.png)
alechandro napisał(a):No i zaczęło się sranie Lewandowskim znowu...Lewandowski to, on tamto a tak naprawdę w tym dwumeczu nic nie pokazał, Juve to nie Wolfsburg i to, że raz odbiło mu się od łba niczego nie zmienia...

alechandro napisał(a):Uważam jednak, że z przebiegu meczu to Juve zasłużyło na awans...
alechandro napisał(a):No i zaczęło się sranie Lewandowskim znowu...Lewandowski to, on tamto a tak naprawdę w tym dwumeczu nic nie pokazał, Juve to nie Wolfsburg
alechandro napisał(a):.....to, że raz odbiło mu się od łba niczego nie zmienia...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):WfL Wolfsburg - Real Madryt
Bayern Monachium- Benfica Lizbona
FC Barcelona- Atletico Madryt
PSG - Manchester City
Czyli w półfinale grają![]()
1.Real Madryt
2.Bayern Monachium
3.FC Barcelona
4.PSG
Pary półfinałowe![]()
![]()
Real - Bayern
Barcelona - PSG
Finał![]()
![]()
Bayern - Barcelona
Mistrz LM - Bayern
pablo74 napisał(a):Ciągnięcie za uszy zaczęło się w momencie nie uznania 3 bramki dla Juventusu
Janusz Bajcer napisał(a):Gdyby Lewandowski strzelał dla Juve - pewnie opinia o nim byłaby inna![]()
No ale Robert obecnie jest za dobry na Ligę włoską
anakin napisał(a):Masz okazję oglądać najlepszego zawodnika w historii polskiej piłki nożnej (wbrew temu co mówi taki np.Lubański) więc nie rób scen.
![]()
.png)
alechandro napisał(a):Ad. 1...nie wiem, niechęć do Lewego mam od dawna jak dobrze pamiętasz...Ty zaś piałeś nad nim jeszcze w czasie jego gry w BvB...ale nie o tym mowa bo ogólnie nie neguje jego klasy czysto sportowej...

alechandro napisał(a):Jak napisałem - klasy mu nie odmawiam i nie ujmuję...najlepszym w historii ? No chyba byli jednak w polskiej historii zawodnicy wybitni, do których Lewemu bardzo daleko...może w przyszłości, której jednak przed Lewandowskim sporo więc za kilka lat być może wrócimy do dyskusji...
.png)
anakin napisał(a):Ale ok.......pogadamy za parę lat.
alechandro napisał(a):...najlepszym w historii ? No chyba byli jednak w polskiej historii zawodnicy wybitni, do których Lewemu bardzo daleko...

alechandro napisał(a): zobaczymy co Lewandowski osiągnie z kadrą...
.png)
alechandro napisał(a):No właśnie Bońka mam na myśli...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Skoro sportowo dobry - to co Ci Levy zrobił, że masz niechęć
walp napisał(a):Do kogo Lewandowskiemu jest ciągle bardzo daleko? Jestem po prostu ciekawy, kto w Twoim rankingu jest na topie?
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki