sviva napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Bukmacherka mnie nie interesujeRaz się przejechałem,swoje straciłem więc więcej w to się nie bawię
Chodziło tylko o zabawę >>> liga-mistrzow-2012-2013-typowanie-wynikow-t39191.html
.png)
sviva napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Bukmacherka mnie nie interesujeRaz się przejechałem,swoje straciłem więc więcej w to się nie bawię

.png)
anakin napisał(a):Tak informacyjnie w związku z tym, że w typowaniu pojawiło się kilka wyników identycznych jak w pierwszym spotkaniu, bez wskazania zwycięzcy dwumeczu.
.png)
anakin napisał(a):Zgodnie z regulaminem:
4. W fazie pucharowej, przy typowaniu meczów rewanżowych typujemy wynik i drużynę awansującą w przypadku gdy wynik wskazany (łącznie z ewentualną dogrywką) nie wyłania zwycięzcy. Za prawidłowe wskazanie drużyny awansującej w rzutach karnych do następnej rundy rozgrywek otrzymujemy dodatkowy 1 pkt.

te kiero napisał(a):jeśli dobrze pamiętam to były rozbieżności w kwestii przyznawania punktacji za wytypowanie wyniku w regulaminowym czasie oraz potem zwycięscy w karnych, nie pamiętam na czym to stanęło (nie wiem czy kojarzycie o co mi chodzi)
.png)
anakin napisał(a):Zgodnie z regulaminem:
4. W fazie pucharowej, przy typowaniu meczów rewanżowych typujemy wynik i drużynę awansującą w przypadku gdy wynik wskazany (łącznie z ewentualną dogrywką) nie wyłania zwycięzcy. Za prawidłowe wskazanie drużyny awansującej w rzutach karnych do następnej rundy rozgrywek otrzymujemy dodatkowy 1 pkt.
Tak informacyjnie w związku z tym, że w typowaniu pojawiło się kilka wyników identycznych jak w pierwszym spotkaniu, bez wskazania zwycięzcy dwumeczu.
Szkoda ewentualnego bonusu.
No, chyba, że pozostawiliście sobie czas na zastanowienie i to typowanie nie jest ostateczne.

.png)
te kiero napisał(a):jeśli dobrze pamiętam to były rozbieżności w kwestii przyznawania punktacji za wytypowanie wyniku w regulaminowym czasie oraz potem zwycięscy w karnych, nie pamiętam na czym to stanęło (nie wiem czy kojarzycie o co mi chodzi)

Alias21 napisał(a):No i takie spostrzeżenie z tego meczu to to że gwiazda Messiego powoli gaśnie....
Neymar i Suarez....to oni chyba teraz stanowią o grze FCB...
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki