Raul73 napisał(a):Ani -
Jeśli jednak jakimś cudem ci się uda, to pierwszy się zrzucę na twój pomnik - nawet większy niż w Świebodzinie!
Uffffffffffffffffffffffffffffff.................
Widzę, że jest jeszcze w Tobie dobro.

Raul73 napisał(a):Ani -
Jeśli jednak jakimś cudem ci się uda, to pierwszy się zrzucę na twój pomnik - nawet większy niż w Świebodzinie!
.png)

Raul73 napisał(a):Do tej pory najwięcej goli stracił Debreczen - 19. Czyli rekord już został przez BATE wyrównany - teraz pora go wyśrubować![]()
.png)

.png)

.png)
.png)
anakin napisał(a):Myślę, że w takim przypadku ( przy ewentualnym nieusunięciu któregoś z typowań) możemy przyjąć zasadę uznawania tego pierwszego.
Tak na przyszłość.

.png)
greenrs napisał(a):anakin napisał(a):Myślę, że w takim przypadku ( przy ewentualnym nieusunięciu któregoś z typowań) możemy przyjąć zasadę uznawania tego pierwszego.
Tak na przyszłość.
A ja myślę akurat odwrotnie. Skoro dopuszczalne jest poprawianie swoich typowań (w regulaminowym terminie), to tak można potraktować ten przypadek i uznać drugie typowanie jako poprawkę do pierwszego
Mam jednak nadzieję, że giba jedno usunie i zaoszczędzi nam kolejnej gorącej dyskusji

greenrs napisał(a):A ja myślę akurat odwrotnie. Skoro dopuszczalne jest poprawianie swoich typowań (w regulaminowym terminie), to tak można potraktować ten przypadek i uznać drugie typowanie jako poprawkę do pierwszego
.png)

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki