Leszno - > Tisno - 16.08 -> 17.08
Wyjazd 16.08 z Leszna - godzina(to się jeszcze okaże, ale na pewno poranna)
Cel nr 1 to Oekotel w Graz'u wg. Targeo jest to podróż na ok. 9h bez doliczonych postojów - mam nadzieję zrobić ok. 2 postojów wiecie jakaś kawa, śniadanie. I tu jest moje pytanie wg. strony Oekotelu cena to 24EUR czy coś się zmieniło? Ktoś był tam 'niedawno'? Jest też mowa o śniadaniu, powiedzcie o której jest śniadanie? Ponieważ na następny dzień ok. 6-7 chcielibyśmy wyjechać tak aby w ciągu 4h (?!) dojechać do kolejnego pkt. wyprawy - Plitvickich Jezer ich zwiedzanie to ponoć 6h - drugie i trzecie pytanie -> czy to prawda? i czy późniejszy przejazd do Tisno to ok. 3h? Jeśli tak to licząc wszystko jadę łącznie ok. 16h. Co by mnie ucieszyło, tu czas na czwarte pytanie, jest możliwość przejechania całej trasy czyli Leszno -> Tisno w ciągu dwóch dni łącznie z oglądaniem Plitvic?
I tu mam jeszcze kilka dodatkowych pytań:
Tisno - udało mi się znaleźć wątki gdzie było opisane itd. jednak nie ma żadnych fotorelacji jak tam naprawdę jest? Nocleg mam zaplanowany w części 'po drugiej stronie mostu' czyli na Murterze.
Jeśli podróż miałaby być Autostradami to gdzie winiety najlepiej kupować i mniej więcej ceny, na forum udało mi się znaleźć wątek w którym winiety były podane w cenach PLN, to są aktualne ceny? Czyli teoretycznie przed podróżą mogę zaopatrzyć się w winiety w kraju?
Czy Oekotel to dobry wybór przy moim planie trasy?
Ostatnie pytanie - Powrót - gdzie nocleg?
Proszę nie bijcie za dużą ilość pytań, ale wiecie jak jest z pierwszoroczniakami... Obiecuję w zamian w miarę możliwości fotorelację z podróży
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi i wyrozumiałość

.png)
.png)
.png)
.png)