Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
GOLDEN
Cromaniak
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Postnapisał(a) GOLDEN » 26.02.2015 09:54

te kiero napisał(a):ogólnie grały wczoraj zespoły mi obojętne, kiedyś podobała mi się gra Monaco, a teraz to nawet nie wiedziałem, że gra tam Berbatov.....

On gra w Monaco w chwilach wolnych....od zajęć.... :mrgreen:

Obrazek
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.02.2015 11:22

A mnie tak zastanawia jedno...2 lata temu pisałem, że nawet w lodówce u mnie jest Lewandowski, Piszczek i Kuba...cała Borussia zagościła w moim życiu mimo, że sobie tego nie życzyłem...pisałem wówczas, że jak Lewy odejdzie a Borussia zacznie grać lipę to od Borussi poza sezonowymi dziećmi odwrócą się także Janusze z wąsami...o Borussi jakby cicho, nawet nasz Janusz bez wąsów stracił zapał :lol:
To było do przewidzenia i nie nawiązuje do wyniku z pierwszego meczu z Juve...tutaj kwestia awansu w dalszym ciągu jest otwarta !
Acha...wtedy Janusze na mnie napadywały, teraz chyba nie będą napadywać... :mrgreen:
Arsenal jak co roku - wielkie oczekiwania i ogromne rozczarowanie z Wengerem na ławce...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.02.2015 11:27

alechandro napisał(a):...o Borussi jakby cicho, nawet nasz Janusz bez wąsów stracił zapał :lol:

Jeśli to o mnie - to zapał i sentyment był jak grała bardzo dobrze cała nasza trójka :idea: ...i nie wiele brakowało na podwójny sukces. :oczko_usmiech:
GOLDEN
Cromaniak

Postnapisał(a) GOLDEN » 26.02.2015 12:53

alechandro napisał(a):o Borussi jakby cicho....

Małe sprostowanie....na temat BVB ze dwa posty napisałem przed meczem :wink:

To było do przewidzenia i nie nawiązuje do wyniku z pierwszego meczu z Juve...tutaj kwestia awansu w dalszym ciągu jest otwarta !

Tu natomiast pełna zgoda.Na Westfalenstadion Borussia zagra napewno inny mecz....a bramka zdobyta w Turynie może okazać się kluczowa.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 26.02.2015 16:01

alechandro napisał(a):.......... Borussia .. :mrgreen:

Zgadza się, z tym, że tamta i obecna to dwie różne Borussie.
Tamtą oglądało się z przyjemnością, tą...niekoniecznie. :?

alechandro napisał(a):.Arsenal jak co roku - wielkie oczekiwania i ogromne rozczarowanie z Wengerem na ławce...

Chyba największa (albo jedna z większych wtop Wengera). :roll:
Ja się zastanawiam nad jednym.......
Nie bardzo rozumiem, po co go w tym Arsenalu jeszcze trzymają? 8O
Przecież gość przez te wszystkie lata praktycznie nic poważniejszego nie ugrał!
Na Wyspach są dosyć nerwowi, że się tak wyrażę w tej kwestii, więc zupełnie nie rozumiem jaki jest tego powód... :?
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 26.02.2015 22:02

GOLDEN napisał(a):Na Westfalenstadion Borussia zagra napewno inny mecz....a bramka zdobyta w Turynie może okazać się kluczowa.

obawiam się, że jednak nie zagra tam... :arrow: Signal Iduna Park
również mam sentyment do nazwy Westfalenstadion

anakin napisał(a):Nie bardzo rozumiem, po co go w tym Arsenalu jeszcze trzymają? 8O
Przecież gość przez te wszystkie lata praktycznie nic poważniejszego nie ugrał!
Na Wyspach są dosyć nerwowi, że się tak wyrażę w tej kwestii, więc zupełnie nie rozumiem jaki jest tego powód... :?

również mnie to ciekawi od kilku lat, jak dla mnie brak pomysłu na coś więcej, taka bezproduktywność, choć zwykle w lidze są w górze
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.02.2015 22:09

Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli to o mnie...

A jakże...chyba pod noskiem nic się nie zmieniło... :lol:
GOLDEN napisał(a):...bramka zdobyta w Turynie może okazać się kluczowa.

To prawda ale Borussia musiałaby przede wszystkim poprawić grę obronną bo przy obecnym jej stanie Juve coś ukłuje...mało prawdopodobne aby Borussia nagle zagrała na zero z tyłu...
anakin napisał(a):Zgadza się, z tym, że tamta i obecna to dwie różne Borussie.
Tamtą oglądało się z przyjemnością, tą...niekoniecznie. :?

Czyżby racja z tymi sezonowcami ? :wink:
Mnie też Juve katuje swoja grą w ostatnich latach ale ogladam każdy mecz, jeżdżę do Turynu, kibicuję i noszę w sercu od 30 lat... :?
anakin napisał(a):Nie bardzo rozumiem, po co go w tym Arsenalu jeszcze trzymają? 8O

To ktoś nietykalny pokroju Sir Alexa...jeśli sam nie odejdzie to zostanie tam do upadłego hamując rozwój klubu...nie pomogą Ozile, Sancheze, Messie i inne cuda...

Tak patrzę, Serie A świetnie się spisała w LE, która zawsze była traktowana przez Włochów po macoszemu...Fiorentina, Inter, Napoli, Torino, Roma w kolejnej fazie czyli komplet... :!: 8O
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 27.02.2015 08:03

alechandro napisał(a):Tak patrzę, Serie A świetnie się spisała w LE, która zawsze była traktowana przez Włochów po macoszemu...Fiorentina, Inter, Napoli, Torino, Roma w kolejnej fazie czyli komplet... :!: 8O

faktycznie, niezły skład
jak dla mnie LE w ogóle nie do przewidzenia: w większości przeszły zespoły, które bym nie obstawiał,
Legia i Celtic solidarnie... odpadły w jednej rundzie
sviva
Cromaniak

Postnapisał(a) sviva » 27.02.2015 08:54

Zgadzam się z @Alechandro w kwestii dot. Wengera. Do póki sam się nie zwolni to nikt go stamtąd nie wywali bo niby jak - ikonę klubu? Od ponad 10 lat nic nie wygrał (tego Pucharu Anglii nie liczę bo każdy wie jakimi składami tam kluby grają), na sprzedaży zawodników kokosów nie zbił a wiecznie kupuje młodzież z Francji i Hiszpanii i nimi próbuje potęgę budować.
Tam jest potrzebny wstrząs - tąpnięcie - tam jest Jurgen Klopp potrzebny ;)
Co do meczu BVB - Juve to serce miałem rozdarte bo z jednej strony jakby nie było dalej najbardziej polski klub na zachodzie kontra drużyna, której szalik dostałem od rodziców w wieku 10 lat a plakatami Del Pierro i Zizou miałem wytapetowany cały pokój. Wg mnie przejdzie Juve bo BVB skupi się chyba na lidze, żeby w spokoju awansować do pucharów. Jednak Ramos i Immobile nawet razem wzięci to nie ta półka co Lewandowski -który znowu męczy się (za 11 mln euro za sezon plus bonusy) w Bayernie.
Moja koncepcja jest taka. Jurgen do Arsenalu. Lewy też, kolega przecież ze Szczęsnym, filozofię Kloppa zna jak nikt i za 2 lata Arsenal jest potęgą bo na to zasługuje.
Ale coś mi się wydaje, że Arsenal fuksem odrobi tą stratę,przejdzie, londyńscy dziennikarze obwieszczą Wengera geniuszem, a oni i tak odpadną w kolejnej rundzie.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 27.02.2015 08:59

alechandro napisał(a):Czyżby racja z tymi sezonowcami ? :wink:
Mnie też Juve katuje swoja grą w ostatnich latach ale ogladam każdy mecz, jeżdżę do Turynu, kibicuję i noszę w sercu od 30 lat... :?

Że niby mła? 8O
Nie.
Jakoś od nigdy nie kibicowałem w taki sposób jak Ty żadnej drużynie.
Jestem już w wieku, kiedy człowieka interesuje tylko international level :wink: , a taki BVB w ubiegłych latach prezentowała...
Lubię popatrzeć na dobrą piłkę, bez jakichś szczególnych upodobań klubowych (no, może FCB trochę :wink: )
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.02.2015 08:59

sviva napisał(a):Co do meczu BVB - Juve to serce miałem rozdarte bo z jednej strony jakby nie było dalej najbardziej polski klub na zachodzie kontra drużyna, której szalik dostałem od rodziców w wieku 10 lat a plakatami Del Pierro i Zizou miałem wytapetowany cały pokój. Wg mnie przejdzie Juve bo BVB skupi się chyba na lidze, żeby w spokoju awansować do pucharów. Jednak Ramos i Immobile nawet razem wzięci to nie ta półka co Lewandowski -który znowu męczy się (za 11 mln euro za sezon plus bonusy) w Bayernie.
Moja koncepcja jest taka. Jurgen do Arsenalu. Lewy też, kolega przecież ze Szczęsnym, filozofię Kloppa zna jak nikt i za 2 lata Arsenal jest potęgą bo na to zasługuje.
Ale coś mi się wydaje, że Arsenal fuksem odrobi tą stratę,przejdzie, londyńscy dziennikarze obwieszczą Wengera geniuszem, a oni i tak odpadną w kolejnej rundzie.

Po takim wywodzie aż się dziwię, że nie ma Cię w grze :?: - a już trzecia edycja leci :oczko_usmiech: :lol:
GOLDEN
Cromaniak

Postnapisał(a) GOLDEN » 27.02.2015 14:17

anakin napisał(a):
alechandro napisał(a):Mnie też Juve katuje swoja grą w ostatnich latach ale ogladam każdy mecz, jeżdżę do Turynu, kibicuję i noszę w sercu od 30 lat... :?

Jakoś od nigdy nie kibicowałem w taki sposób jak Ty żadnej drużynie.
Jestem już w wieku, kiedy człowieka interesuje tylko international level :wink: , a taki BVB w ubiegłych latach prezentowała...
Lubię popatrzeć na dobrą piłkę, bez jakichś szczególnych upodobań klubowych (no, może FCB trochę :wink: )

Komu Europejczycy kibicują w Lidze Mistrzów. :wink:

Obrazek
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.02.2015 23:13

Czyli :
1. Juventus
2. Barcelona

Zdziwiłem się nawet, że Juve wygrało z Viscą el Dziećmi 8O :mrgreen:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 28.02.2015 09:24

fajna statystyka, ciekawe że za Juve "idą" całe Bałkany i kraje postkomunistyczne + Islandia (?)
GOLDEN
Cromaniak

Postnapisał(a) GOLDEN » 28.02.2015 11:25

te kiero napisał(a):fajna statystyka, ciekawe że za Juve "idą" całe Bałkany i kraje postkomunistyczne + Islandia (?)

Dzięki :D
alechandro skarżył się,że mało BVB w wątku.. :lol: ....a więc....
Revierderby,w historii Bundesligi po raz 86 spotają się....Borussia Dortmund i Schalke 04. :wink:
Dodam tylko,że w bardzo przetrzebionych składach :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 413
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone