Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 27.04.2016 06:37

alechandro napisał(a):
te kiero napisał(a):btw: to jakby kosztem Milanu, który wtopił z ostatnią Veroną i jest jakby bliżej końca tabeli, gdzie ten Milan z dawnych lat :?

Też tęsknię za silnym Milanem bo rywalizacja byłaby ciekawsza ale co ma piernik do wiatraka ? 8O

no właśnie może, gdyby Milan miał formę jak kiedyś, Juve nie miałoby takiego monopolu na mistrzostwo jak jest obecnie;
po za tym, to jak zapewne wiesz lepiej ode mnie, to jeden z wybitniejszych zespołów LM a wcześniej PE, więc zasługuje na wspomnienie w tym wątku :) po raz kolejny jednak nie załapie się nawet na LE
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 27.04.2016 07:16

te kiero napisał(a):Też tęsknię za silnym Milanem ...

Oj mieli wtedy pakę.
Na czele z van Bastenem, którego uważam za jednego z najlepszych napastników w historii...

Aczkolwiek najładniejszą bramkę strzelił grając w Ajaxie.... :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.04.2016 12:28

Milan nie prędko wróci na salony jeżeli będą tam rządzić łysi...innymi słowy - Milan to dno i najgorzej zarządzany klub w Italii. Niech lepiej sprzedadzą ten klub chinolom bo szkoda mi tego klubu. Juventus jest budowany na wzór Bayernu, projekt Continassa jest już w trakcie realizacji i wkrótce Juve będzie miało to co ma obecnie tylko Bayern na którym się wzoruje. Z tym do góry pójdą obroty, które obecnie ma największe też i Bayern. Jak by nie było, po trudach i problemach, zdobycie 5 scudetto z rzędu i 7 zysk na świecie według Forbes że wszystkich drużyn to nie byle jaki wyczyn. Milan jest biedny, Berlusconi i Galliani niszczą ten klub, który jest lata świetlne zaJuventusem, którym rządzi od 6 lat Angnelli bez którego nie udałoby się to co obecnie dzieje się w Juve...Gianni i Umberto Angnelli wreszcie przestali przewracać się w grobie w rodzinnym Villar Perosa gdzie zresztą złożyłem im kwiaty...
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 27.04.2016 15:46

Diego Simeone zawieszony na 3 mecze za nakazanie dziecku rzucenia piłki na murawę. Atletico do końca sezonu na ławce z szalonym Mono Burgosem.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 27.04.2016 16:51

GOLDEN napisał(a):Diego Simeone zawieszony na 3 mecze za nakazanie dziecku rzucenia piłki na murawę. Atletico do końca sezonu na ławce z szalonym Mono Burgosem.

Gwoli ścisłości, na 3 ostatnie mecze w La Liga: Rayo Vallecano, Levante i Celta Vigo.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 27.04.2016 20:00

Kapitalna, lewa noga Saula. :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.04.2016 22:06

Dzisiaj dwie trójki i kilka jedynek :idea:

Jakieś liczydło pewnie podlicza :wink:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 28.04.2016 06:52

walp napisał(a):Kapitalna, lewa noga Saula. :D

ogólnie cała akcja i mijanie Bawarczyków jak tyczki, dawno czegoś takiego nie widziałem w ich meczu;
byłem równie zdziwiony jak Pep
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 28.04.2016 16:15

te kiero napisał(a):
walp napisał(a):Kapitalna, lewa noga Saula. :D

ogólnie cała akcja i mijanie Bawarczyków jak tyczki, dawno czegoś takiego nie widziałem w ich meczu;
byłem równie zdziwiony jak Pep

Jeśli ktoś nie widział:

Pytanie techniczne: ktoś weryfikował tabelę?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.04.2016 16:23

Tak, podsumowanie jest OK.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.04.2016 07:59

walp napisał(a):Jeśli ktoś nie widział:

Niestey nie było mi dane oglądać meczu, a bramka pierwyj sort. :D

Z innej beczki.
Wczoraj w Darmstadt zdarzyło mi się porozmawiać trochę z Niemcem na temat piłki nożnej.
Zachwytom nad Lewandowskim nie było końca.
Jak człowiek czyta polskie komentarze (negatywne) na jego temat po prostu wstyd za Naród... :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2016 08:12

Robuś strzela gola dającego nadzieję, Robuś zapomniał z szatni stringów, Robuś pojechał na Mazury, Robusia boli ząbek...no daj spokój, uszczęśliwianie Robusiem na siłę a kibice sezonowcy BvB z zeszłego sezonu, teraz są "kibicami" Bayernu... :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.04.2016 08:21

alechandro napisał(a):Robuś strzela gola dającego nadzieję, Robuś zapomniał z szatni stringów, Robuś pojechał na Mazury, Robusia boli ząbek...no daj spokój, uszczęśliwianie Robusiem na siłę a kibice sezonowcy BvB z zeszłego sezonu, teraz są "kibicami" Bayernu... :D

Gdyby Robuś strzelał dla Juve :lol: byłbym sezonowym kibicem Juve :wink: :lol: :idea:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.04.2016 08:38

alechandro napisał(a):Robuś strzela gola dającego nadzieję, Robuś zapomniał z szatni stringów, Robuś pojechał na Mazury, Robusia boli ząbek...no daj spokój, uszczęśliwianie Robusiem na siłę a kibice sezonowcy BvB z zeszłego sezonu, teraz są "kibicami" Bayernu... :D

Ja o chlebie, Ty o niebie....

Nie mówię o celebryckiej stronie futbolu....

Choć jest tego tyle, że wczorajszy rozmówca mnie pytał czy to prawda, że Lewandowska........handluje samochodami? :lool:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2016 08:52

Jedna z bardziej inteligentnych wypowiedzi celebrytki Lewandowskiego jaka zapadła mi w pamięć to ta, że każdy choć raz powinien polecieć do USA...bez komentarza !
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 561
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone