Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Gajus.ems
Cromaniak
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Postnapisał(a) Gajus.ems » 14.04.2016 15:25

Sandecja ? Może kiedyś LM... Nie jest trudno kibicować Realowi czy też Barcelonie. A tak swoją drogą to jestem zdegustowany jeśli chodzi o ostatnie wyniki w LM. Liczyłem, że "zaatakuję " lidera a tu ciężko będzie załapać się na pudle.
Rozczarowany Gajus.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2016 15:55

pablo74 napisał(a):Rozumiem,że na tym forum nie pisze się źle o FC Barcelona. Taka drużyna specjalnej troski. Niech będzie .....

O nie nie przyjacielu...ja nie raz po nich jechałem i wciąż to robię...na początku Janusze mnie burali ale później zrozumieli, że mam rację... :lol:
A nasz prawdziwy Janusz to taki sezonowiec ale nie szkodliwy...kibicuje tej drużynie w której gra Boski Lewy...jak Robuś grał w Borussi to był w niej zakochany bo aż trzech Polaków tam grało...
A ten widok załamanej gimbazy nadal mnie bawi bo jest wszechobecna... :lol:
pablo74
Cromaniak

Postnapisał(a) pablo74 » 14.04.2016 16:10

Janusz Bajcer napisał(a):Ja nie mam żadnej Drużyny Specjalnej Troski.
Kibicuję tym, które grają dobrze.
(ostatnio Sandecja leje wszystkich :wink: ciekawe jak długo :?: )

Taki Wierny Kibic Zwycięskich Druzyn?? 8O

PS.
Krótki, aczkolwiek dumy nie przynoszący epizod zaliczył mój rodak na stanowisku Trenera Sandecji w sezonie 2014..
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.04.2016 16:17

Gajus.ems napisał(a):Sandecja ? Może kiedyś LM...

Kiedyś byli jedną nogę w Ekstraklasie, ale nie wyszło.
Może i dobrze, lepiej grać w miarę dobrze na zapleczu niż być chłopcem do bicia.
Na zawodników na miarę zagrania w LM zabraknie kasy.

Gajus.ems napisał(a): Nie jest trudno kibicować Realowi czy też Barcelonie. A tak swoją drogą to jestem zdegustowany jeśli chodzi o ostatnie wyniki w LM. Liczyłem, że "zaatakuję " lidera a tu ciężko będzie załapać się na pudle.
Rozczarowany Gajus.

Rozczarowanych jest pewnie więcej :wink: Zaatakujemy w nowej edycji :wink: :idea:
A wiecznie drugiemu Krzychooo tytuł się należy :D :idea:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.04.2016 16:22

pablo74 napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Ja nie mam żadnej Drużyny Specjalnej Troski.
Kibicuję tym, które grają dobrze.

Taki Wierny Kibic Zwycięskich Druzyn?? 8O

Piłka mnie interesuje, ale nie mam swojej ulubionej drużyny za którą pójdę w ogień, nie mam też znienawidzonej drużyny, którą miałbym potępiać w czambuł.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2016 16:49

anakin napisał(a):Rozumiem w czym rzecz, ale w kontekście wczorajszej sytuacji z 92 minuty bodajże, to trochę słabe..

ani...sędzia wczoraj nie przegrał meczu Barcelonie...pamiętaj, że Iniesty nie powinno być na boisku w tym momencie jak i Neymara czy Suareza. Beznadziejny sędzia był konsekwentny, dobrze wiedział, że ręka była w polu karnym ale zachował się w porządku w stosunku do Atletico za to, że oszczędził Iniestę oraz przede wszystkim Neymara bo to bezdyskusyjne czerwone kartki. Biorąc pod uwagę prostactwo i chamstwo boiskowe Suareza, jego wyczynu nie traktuję jako następstwa walki w powietrzu...Barca sama przegrała sobie mecz podobnie jak dwa w lidze w ostatnich trzech meczach...przy wczorajszym przygotowaniu Atletico, gra Barcelony w ósemkę w ostatnich minutach skończyłoby się potężna kompromitacją...a na marginesie - Messi chyba układa plan ratunku za Panama pappers bo w ostatnich meczach nie ma go, nie wiem po co zajmuje miejsce w składzie bo każdy leszcz zagrałby lepiej od niego !
VONPLES
Cromaniak

Postnapisał(a) VONPLES » 14.04.2016 17:43

słowa, słowa, słowa....jest jak Jest...według mojego analizowania....w finale BM-MC ...2:0
Krzychooo
Cromaniak

Postnapisał(a) Krzychooo » 14.04.2016 18:04

14 punktów przewagi, zostało 5 meczów, triumf tuż, tuż :) (na dodatek dzięki błyskowi Krystyny mam jeszcze szansę na bonus)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2016 18:06

pablo74 napisał(a):Rozumiem,że na tym forum nie pisze się źle o FC Barcelona. Taka drużyna specjalnej troski. Niech będzie .....

No wiesz.... :!:
Ja akurat nie ukrywam swojej antypatii do nurków...ulubieńców drukarzy...szaleńca Suareza...i ogólnie całej tej ekipy... :wink:
Wolę i zawsze wolałem ekipę tego wyżelowanego pajaca CR7 oraz jego chimeryczną umiejętność gry w piłkę... :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 14.04.2016 19:36

alechandro napisał(a):
anakin napisał(a):Rozumiem w czym rzecz, ale w kontekście wczorajszej sytuacji z 92 minuty bodajże, to trochę słabe..

ani...sędzia wczoraj nie przegrał meczu Barcelonie...pamiętaj, że Iniesty nie powinno być na boisku w tym momencie jak i Neymara czy Suareza. Beznadziejny sędzia był konsekwentny, dobrze wiedział, że ręka była w polu karnym ale zachował się w porządku w stosunku do Atletico za to, że oszczędził Iniestę oraz przede wszystkim Neymara bo to bezdyskusyjne czerwone kartki.

Nie no taka argumentacja to mnie normalnie Marcin zje........z fotela. :lol:
Rozumiem, że się skapnął, że brak czerwonej kartki był błędem i w ramach wyrównania szkód nie podyktował karnego dla FCB :?:
Nie będę Cię pytał o konsekwencje obu błędów, bo dobrze wiesz, że są całkowicie nie współmierne..

O ile wyrzucenia Iniesty mogło co najwyżej spowodować utrzymanie wyniku, bądź strzelenie następnej bramki dla Atletico, o tyle rzut karny dla FCB mógł spowodować dogrywkę w tym meczu!
Więc gdzie tu znak równości??
Jeżeli mowa o tych dwóch sytuacjach, sędzia dał po prostu równo doopy i nie ma wg mnie mowy o jakimś rewanżu z jego strony...

Jeszcze raz powtarzam - Barcelonie nie należał się awans, bo była słabsza.
Ale gdyby nie błąd o którym mówimy, oglądalibyśmy dogrywkę, która nie wiadomo jakby się skończyła.

Z taką grą jednak nie ma czego szukać w półfinale, więc cieszy mnie awans Atletico :!: :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 14.04.2016 20:38

A tymczasem w Liverpoolu po 9 minutach............0:2. 8O
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2016 20:54

anakin napisał(a):Nie no taka argumentacja to mnie normalnie Marcin zje........z fotela. :lol:

Wiedziałem, że to podkreślisz ale...no kurna nie widzę innego wyjaśnienia bo jak wyjaśnic pozostawienie Iniesty na boisku... :lol: :oops:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 14.04.2016 20:56

alechandro napisał(a):
anakin napisał(a):Nie no taka argumentacja to mnie normalnie Marcin zje........z fotela. :lol:

Wiedziałem, że to podkreślisz ale...no kurna nie widzę innego wyjaśnienia bo jak wyjaśnic pozostawienie Iniesty na boisku... :lol: :oops:

Sorry alex ale taki argument to dopiero gimbaza. :lool:
:wink:

Eksperci w nc+ stwierdzili, że ż.k. była wystarczająca.
Wg mnie nie.
No, ale ja nie jestem ekspertem ( a przynajmniej mi za to nie płacą). :oczko_usmiech:
CROberto
Cromaniak

Postnapisał(a) CROberto » 14.04.2016 21:02

Liverpool - Borussia ........ 8) 8) 8)
Zleciało jak w kwadrans...
CROberto
Cromaniak

Postnapisał(a) CROberto » 14.04.2016 21:04

anakin napisał(a):
Eksperci w nc+ stwierdzili, że ż.k. była wystarczająca.

Botosom eksperci samozwańcy..... :!:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 555
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone