Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

laik pyta znawców o godne miejsce dla 2xdorosły + 2xdziecko

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 24.02.2012 21:54

blakbiemdablju napisał(a):tak na marginesie to bratysława - elbląg pokonuje co 4 tygodnie za jednym pociągnięciem(jestem handlowcem na czechy i słowację), także chodziło mi o to czy jest jakaś utarta ścieżka z noclegami bo jadę z dziećmi

No to jak sam widzisz też jechałem przez Bratysławę (opis z linku)czyli tę część drogi znasz na pamięć. Więc teraz decyzja do Was rodziców należy, czy dojedziecie do Bratysławy i w jej okolicy zanocujecie. Jednak jeśli zdecydujecie się na jazdę w ciemno, musisz mieć nocleg jeszcze jeden, gdzieś na terenie Chorwacji i to takim dalszym terenie. A to dla tego że do miejscowości którą sobie obierzecie należy wjechać około godziny 9-11 to najlepszy moment na znalezienie najlepszej oferty. Można oczywiście być po południu, ale wtedy trzeba liczyć się z tym, że może być drożej niż było o godzinie 9 czy 11 do południa. A aby się nie kłopotać o ten nocleg warto dotrzeć po Bratysławie do okolic Krka (to w przypadku kiedy cel obierzecie na Dalmację) tam miejscowości taka jak Skradin są przygotowane na turystów na jedną noc.
Ps. Możesz skorzystać ze ścieżki którą opisałem ja, ale czy naprawdę uważasz, że to taki problem znaleźć nocleg tranzytowy? Strzel dwa punkty na trasie którą chcesz się poruszać i w sieci właściwie znajdziesz wszystko. Pozostaje kwestia za ile? Jeśli będzie to hotel musisz się liczyć z kwotą najczęściej 65 do 90 euro ze śniadaniem. Pamiętaj aby pytać o family room te wypadają najkorzystniej.
blakbiemdablju
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) blakbiemdablju » 25.02.2012 09:40

ja chcę zarezerwować nocleg przed wyjazdem (żeby nie jechać w ciemno) i dojechać tylko z jednym noclegiem albo koło Bratysławy albo drugą ścieżką gdzieś w Austrii.
Ale dzięki za zainteresowanie się moim postem
mam nadzieję że od Bratysławy do Breli jest drugie 900km i uda mi się dojechać za jednym razem (zważywszy że będę jechać po raz pierwszy) a to zawsze dłużej
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 25.02.2012 12:45

blakbiemdablju napisał(a):ja chcę zarezerwować nocleg przed wyjazdem (żeby nie jechać w ciemno) i dojechać tylko z jednym noclegiem albo koło Bratysławy albo drugą ścieżką gdzieś w Austrii.
Ale dzięki za zainteresowanie się moim postem
mam nadzieję że od Bratysławy do Breli jest drugie 900km i uda mi się dojechać za jednym razem (zważywszy że będę jechać po raz pierwszy) a to zawsze dłużej

No ok skoro postanowiłeś rezerwować to tu masz linka do perełki. Nie jest tania, ale wierz mi na słowo byłem i wiem co mówię lepszego miejsca i apartamentu ciężko poszukać w Breli. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Co do pokonania odcinka z Bratysławy bez problemu dojedziesz do Breli.
Z Bratysławy 86 lub na Austrie po 86 wpadasz na autostrady Chorwackie i tam już mkniesz do zjazdu Sestanowac i jesteś w Breli.
Powodzenia.
blakbiemdablju
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) blakbiemdablju » 25.02.2012 15:42

ok dzięki, sprawdzę dostępność i ceny czy będą odpowiadały
radzik
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radzik » 04.03.2012 00:00

Witajcie
Z prośba do Anakina o podesłanie namiarów na Brelę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dziękuję
aro_40
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aro_40 » 04.03.2012 08:32

a jaj bym polecił ci domki na campingu Rozac zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
plaża wysypana drobnym żwirkiem, teren zamknięty, więc dzieciaki mogą swobodnie latać, i 20 spacerkiem do Trogiru - pieknego miasta...:)
PETERENZO
Cromaniak
Re: laik pyta znawców o godne miejsce dla 2xdorosły + 2xdzie

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 04.03.2012 12:38

blakbiemdablju napisał(a):Chcę spędzić urlop w 2 połowie czerwca i chciałbym ze względu na dzieci (10 lat i 2 latka) mieć nocleg przy plaży w miarę jak najbardziej piaszczystej (może takie są).

Chciałbym dorzucić kilka swoich uwag. W czerwcu nie będziesz miał problemu z kwaterą. Wybieraj do woli. Warto poczytać trochę relacji i podpowiedzi innych forumowiczów - jest ich wiele. Powiem tyle - ważne aby miejsce było zadbane i czyste. Nic więcej nie trzeba ponieważ większość czasu spędza się nad wodą - nie w apartamencie. Ale jak wolicie.
Nie upieraj się natomiast na plażę piaszczystą. Taki luksus jaki dają drobne kamyczki, żaden piasek nigdy Ci nie da. Po pierwsze wszystko masz czyste, nie zanosisz ze sobą ton piasku do auta, łóżka itd... Poza tym woda w morzu jest o wiele bardziej przejrzysta. Tam gdzie jest piasek woda jest o wiele bardziej mętna i wrażenia z kąpieli czy nurkowania są nieporównywalnie mniejsze. Polecam kamyki. Dzieciom to nie przeszkadza, a po dwóch dniach nawet bardzo odpowiada. Mojej dwójce bardzo się podobało. Polecam.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 04.03.2012 12:48

radzik napisał(a):Witajcie
Z prośba do Anakina o podesłanie namiarów na Brelę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dziękuję

8O

W życiu w Breli nie byłem! :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 04.03.2012 12:57

anakin napisał(a): 8O

Wstyd :!: Po prostu wstyd :!:
:wink:

Radzik tu masz 15 sztuk sprawdzonych. Brela jest dość popularna.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 04.03.2012 13:04

Rysio napisał(a):
anakin napisał(a): 8O

Wstyd :!: Po prostu wstyd :!:
:wink:

Wiem... :oops:
Goopio mi z tego powodu jak nie wiem co... :cry:

:lol:
blakbiemdablju
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) blakbiemdablju » 04.03.2012 18:04

do PETERENZO
dzięki za przeczytanie postu i wskazówki (niby to oczywiste ale zawsze ktoś musi to przypomnieć)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

laik pyta znawców o godne miejsce dla 2xdorosły + 2xdziecko - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone