszyłbym się jego sukcesami na międzynarodowym podwórku. W kraju natomiast oczywiście bez hipokryzji.
Obaj pokazaliście "prawdziwe, nieskrywane" oblicze POLSKIEGO SYMPATYKA piłki kopanej. Z kibicem ma to mało wspólnego.
Może wychodźcie z psem gdy LEGIA WARSZAWA będzie grała w LIDZE MISTRZÓW, chyba, że wybierzecie pozostanie w domach i będziecie cieszyć się z ewentualnych porażek JEDYNEJ POLSKIEJ drużyny grającej na światowym podwórku.
Wszystkiego ....

.png)
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki