Janusz Bajcer napisał(a):Chyba pora typować - zostało 96 godzin do wytypowania mistrza i pierwszej kolejki LM 2014/2015
....no to ....do "boju" Janusz
.png)

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Jak pokazało typowanie pierwszej kolejki poprzedniej edycji- start jest ważny
![]()
Natomiast jak pokazało typowanie Mistrzostw Świata - ważna jest równa formai kilka trójek w kolejce
![]()

.png)
walp napisał(a):Nie zapomnijcie jeszcze powtórzyć statystki piłkarskie i obejrzeć zwycięski mecz ulubionej drużyny.

.png)
anakin napisał(a):edit:ale w drugiej połowie (nie oglądałem) chyba mniejszy, bo 2:1 w plecy.
Dziwne uczucie. Jeszcze kilka lat temu derby Madrytu były dla kibiców Rojiblancos pewnego rodzaju rarytasem. Gdy nikt nie śmiał myśleć o jakichkolwiek trofeach, dwa razy w sezonie czerwono-biała część stolicy Hiszpanii uzbrajała się w nadzieję. Raz za razem wierzono, że uda się w końcu przełamać złą passę i pokonać Real. Emocje były ogromne, jednak wszystko kończyło się zawsze tak samo. Nawet kiedy Atlético grało całkiem nieźle, najczęściej nie potrafiło uchronić siebie od porażki, a fanów od zawodu.
.png)
anakin napisał(a):Póki co, z trzech obejrzanych dzisiaj uczestników LM ( Bayern, Chelsea, Real) największe wrażenie wywarł na mnie ten ostatni.
To co grali w I połowie w derby z Atletico to kosmos!![]()
edit:ale w drugiej połowie (nie oglądałem) chyba mniejszy, bo 2:1 w plecy.
.png)
i kilku innych ma jeszcze 32 h 45 min

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki