anakin napisał(a):Wyniki zamieszczone.
Do weryfikacji.
Zweryfikowane
Mam identycznie.
.png)
walp napisał(a):alechandro napisał(a):Co prawda karny Barcelonie się należał ale ten, który walnął w rękę nie powinien już być na boisku...dziś Barca powinna kończyć swój żenujący spektakl w ósemkę...
Ja strasznie nie lubię takich sytuacji jak z tą ręką w polu karnym, ale biorąc pod uwagę to, co napisałeś oraz fakt, że Atletico w dwumeczu było lepsze,
to myślę, że zakończyło się to sprawiedliwie.![]()
.png)
GOLDEN napisał(a):Pozostaje Bayern i RL9.

GOLDEN napisał(a):W grze Dumy Katalonii było widać ogromny respekt w stosunku do rywala, ostrożność i dokładność w każdym podaniu.

Janusz Bajcer napisał(a):W półfinale lub w finale nie mam nic przeciwko powtórce![]()
.png)
GOLDEN napisał(a):walp napisał(a):alechandro napisał(a):Co prawda karny Barcelonie się należał ale ten, który walnął w rękę nie powinien już być na boisku...dziś Barca powinna kończyć swój żenujący spektakl w ósemkę...
Ja strasznie nie lubię takich sytuacji jak z tą ręką w polu karnym, ale biorąc pod uwagę to, co napisałeś oraz fakt, że Atletico w dwumeczu było lepsze,
to myślę, że zakończyło się to sprawiedliwie.![]()
W grze Dumy Katalonii było widać ogromny respekt w stosunku do rywala, ostrożność i dokładność w każdym podaniu. Atletico z kolei grało swoje, czyli twardo, momentami chamsko i agresywnie. Nie było to jednak niczym nadzwyczajnym, tak po prostu drużyna Simeone gra z Barceloną.
Taki gang Simeone.
W dwumeczu Atletico okazało się lepsze i jest w półfinale.
Gratulacje,również dla walpa który jako kibic drużyny musi być zadowolony.![]()
Przewidywałem,że Barca nie wygra LM,ale sądziłem że półfinał to taki must.....a jednak.
Pozostaje Bayern i RL9.

pablo74 napisał(a):.... obawiam się że protekcja sędziowska będziecie w tym wpadki skuteczną...
.png)
pablo74 napisał(a):I to notoryczne pisanie o Dumie Katalonii..
Do pełni szczęścia brakuje aby owa drużyna przerznęła z kretesem o mistrzostwo Hiszpanii. Ale obawiam się że protekcja sędziowska będziecie w tym wpadki skuteczną...
.png)

pablo74 napisał(a):A oceniamy obecne mecze......
anakin napisał(a):Rozumiem w czym rzecz, ale w kontekście wczorajszej sytuacji z 92 minuty bodajże, to trochę słabe..
Tydzień temu sędzia "przegrał" mecz dla Atletico, wczoraj "przegrał" go dla FCB...więc gdzie tu spisek?
.png)
pablo74 napisał(a):A oceniamy obecne mecze, czy wspomagamy się spoglądaniem w zasługi historyczne.....
Ja ze swojej strony zamykam swój udział w dyskusji na temat Drużyny Specjalnej Troski.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki