te kiero napisał(a):ogólnie grały wczoraj zespoły mi obojętne, kiedyś podobała mi się gra Monaco, a teraz to nawet nie wiedziałem, że gra tam Berbatov.....
On gra w Monaco w chwilach wolnych....od zajęć....
.png)
alechandro napisał(a):...o Borussi jakby cicho, nawet nasz Janusz bez wąsów stracił zapał

.png)
alechandro napisał(a):o Borussi jakby cicho....
To było do przewidzenia i nie nawiązuje do wyniku z pierwszego meczu z Juve...tutaj kwestia awansu w dalszym ciągu jest otwarta !

alechandro napisał(a):.......... Borussia ..![]()
alechandro napisał(a):.Arsenal jak co roku - wielkie oczekiwania i ogromne rozczarowanie z Wengerem na ławce...
.png)
GOLDEN napisał(a):Na Westfalenstadion Borussia zagra napewno inny mecz....a bramka zdobyta w Turynie może okazać się kluczowa.
anakin napisał(a):Nie bardzo rozumiem, po co go w tym Arsenalu jeszcze trzymają?![]()
Przecież gość przez te wszystkie lata praktycznie nic poważniejszego nie ugrał!
Na Wyspach są dosyć nerwowi, że się tak wyrażę w tej kwestii, więc zupełnie nie rozumiem jaki jest tego powód...
Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli to o mnie...
GOLDEN napisał(a):...bramka zdobyta w Turynie może okazać się kluczowa.
anakin napisał(a):Zgadza się, z tym, że tamta i obecna to dwie różne Borussie.
Tamtą oglądało się z przyjemnością, tą...niekoniecznie.![]()
anakin napisał(a):Nie bardzo rozumiem, po co go w tym Arsenalu jeszcze trzymają?![]()
.png)
alechandro napisał(a):Tak patrzę, Serie A świetnie się spisała w LE, która zawsze była traktowana przez Włochów po macoszemu...Fiorentina, Inter, Napoli, Torino, Roma w kolejnej fazie czyli komplet...![]()
.png)

alechandro napisał(a):Czyżby racja z tymi sezonowcami ?![]()
Mnie też Juve katuje swoja grą w ostatnich latach ale ogladam każdy mecz, jeżdżę do Turynu, kibicuję i noszę w sercu od 30 lat...![]()
.png)
sviva napisał(a):Co do meczu BVB - Juve to serce miałem rozdarte bo z jednej strony jakby nie było dalej najbardziej polski klub na zachodzie kontra drużyna, której szalik dostałem od rodziców w wieku 10 lat a plakatami Del Pierro i Zizou miałem wytapetowany cały pokój. Wg mnie przejdzie Juve bo BVB skupi się chyba na lidze, żeby w spokoju awansować do pucharów. Jednak Ramos i Immobile nawet razem wzięci to nie ta półka co Lewandowski -który znowu męczy się (za 11 mln euro za sezon plus bonusy) w Bayernie.
Moja koncepcja jest taka. Jurgen do Arsenalu. Lewy też, kolega przecież ze Szczęsnym, filozofię Kloppa zna jak nikt i za 2 lata Arsenal jest potęgą bo na to zasługuje.
Ale coś mi się wydaje, że Arsenal fuksem odrobi tą stratę,przejdzie, londyńscy dziennikarze obwieszczą Wengera geniuszem, a oni i tak odpadną w kolejnej rundzie.
.png)
anakin napisał(a):alechandro napisał(a):Mnie też Juve katuje swoja grą w ostatnich latach ale ogladam każdy mecz, jeżdżę do Turynu, kibicuję i noszę w sercu od 30 lat...![]()
Jakoś od nigdy nie kibicowałem w taki sposób jak Ty żadnej drużynie.
Jestem już w wieku, kiedy człowieka interesuje tylko international level, a taki BVB w ubiegłych latach prezentowała...
Lubię popatrzeć na dobrą piłkę, bez jakichś szczególnych upodobań klubowych (no, może FCB trochę)
.png)
te kiero napisał(a):fajna statystyka, ciekawe że za Juve "idą" całe Bałkany i kraje postkomunistyczne + Islandia (?)
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki