Ale jak powiedział Ferguson - nie zawsze wygrywa drużyna lepsza.
Sędzia znowu w roli głównej.
Szkoda bo to jednak chyba zaważyło na całości.
Z dwojga złego lepszy ten wynik niż gdyby było 2:2.

Raul73 napisał(a):I tak dla jasności: pomimo, że ja jako kibic Realu nie widzialem tam czerwonej kartki, to już czytam w mediach, że wielu sędziów broni Turka mówiąc, że miał prawo dać czerwoną.
anakin napisał(a):Nani nie widział chłopa, który nabiegał na piłkę z tyłu.
Jeżeli już to co najwyżej żółtą mu powinien dać...

walp napisał(a):Bo w ogóle, to ten sędzia jakiś podejrzany jest.
.png)
alessandro1977 napisał(a):.środowisko sędziowskie zawsze będzie broniło sędziego...
anakin napisał(a):
Najważniejsza jest.........tabela.
.png)
anakin napisał(a):Mleko się już rozlało i dziś nie ma tak naprawdę znaczenia, czy kartka była słuszna.....czy powinien być karny czy nie...
Już po ptokach.![]()
Najważniejsza jest.........tabela.

alessandro1977 napisał(a):Dla mnie zabawa rozpocznie się od przyszłego sezonu bo ten to już doopa...
.png)
walp napisał(a):A Ty chłopie nie popadaj w rozpacz, bo jeszcze coś ponad 50 pkt. do zdobycia, nie licząc premii za zwycięzcę.

walp napisał(a):Ale coś mi się wydaje, że dziś nie pójdzie Ci dobrze.![]()
walp napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Dla mnie zabawa rozpocznie się od przyszłego sezonu bo ten to już doopa...
A Ty chłopie nie popadaj w rozpacz, bo jeszcze coś ponad 50 pkt. do zdobycia, nie licząc premii za zwycięzcę.

Janusz Bajcer napisał(a):Ale nic Wam z tego bo premia jest dla Borussi

.png)
anakin napisał(a):walp napisał(a):Ale coś mi się wydaje, że dziś nie pójdzie Ci dobrze.![]()
Zaprawdę powiadam Ci- błądzisz.![]()

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):A Ty chłopie nie popadaj w rozpacz, bo jeszcze coś ponad 50 pkt. do zdobycia, nie licząc premii za zwycięzcę.
W Twoim, Anakina i Alelesandro przypadku premię za Bayern macie wszyscy po 10 więc musicie Anakina dogonić i przegonić po drodze do finału.![]()
Janusz Bajcer napisał(a):Ale nic Wam z tego bo premia jest dla Borussi
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki