Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
greenrs
Koneser
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Postnapisał(a) greenrs » 14.04.2016 08:44

anakin napisał(a):Wyniki zamieszczone.
Do weryfikacji. :mrgreen:

Zweryfikowane :D
Mam identycznie.
GOLDEN
Cromaniak

Postnapisał(a) GOLDEN » 14.04.2016 09:38

walp napisał(a):
alechandro napisał(a):Co prawda karny Barcelonie się należał ale ten, który walnął w rękę nie powinien już być na boisku...dziś Barca powinna kończyć swój żenujący spektakl w ósemkę...

Ja strasznie nie lubię takich sytuacji jak z tą ręką w polu karnym, ale biorąc pod uwagę to, co napisałeś oraz fakt, że Atletico w dwumeczu było lepsze,
to myślę, że zakończyło się to sprawiedliwie. :D

W grze Dumy Katalonii było widać ogromny respekt w stosunku do rywala, ostrożność i dokładność w każdym podaniu. Atletico z kolei grało swoje, czyli twardo, momentami chamsko i agresywnie. Nie było to jednak niczym nadzwyczajnym, tak po prostu drużyna Simeone gra z Barceloną.
Taki gang Simeone. :twisted:
W dwumeczu Atletico okazało się lepsze i jest w półfinale.
Gratulacje,również dla walpa który jako kibic drużyny musi być zadowolony. :)
Przewidywałem,że Barca nie wygra LM,ale sądziłem że półfinał to taki must.....a jednak.
Pozostaje Bayern i RL9. :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.04.2016 09:42

GOLDEN napisał(a):Pozostaje Bayern i RL9. :wink:

W półfinale lub w finale nie mam nic przeciwko powtórce :wink: :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 14.04.2016 09:42

GOLDEN napisał(a):W grze Dumy Katalonii było widać ogromny respekt w stosunku do rywala, ostrożność i dokładność w każdym podaniu.

Ja bym to nazwał strachem, ale niech będzie i respekt. :oczko_usmiech:
Janusz Bajcer napisał(a):W półfinale lub w finale nie mam nic przeciwko powtórce :wink: :lol:

A to słyszałeś? :wink:
pablo74
Cromaniak

Postnapisał(a) pablo74 » 14.04.2016 10:03

GOLDEN napisał(a):
walp napisał(a):
alechandro napisał(a):Co prawda karny Barcelonie się należał ale ten, który walnął w rękę nie powinien już być na boisku...dziś Barca powinna kończyć swój żenujący spektakl w ósemkę...

Ja strasznie nie lubię takich sytuacji jak z tą ręką w polu karnym, ale biorąc pod uwagę to, co napisałeś oraz fakt, że Atletico w dwumeczu było lepsze,
to myślę, że zakończyło się to sprawiedliwie. :D

W grze Dumy Katalonii było widać ogromny respekt w stosunku do rywala, ostrożność i dokładność w każdym podaniu. Atletico z kolei grało swoje, czyli twardo, momentami chamsko i agresywnie. Nie było to jednak niczym nadzwyczajnym, tak po prostu drużyna Simeone gra z Barceloną.
Taki gang Simeone. :twisted:
W dwumeczu Atletico okazało się lepsze i jest w półfinale.
Gratulacje,również dla walpa który jako kibic drużyny musi być zadowolony. :)
Przewidywałem,że Barca nie wygra LM,ale sądziłem że półfinał to taki must.....a jednak.
Pozostaje Bayern i RL9. :wink:

Nie no ...k...wa...
Barcelona grała delikatnie, czysto i fair Play...Jaja jakieś...
Jakbym czytał Stanowskiegi..
Koenig
Cromaniak

Postnapisał(a) Koenig » 14.04.2016 10:16

Ewentualny mecz Bayern-MC w półfinale lub finale może być bardzo ciekawy. Mam na myśli sytuację Guardioli, któremu już od jakiegoś czasu zarzuca się że bardziej angażuje się w MC niż w Bayernie :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2016 11:02

Golden po prostu skopiował to co napisały pismaki zakochane w Barcelonie na jednym z portali :D
Dzisiejszy widok gimnazjalnej gimbazy bezcenny... :lol: :mrgreen:
pablo74
Cromaniak

Postnapisał(a) pablo74 » 14.04.2016 11:15

I to notoryczne pisanie o Dumie Katalonii..
Do pełni szczęścia brakuje aby owa drużyna przerznęła z kretesem o mistrzostwo Hiszpanii. Ale obawiam się że protekcja sędziowska będziecie w tym wpadki skuteczną...
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 14.04.2016 11:23

pablo74 napisał(a):.... obawiam się że protekcja sędziowska będziecie w tym wpadki skuteczną...

Rozumiem w czym rzecz, ale w kontekście wczorajszej sytuacji z 92 minuty bodajże, to trochę słabe..
Tydzień temu sędzia "przegrał" mecz dla Atletico, wczoraj "przegrał" go dla FCB...więc gdzie tu spisek?

Wszystko inne o czym była już tu mowa pomijam, więc już nie będę się powtarzał, że Barcelona zasłużenie odpadła z rywalizacji.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.04.2016 11:24

pablo74 napisał(a):I to notoryczne pisanie o Dumie Katalonii..
Do pełni szczęścia brakuje aby owa drużyna przerznęła z kretesem o mistrzostwo Hiszpanii. Ale obawiam się że protekcja sędziowska będziecie w tym wpadki skuteczną...

Katalończycy mają powód do Dumy.
To 23 tytuły Mistrza Hiszpanii.
Czyżby wszystkie były za protekcją sędziów :wink:
pablo74
Cromaniak

Postnapisał(a) pablo74 » 14.04.2016 12:06

Rozumiem,że na tym forum nie pisze się źle o FC Barcelona. Taka drużyna specjalnej troski. Niech będzie .....
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.04.2016 12:15

Wczoraj zagrali źle i można krytycznie. :idea:
Ale nie można uprawiać totalnej krytyki :wink: bo na to wynikami nie zasługują. :idea:
Każda drużyna ma wzloty i upadki. :idea:
pablo74
Cromaniak

Postnapisał(a) pablo74 » 14.04.2016 12:28

A oceniamy obecne mecze, czy wspomagamy się spoglądaniem w zasługi historyczne.....
Ja ze swojej strony zamykam swój udział w dyskusji na temat Drużyny Specjalnej Troski.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 14.04.2016 12:30

pablo74 napisał(a):A oceniamy obecne mecze......

Jak najbardziej.....
Więc jeśli był byś się łaskaw ustosunkować...

anakin napisał(a):Rozumiem w czym rzecz, ale w kontekście wczorajszej sytuacji z 92 minuty bodajże, to trochę słabe..
Tydzień temu sędzia "przegrał" mecz dla Atletico, wczoraj "przegrał" go dla FCB...więc gdzie tu spisek?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.04.2016 12:45

pablo74 napisał(a):A oceniamy obecne mecze, czy wspomagamy się spoglądaniem w zasługi historyczne.....
Ja ze swojej strony zamykam swój udział w dyskusji na temat Drużyny Specjalnej Troski.

Ja nie mam żadnej Drużyny Specjalnej Troski.
Kibicuję tym, które grają dobrze.
(ostatnio Sandecja leje wszystkich :wink: ciekawe jak długo :?: )
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 554
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone