Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kupiłam sobie......żelazko

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aga i jacek
Croentuzjasta
Kupiłam sobie......żelazko

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga i jacek » 04.03.2007 17:34

No własnie jakiś czas temu mi się popsuło a że miałam je z podstawą tzn. z bazą parową to raczej nie chciałam mieć innego .No i poszliśmy do sklepu zobaczyć jakie są i po ile .No i trafilismy na prezentację żelazka z deską i z bazą parą w jednym. No i sobie kupiłam ,na raty rzecz jasna bo cena ....hm.....zdeczka kosmicza ( jakby coś to mogę ją podać )ale nie o tym tu mowa. Czy ktoś ma?? Nazywa się Laurastar i jest produkcji szwajcarskiej. Dodam tylko że mój mąż się nawet zachwycił tym cudeńkiem i stwiedził że przecież to taka cięzka praca to mi się należy takie cudo.
Mogę tylko dodać że wreszcie jeansy mam doprasowane - a prasuję teraz obydwie nogawki naraz!! a koszule...teraz..mały myk i już wyprasowane na poduszce powietrznej...tak tak na poduszce.......No więc jak? Ma ktoś z was czy nie??
Iwona Baśka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona Baśka » 04.03.2007 17:36

No , niestety nie mam, a ile takie cacko kosztuje ?
aga i jacek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga i jacek » 04.03.2007 17:51

no niestey troszkę koszuje 4500zł. ale ja się pytan z czystej ciekawości bo chciałabym usłyszeć opinię innych uzytkowników
mórek_88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mórek_88 » 04.03.2007 21:01

gratuluje. mniamniuśna sprawa takie żelazko. naprawde fantastyczna sprawa. aż chce sie prasować. może za jakiś czas napiszesz rezenzję tego cuda techniki??
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 04.03.2007 21:25

a dla mnie to,,cudo żelasko'' to wpływ jakieś durnej prezentacji :wink:
i pewnie trzy lub sześć razy przepłacone :D
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 04.03.2007 21:27

chesjowisz napisał(a):a dla mnie to,,cudo żelasko'' to wpływ jakieś durnej prezentacji :wink:

o kurcze i czar prysł...!!! :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.03.2007 21:29

Fajny temat, bede tu częściej zagladał :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 04.03.2007 21:34

pietro napisał(a):
chesjowisz napisał(a):a dla mnie to,,cudo żelasko'' to wpływ jakieś durnej prezentacji :wink:

nie doczytałem ,że 4500 zł :D
to przepłacone 11 razy :D
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 04.03.2007 21:40

chesjowisz napisał(a):
pietro napisał(a):

nie doczytałem ,że 4500 zł :D
to przepłacone 11 razy :D

Jak widać g... nie brakuje (może bardzo bogatych, ale Ci nie muszę się chwalić)
aga i jacek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga i jacek » 04.03.2007 22:10

nie jestem bogata i to nie żadna reklama a żelazko jest z gónej półki i uwążam że naprawdę super prasuje no i ma wiele innych walorów któych zwykłe żelazka nie posiadają ale widzę że wątek zmierza ku zlemu a mi nie o to chodziło chciałam tylko usłyszeć opinię innych użytkowników
no i widzę że te złe opinie to jednak faceci piszą ..... :twisted: kobiety mają inne spojrzenie na te sprawy
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 04.03.2007 22:18

Aga ta odpowiedź Maćka to chyba nie była skierowana do Ciebie.
Ciesz się żelazka i jego walorów, a swoją drogą też chciałabym takie mieć, może kiedyś "zaszaleję" i też kupię, chociaż to spora kasa :? :? :?
Iwona Baśka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona Baśka » 04.03.2007 22:25

Jola L-G napisał(a):Aga ta odpowiedź Maćka to chyba nie była skierowana do Ciebie.
Ciesz się żelazka i jego walorów, a swoją drogą też chciałabym takie mieć, może kiedyś "zaszaleję" i też kupię, chociaż to spora kasa :? :? :?

Ja też bym chciała mieć takie żelazko.
Gratuluję fajnego zakupu i pozdrawiam.
aga i jacek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga i jacek » 04.03.2007 22:29

Jola L-G napisał(a):Aga ta odpowiedź Maćka to chyba nie była skierowana do Ciebie.

no może nie i do mnie ale żem się znerwowała normalnie.......... :wink:
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 04.03.2007 22:35

aga i jacek napisał(a):

no może nie i do mnie ale żem się znerwowała normalnie.......... :wink:

Też bym się zezłościła, ale niestety niektórzy tylko po to się tu pojawiają żeby kogoś zdenerwować, już dałam się na to złapać i pewnie jeszcze niejeden raz mnie to spotka, ale cóż tam....., w każdym razie nie przejmuj się nimi, a ciesz się zakupem, bo jest czym :wink: :wink: :wink:
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 04.03.2007 22:53

Za tyle kasy to przez kilka lat mogłaby prasować u mnie jakaś zgrabna Ukrainka (zwykłym żelazkiem) i to jeszcze topless! :D

PozdraV
J.
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.