Krzychooo napisał(a):Teraz zamierzam wygrać Euro
Jest kilku chętnych aby Ci w tym przeszkodzić
.png)
Krzychooo napisał(a):Teraz zamierzam wygrać Euro
.png)
.png)
greenrs napisał(a):Podany wynik nie jest sumą wszystkich zdobytych punktów lecz średnią na każdą edycję, w której uczestnik zabawy brał udział. Taka metoda liczenia wydaje mi się bardziej sprawiedliwa i lepiej oddaje sprawność każdego typera

greenrs napisał(a):Podany wynik nie jest sumą wszystkich zdobytych punktów lecz średnią na każdą edycję, w której uczestnik zabawy brał udział. Taka metoda liczenia wydaje mi się bardziej sprawiedliwa i lepiej oddaje sprawność każdego typera
.png)
anakin napisał(a):Nie ma cudownej metody.
Jeżeli byś sumował wszystkie edycje, pokrzywdzeni by byli Ci, którzy nie brali udziału od pierwszej, czy drugiej.
anakin napisał(a):Jak więc byś nie stanął, d....zawsze będzie z tyłu.![]()
Jest dobrze.![]()

greenrs napisał(a):anakin napisał(a):Nie ma cudownej metody.
Jeżeli byś sumował wszystkie edycje, pokrzywdzeni by byli Ci, którzy nie brali udziału od pierwszej, czy drugiej.
Wziąłem to pod uwagę... choć przyznam, że ta metoda dawała nam lepszą pozycję![]()
greenrs napisał(a):A będzie jeszcze lepiej, gdy walp uzupełni podsumowanie odpowiednimi statystykami

.png)
anakin napisał(a):greenrs napisał(a):A będzie jeszcze lepiej, gdy walp uzupełni podsumowanie odpowiednimi statystykami
Jestem wręcz pewien, że nas nie zawiedzie..

.png)
walp napisał(a):Normalnie zarobiony jestem. Zaraz startuje Copa America, potem Euro, a ja dodatkowo organizuję turniej w firmie. Jestem tu skarbnikiemi głównym liczydłem na cały turniej, a muszę Wam powiedzieć, że typujemy trochę bardziej rozbudowanym systemem:
Za poprawne wskazanie zwycięzcy i właściwej różnicy bramek dajemy 2 punkty. Np: wynik meczu był 2:0, jeśli obstawisz 2:0 dostajesz 3 pkt, jeśli 3:1 to 2 pkt (jeden za wytypowanie zwycięzcy, drugi za właściwą różnicę bramek.
Rozumiecie, kalkulator muszę dostroić, głowa pęka.![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):W firmie pewnie tylko Euro- a ilu typerów dla liczydła
![]()

walp napisał(a):potem Euro, a ja dodatkowo organizuję turniej w firmie. Jestem tu skarbnikiemi głównym liczydłem na cały turniej, a muszę Wam powiedzieć, że typujemy trochę bardziej rozbudowanym systemem:
Za poprawne wskazanie zwycięzcy i właściwej różnicy bramek dajemy 2 punkty. Np: wynik meczu był 2:0, jeśli obstawisz 2:0 dostajesz 3 pkt, jeśli 3:1 to 2 pkt (jeden za wytypowanie zwycięzcy, drugi za właściwą różnicę bramek.
walp napisał(a):A najgorsze jest to, że do wyjazdu pozostało 75 dni, a ja ciągle nie zaplanowałem, gdzie będę tankował.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki